.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Фен
    Град
    Плевен, 9та бомбаджийска :)

Аз, майка ми и котката Vol.2

Преди няколко месеца бях писал тема, че майка ми взе едно коте (което се превърна вече в котарак).То преди ми сереше под леглото, събаряше ми нещата, и все виновния бях аз.И вчера миличкото сладко котенце ми строши mp3 player-a докато бях в тоалетната.Оправданието на тая скучубра майка ми беше: Да си затворил вратата на стаята си !
    И точка по въпроса.А за мен mp3 беше едно от любимите ми и най-хубави неща.За мен денят без музика е все едно ден без слънце едва ли не.
    Какво да правя по дяволите...

Град
    in your sweet dreams
    къф е тоя котак бе човек ?! мойта е толкова кротичка ... ми купи си ново мп3 или слушалки за gsm-a
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Град
    Русе
    Моята котка пък ми прегриза кабела на зарядното
    ...

Изхвърли я през терасата и се оправдай: "Мамо, да беше затворила вратата на балкона"

Фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    къф е тоя котак бе човек ?! мойта е толкова кротичка ... ми купи си ново мп3 или слушалки за gsm-a
    Не забравяй, че не всички по света имат добри финансови възможности

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    Цитирай Първоначално написано от FuCk.YoUr.RuLeS
    Изхвърли я през терасата и се оправдай: "Мамо, да беше затворила вратата на балкона"
    +111111111

Пхаха,я верно я хвърли някъде тая котка..

Фен
    Град
    Хора, на вас може да ви е забавно, ама на мен никак не ми е.По-добре нищо не казвайте, от колкото да пишете излишни мнения

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Еми хак да ти е...виж как говориш за майка си

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от Bummer
    Хора, на вас може да ви е забавно, ама на мен никак не ми е.По-добре нищо не казвайте, от колкото да пишете излишни мнения
    изхвърляй котката през терасата ... кфо мислиш че ние можем да напрайме ? да ти купиме мп3 и да ти опрайме котката ли
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Фен
    Град
    Ами не.Просто да дадете някаква идея какво да кажа на майка ми...

Цитирай Първоначално написано от Bummer
    Не се базиках

И аз не се базиках Хвърли я и "Sorry mama, I never wanna hurt it" Това също не е базик

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    тегли и едих бой.. поне ще си напрайш кефа..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

ami moita sere vuv vanata dere tapeti subarq si4ko ma si go bi4kame mnogo s mama golqmo divane e :d eto moq snimka s neq http://riva.bg/photos/view/154718

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Моята котка ми скъса най-готината блуза,и естествено,че получи един ритник в гълъбарника!
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

emi 4ovek kofti kotka si si vzel az tolkoz mn sum imal i spr me radvaha i ne sabarqha i si serqha v kenefa...

Преди имах подобни проблеми с мойта котка, явно й беше кеф да ми потрошва стаята.
    Затвори я някой път в стаята на майка ти да видим после какво ще каже. Естествено за пред нея котката не е била затваряна, сама си е влязла там Или другия вариант - водиш котката в твоята стая и я удряш веднъж (само не се престаравай, че иначе ще се озлоби още повече).
    С музиката да се срещнем пак се разбрах -
    и ето тя не закъсня, и аз не закъснях.
    Попитах я "Този път къде ли ще ме водиш?",
    а тя без глас отвърна "Там, където летиш, а не ходиш"

Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]тегли и едих бой.. поне ще си напрайш кефа..
    pokaji i koi e shefa
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си