- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Аз, майка ми и котката Vol.2
Преди няколко месеца бях писал тема, че майка ми взе едно коте (което се превърна вече в котарак).То преди ми сереше под леглото, събаряше ми нещата, и все виновния бях аз.И вчера миличкото сладко котенце ми строши mp3 player-a докато бях в тоалетната.Оправданието на тая скучубра майка ми беше: Да си затворил вратата на стаята си !
И точка по въпроса.А за мен mp3 беше едно от любимите ми и най-хубави неща.За мен денят без музика е все едно ден без слънце едва ли не.
Какво да правя по дяволите...
Моята котка пък ми прегриза кабела на зарядното![]()
![]()
![]()
![]()
...
Изхвърли я през терасата и се оправдай: "Мамо, да беше затворила вратата на балкона"![]()
![]()
![]()
Не забравяй, че не всички по света имат добри финансови възможностиПървоначално написано от EJI4eTy
+111111111Първоначално написано от FuCk.YoUr.RuLeS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пхаха,я верно я хвърли някъде тая котка..![]()
Хора, на вас може да ви е забавно, ама на мен никак не ми е.По-добре нищо не казвайте, от колкото да пишете излишни мнения
Еми хак да ти е...виж как говориш за майка си
Ами не.Просто да дадете някаква идея какво да кажа на майка ми...
Не се базикахПървоначално написано от Bummer
И аз не се базикахХвърли я и "Sorry mama, I never wanna hurt it"
Това също не е базик
![]()
![]()
тегли и едих бой.. поне ще си напрайш кефа..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
ami moita sere vuv vanata dere tapeti subarq si4ko ma si go bi4kame mnogo s mama golqmo divane e :d eto moq snimka s neqhttp://riva.bg/photos/view/154718
![]()
Моята котка ми скъса най-готината блуза,и естествено,че получи един ритник в гълъбарника!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
emi 4ovek kofti kotka si si vzel az tolkoz mn sum imal i spr me radvaha i ne sabarqha i si serqha v kenefa...
Преди имах подобни проблеми с мойта котка, явно й беше кеф да ми потрошва стаята.
Затвори я някой път в стаята на майка ти да видим после какво ще каже. Естествено за пред нея котката не е била затваряна, сама си е влязла тамИли другия вариант - водиш котката в твоята стая и я удряш веднъж (само не се престаравай, че иначе ще се озлоби още повече).
С музиката да се срещнем пак се разбрах -
и ето тя не закъсня, и аз не закъснях.
Попитах я "Този път къде ли ще ме водиш?",
а тя без глас отвърна "Там, където летиш, а не ходиш"
pokaji i koi e shefaПървоначално написано от [CSKA
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.