.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

кофти проблемче...help

zaklu4
    Nothin' else matters...

Отиди на лекар!

hodi po chesto do toaletna
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
    daam.
    I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
    All I have to do is think of me and I've peace of mind

Цитирай Първоначално написано от iveto__91
    daam.
    тва е равносилно като да и кажете - не се смей!
    иди на лекар за да ти направят изследвания и да ти кажат с какво да се лекуваш и ще ти мине
    едва ли ще да е нещо чак толкова сложно

Обикновено ако се стискаш и както си се стискала време и ако се разсмееш е нормално да се напикаеш, ама ако не си се стискала хич, а ей така като си се смееш да се напикаваш тва не е нормално-иди на лекар

Град
    ... Some happy place ...
    Idi na lekar ... sramno ne sramno ne znaesh kakvo moje da se okaje ... ako se stiskash mnogo chesto moje da se e poluchilo i ot tova
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    Цитирай Първоначално написано от iveto__91
    daam.
    тва е равносилно като да и кажете - не се смей!
    иди на лекар за да ти направят изследвания и да ти кажат с какво да се лекуваш и ще ти мине
    едва ли ще да е нещо чак толкова сложно
    e ima razlika v kraina smetka ima toaletni i kogato i se pishka moje da vleze v toaletna i da si svurshi nujdata ne smqtam 4e tova 4e se e upusnala e neshto seriozno 4ak i na lekar da hodi prosto e neshto normalno kvo tq kato otide na lekar da ne bi shte i izpishe lekarq krem4e protiv pish
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си