- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- кофти проблемче...help
zaklu4![]()
Nothin' else matters...
Отиди на лекар!
hodi po chesto do toaletna![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
daam.Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
тва е равносилно като да и кажете - не се смей!Първоначално написано от iveto__91
иди на лекар за да ти направят изследвания и да ти кажат с какво да се лекуваш и ще ти мине
едва ли ще да е нещо чак толкова сложно![]()
Обикновено ако се стискаш и както си се стискала време и ако се разсмееш е нормално да се напикаеш, ама ако не си се стискала хич, а ей така като си се смееш да се напикаваш тва не е нормално-иди на лекар![]()
Idi na lekar ... sramno ne sramno ne znaesh kakvo moje da se okaje ... ako se stiskash mnogo chesto moje da se e poluchilo i ot tova![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
e ima razlikaПървоначално написано от alex_devv
v kraina smetka ima toaletni i kogato i se pishka moje da vleze v toaletna i da si svurshi nujdata ne smqtam 4e tova 4e se e upusnala e neshto seriozno 4ak i na lekar da hodi prosto e neshto normalno kvo tq kato otide na lekar da ne bi shte i izpishe lekarq krem4e protiv pish
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.