- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Намерих тука няква джаджа "The Birdy" ...
едно малко такова "Бътерфлайй" му викаха по рекламите,масажира тялото,сваляло килограми и те правело Херкулес,такива ми ти работи,но пише "Да се пази от деца",та чудя се аз,като гордо 15 годишно дете,дали това предупреждение служи за мен или вече може да използвам "Пипирудката",тъй като не пише за определена възрастова граница, а просто горе споменатотоидеи?
Незнам дали е за тук темата,но ми е sad след 4hs 5on5![]()
![]()
mi az imam edna poznata,koqto go izpolzva i ni6o ne i stana-hem ne i popre4i,vupreki 4e be6e na 13 ,no i ne otslabna![]()
az v takiva ne6ta ne vqrvamaz sym izpolzvala podobno ne6to i nit sym svalila nqkvi kg nit n6 .ma ina4e onq nadpis ne mislq 4e se otnasq i za 15 god. tyj 4e moje6 da go izpolzva6 ako iska6..
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
не ми трябва да отслабвамно и за масажче пишеше че служи и за това
![]()
Oooo...не го долепвай до тялото си.Мен ме хвана ток![]()
![]()
![]()
На мен "Да се пази от деца" ми напомня по-скоро за ония играчки от шоколадовите яйцаВ смисъл, че имат малки части ;PpP
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Недей! На един приятел му насини корема...
Нали това е идеятаПървоначално написано от sexita
![]()
Няма нищо да ти стане. Има се предвид да не попада в ръцете на малки деца които не знаят за какво служи и могат да се наранят примерно или де да знам ама ти знаеш какво е и няма да си го слагаш в устата надявам се![]()
PK написа:
Недей! На един приятел му насини корема...той кой знае на ква скорост го е бил пуснал ...
![]()
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително