Защо не мога да накарам една приятелка да излезе с мен на дискотека?Казва че не обича да ходи но на мен ми стана много чудно как може в днешно време да има млади хора които да не обичат да ходят на дискотека.Някой има ли идея как да е накарам да излезеем?
Има много хора, които не обичат да ходят на дискотека, не обичат шумотевиците. Може би и твойта приятелка е на това мнение.
Мисля, че ако си поговорите откровено, тя ще ти каже защо не иска. А ти може да успееш да я убедиш да отидете. Пробвай!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Ебати странното, честно.Първоначално написано от kateto_sladkata
![]()
И аз не обичам да ходя на дискотека!!!!Първоначално написано от kateto_sladkata
...
offf ima tolkova mn hora , koito ne obichat da hodqt na disco ... ti bash tema puskash
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
еми ак0 не й са слуша гадна чалга
....
Първоначално написано от Say It Right
мм да и аз не обичам особенно на чалга парти...
и що никога няя метал![]()
![]()
кофти е че ми е най-добрата приятелка и като не иска аз ходя с едни лиглички от даскалото каде напрао не мога да ги понасям![]()
![]()
![]()
мерси за бързите отговори![]()
шот как ше денсиш на тая музикаПървоначално написано от ZuCkI
![]()
кфато и музика да пускат, всичко се обръща на кючек шот само тфа се знае
а иначе наистина мн хора не обичат да ходят на диско, даже и аз скоро не съм ходила щото не ми удисват на акъла
emmi kato ne i se hodi ne moje6 na silq da q nakara6..
nameri si nqkoi dryg za disko![]()
I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
Първоначално написано от kateto_sladkata
Аз ненавиждам дискотеките ...Първоначално написано от mon4eto
Ако имаше по свесни дискотеки може да им се приходи и на повече хора ... сега със скромния избор от тея дупки - амор и дабъл вижън как да им се ходи ...
Гадно е ,че за доста български деца и тийнове върховете в техния живот са съботната дискотека и запиването в неделя...Има хора които нямат желанието за реализация и мислят само кога ще им е следващото напиване ...
Ако във дескотеките пускаха музика нямаше да е никак зле ... Защото аз под музика определено не разбирам чалгата в чийто текстове присъстват точно 3-4 думички (любов,раздяла,щастие,сълзи ) и няма един текст който да не е взет от сръбски или гръцки изпълнители ... то няма и песен в който да не се пее за любов ,но това е отделен въпрос ... вярно любовта е хубаво нещо ама тея вече се излагат ... :/То направо как да ти се ходи на дискотекаДоста се отклоних от темата де ...
kateto_sladkata, по добре не насилвай приятелката ти да ходи на места ,които не са и приятни ;]]
+1Първоначално написано от ToySoldier
Не можеш да насилиш приятелката си да отиде след като просто не и харесва.Тя какво е виновна,че на теб ти се ходи,а хората с който ходиш не са ти приятни? Намери си нова компания,за дискотека и готово.С това егоистично държание от твоя страна и мисленето ти много ясно,че няма да иска..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Лилиии колко странно - на младите не им се ходи на дискотека!!!
Ами разбира се, че няма да им се ходи! И по-добре! За какво да ходят? В днешно време под ходене на дискотека се разбира да се напише така, че да не можеш да си кажеш името и да тънцуваш на чалга!
А твоята приятелка щом не й се ходи, защо искаш да я накараш да прави нещо на сила? И после като не иска сигурно се правиш и на обидена...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И аз не обичам дискотеките, бахти пумията.. -_________-
И аз не ходя по дискотеките-тия дупки особено в България
Голема шумотевица вдигат там пък и някви лайнари гледат закво да се заядат и да се направят на голяма работа пред компанията си. Тъпа работа общо взето...
На мене ми се ходи на дискотека ама като стане 12 часа и като трябва тогава да изляза.. ехее предпочитам да изгледам едно филмче вместо да са завра в някоя дупка..
А за твоята фр. ем не я карай, тя ако иска ще дойде пък и на дискотека винаги ще намериш с кой да отидеш.. и компанията не е особено важна, защото в тая лудница нищо не можиш да си кажиш, а само денсаш![]()
Aз рядко помна ако съм бил на дискотека, щото съм в едно странно състояние![]()
![]()
![]()
The Spark
2 вариянта.Не я пускат!Неможе да танцува и да се притеснява.
Като не иска момичето да ходи на дискотека какъв е смисълът да я караш на сила?
Може да си има лични съображения и да не иска да ги сподели с теб.Просто уважи желанието и толкова.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ако не и се ходи,значи хич не е глупаваМене никога не могат да ме накарат да стъпя в дискотека били те приятели или не.Просто вече тези места са пълни с нещастници,убиващи времето и не е приятно да киснеш в задимена зала,където всички пушат,докато не колабираш.А относно музиката няма спор-най-лошата се пуска именно в дискотеките
![]()
Предполагам,че има други начини да се забавлявате-много по-приятни при това![]()
Еми не и се излиза на момичето бе ... кфо ще я караш,иди ти у тях ..![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Еми като пускат кофти музика ....![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!