.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Защо?

Защо?

Защо не мога да накарам една приятелка да излезе с мен на дискотека?Казва че не обича да ходи но на мен ми стана много чудно как може в днешно време да има млади хора които да не обичат да ходят на дискотека.Някой има ли идея как да е накарам да излезеем?

Има много хора, които не обичат да ходят на дискотека, не обичат шумотевиците. Може би и твойта приятелка е на това мнение.

Мисля, че ако си поговорите откровено, тя ще ти каже защо не иска. А ти може да успееш да я убедиш да отидете. Пробвай!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper

Re: Защо?

Цитирай Първоначално написано от kateto_sladkata
    но на мен ми стана много чудно как може в днешно време да има млади хора които да не обичат да ходят на дискотека.
    Ебати странното, честно.

Град
    Русе

Защо не мога да накарам една приятелка да излезе с мен на дискотека?Казва че не обича да ходи но на мен ми стана много чудно как може в днешно време да има млади хора които да не обичат да ходят на дискотека.Някой има ли идея как да е накарам да излезеем?
    И аз не обичам да ходя на дискотека!!!!
    ...

Град
    ... Some happy place ...
    offf ima tolkova mn hora , koito ne obichat da hodqt na disco ... ti bash tema puskash
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Аз също не обичам да ходя....

Супер фен
    Град
    Панацея
    еми ак0 не й са слуша гадна чалга
    ....
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    дупката на геврека
    мм да и аз не обичам особенно на чалга парти...
    и що никога няя метал

кофти е че ми е най-добрата приятелка и като не иска аз ходя с едни лиглички от даскалото каде напрао не мога да ги понасям

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Emi i moita best frka ne obi4a da hodi ama ponqkoga uspqvam da q naviq...btw i az se 4uda kak moje da ima tolk0va mladi hora na koito ne im se hodi na disko...
    Po temata...kato ne iska q ostavi nameri si dr hora s koito da hodi6...pa nqkoi den moje da ima6 kasmet da doide s teb

мерси за бързите отговори

Цитирай Първоначално написано от ZuCkI
    и що никога няя метал
    шот как ше денсиш на тая музика

кфато и музика да пускат, всичко се обръща на кючек шот само тфа се знае

а иначе наистина мн хора не обичат да ходят на диско, даже и аз скоро не съм ходила щото не ми удисват на акъла

emmi kato ne i se hodi ne moje6 na silq da q nakara6..
    nameri si nqkoi dryg za disko
    I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
    All I have to do is think of me and I've peace of mind

Казва че не обича да ходи но на мен ми стана много чудно как може в днешно време да има млади хора които да не обичат да ходят на дискотека.
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    ...btw i az se 4uda kak moje da ima tolk0va mladi hora na koito ne im se hodi na disko...
    Аз ненавиждам дискотеките ...
    Ако имаше по свесни дискотеки може да им се приходи и на повече хора ... сега със скромния избор от тея дупки - амор и дабъл вижън как да им се ходи ...
    Гадно е ,че за доста български деца и тийнове върховете в техния живот са съботната дискотека и запиването в неделя...Има хора които нямат желанието за реализация и мислят само кога ще им е следващото напиване ...
    Ако във дескотеките пускаха музика нямаше да е никак зле ... Защото аз под музика определено не разбирам чалгата в чийто текстове присъстват точно 3-4 думички (любов,раздяла,щастие,сълзи ) и няма един текст който да не е взет от сръбски или гръцки изпълнители ... то няма и песен в който да не се пее за любов ,но това е отделен въпрос ... вярно любовта е хубаво нещо ама тея вече се излагат ... :/То направо как да ти се ходи на дискотека Доста се отклоних от темата де ...

kateto_sladkata, по добре не насилвай приятелката ти да ходи на места ,които не са и приятни ;]]

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от ToySoldier
    Аз също не обичам да ходя....
    +1
    Не можеш да насилиш приятелката си да отиде след като просто не и харесва.Тя какво е виновна,че на теб ти се ходи,а хората с който ходиш не са ти приятни? Намери си нова компания,за дискотека и готово.С това егоистично държание от твоя страна и мисленето ти много ясно,че няма да иска..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Лилиии колко странно - на младите не им се ходи на дискотека!!!
    Ами разбира се, че няма да им се ходи! И по-добре! За какво да ходят? В днешно време под ходене на дискотека се разбира да се напише така, че да не можеш да си кажеш името и да тънцуваш на чалга!
    А твоята приятелка щом не й се ходи, защо искаш да я накараш да прави нещо на сила? И после като не иска сигурно се правиш и на обидена...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    40 Miles from the Sun
    И аз не обичам дискотеките, бахти пумията.. -_________-

Град
    Stara Zagora City
    И аз не ходя по дискотеките-тия дупки особено в България
    Голема шумотевица вдигат там пък и някви лайнари гледат закво да се заядат и да се направят на голяма работа пред компанията си. Тъпа работа общо взето...

На мене ми се ходи на дискотека ама като стане 12 часа и като трябва тогава да изляза.. ехее предпочитам да изгледам едно филмче вместо да са завра в някоя дупка..
    А за твоята фр. ем не я карай, тя ако иска ще дойде пък и на дискотека винаги ще намериш с кой да отидеш.. и компанията не е особено важна, защото в тая лудница нищо не можиш да си кажиш, а само денсаш
    The art of love is not to let your heart get broken!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Aз рядко помна ако съм бил на дискотека, щото съм в едно странно състояние
    The Spark

2 вариянта.Не я пускат!Неможе да танцува и да се притеснява.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Като не иска момичето да ходи на дискотека какъв е смисълът да я караш на сила?
    Може да си има лични съображения и да не иска да ги сподели с теб.Просто уважи желанието и толкова.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Ако не и се ходи,значи хич не е глупава Мене никога не могат да ме накарат да стъпя в дискотека били те приятели или не.Просто вече тези места са пълни с нещастници,убиващи времето и не е приятно да киснеш в задимена зала,където всички пушат,докато не колабираш.А относно музиката няма спор-най-лошата се пуска именно в дискотеките

Предполагам,че има други начини да се забавлявате-много по-приятни при това

Еми не и се излиза на момичето бе ... кфо ще я караш,иди ти у тях ..
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Еми като пускат кофти музика ....
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си