Цитирай Първоначално написано от kateto_sladkata
Казва че не обича да ходи но на мен ми стана много чудно как може в днешно време да има млади хора които да не обичат да ходят на дискотека.
Цитирай Първоначално написано от mon4eto
...btw i az se 4uda kak moje da ima tolk0va mladi hora na koito ne im se hodi na disko...
Аз ненавиждам дискотеките ...
Ако имаше по свесни дискотеки може да им се приходи и на повече хора ... сега със скромния избор от тея дупки - амор и дабъл вижън как да им се ходи ...
Гадно е ,че за доста български деца и тийнове върховете в техния живот са съботната дискотека и запиването в неделя...Има хора които нямат желанието за реализация и мислят само кога ще им е следващото напиване ...
Ако във дескотеките пускаха музика нямаше да е никак зле ... Защото аз под музика определено не разбирам чалгата в чийто текстове присъстват точно 3-4 думички (любов,раздяла,щастие,сълзи ) и няма един текст който да не е взет от сръбски или гръцки изпълнители ... то няма и песен в който да не се пее за любов ,но това е отделен въпрос ... вярно любовта е хубаво нещо ама тея вече се излагат ... :/То направо как да ти се ходи на дискотека Доста се отклоних от темата де ...

kateto_sladkata, по добре не насилвай приятелката ти да ходи на места ,които не са и приятни ;]]