.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Град
    Varna

Малко кураж за отскок

Ами решила съм, че ще поканя момчето, което харесвам някъде да отидем, нз още точно къде, не съм решила, но се притеснявам, защото той е доста мълчалив, поне с мен, и не съм мн сигурна точно какво му се върти в главата. Въпреки това чета тука коментари от сорта на "Не се знае кога ще срещнете точния човек и т.н." и си се надъхвам, че след като аз може би съм го срещнала, не е зле да не си пропилявам шансовете от един пуст страх. А иначе имам причина да вярвам, че чувствата ми са споделени, но мисля, че той просто не го показва (от притеснение пак може би). И затова, ако аз го чакам да направи нещо, ще си остана с чакането... Това беше по-скоро споделяне, а сега ако смятате, че е нужно, ме откажете докато е време.

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Ами аз от гледната точка на това момче ... защото аз съм подобен, смисъл не мога да изразя чувствата си пред момиче, освен ако момичето не направи първата крачка. И в тоя дух, тъй като не си наясно какво точно мисли той, можеш да поемеш инициативата, и сама ще разбереш дали е споделено или не

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Emи браво гого..
    The Spark

predi vreme i az si mislih 4e streshnah mom4eto za mene no toi beshe sramejliv i az sashto bqhme samo na edni glupavi zaribqvki i taka i taka nishtu ne stana.. nakraq razbrah 4e toi e palen kreten haxh kazvah 4e go obi4ah a sega me e gnus ot nego 4ak smqtai za kakva razlika stava duma ;] ponqkoga si mislq kak bi bilo da bada s nego i si mislq 4e sig oshte shqhme da badem zaedno i t.n ;] i nqmashe v momenta da mislq taka za nego i da sam v takova polojenie ;] bih te posavetvala da go pokanish na edno kafe ili tam kadeto i da e bilo .. ili v skype a u da se ogovorite tam nehstu... ;] kasmet ti jelaq i nedeite se strahuvate ;] parviq pat kato izlezete moje da ne e nqkav hubav moje si mal4ite i t.n. ama nqma nishtu mn pati parvite sreshti sa bili taka ;] prosto she vidish ako sledvashtiq pat toi ti kaje dai da izlezem pak pone shte znaesh 4e vs she e ok ;] i .. (inlove) hxah ;] ne mislq da te razubejdavam i t.n. prosto te podkrepqm ;]
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    Varna
    да, мерси за коментарите, а имам един въпрос към maaster: какво се разбира под първа крачка?

Супер фен
    kvo mu se vyrti v glavata " taq mnou qka trqq da ne se dynq po dobre da myl4a"

po dobre opitai, dori i da te otreje(v koeto se sumnqvam 6tom misli6 4e te haresva),no pone nqma da se 4udi6 cql jivot kakuv e 6tql da bude otgovora mu

Цитирай Първоначално написано от loriot
    да, мерси за коментарите, а имам един въпрос към maaster: какво се разбира под първа крачка?
    maaster нещо се изгуби, та ако може аз да споделя какво разбирам под 1ва крачка. Ми 1ви да проявиш видим интерес към другия и да го поканиш някъде. И мисля, че трябва да опиташ, щом виждаш, че и той има интерес. Успех!
    Some things are better left unsaid!

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Ами моето разбиране, ще поясня, не е да поканя момичето да излезем, това не ми е никакъв проблем, под "първа крачка" имах предвид, моментът в който момчето тръгва да целува момичето, или да и изложи свойте чувства, или дори да тръгне да прави по-сериозни намеци за тях.

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Покани го на кафенце, не се срамувай, нищо не губиш, можеш само да спечелиш!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Успех

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си