- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем ли е ?
Ами да. И все пак има разлика разбира се. Едно е сексуалността на 14-16год, друго е сексуалността след това. Просто тези неща заемат важно място в секса когато вече човек почва да натрупва сериозен сексуален опит.Първоначално написано от sex_igra4ka
Но сериозна връзка без орална любов според мен е неуспешна. Най-малкото защото мъжът(например) в един момент ще се чувства отхвърлен и ще се чуди защо партньорката му я е гнус от него. Най-малкото психически ще му повлияе зле. Или ще се разделят или ще ходи при друга/други.
napalno sam saglasna s the_hottie vse edno da kajete 4e ot celuvki i pregradki nqma nujda moje da se mine i bez tqh,,kogato ima6 seriozno vrazka i obi4a6 edin 4ovek estestveno 4e 6te iska6 da mu dostavi6 udovolstvie ebati......ama obi4ate da vi lijat nali,a da lapate "gnus me e " "boli me za tva" "nqma nujda" bla bla bla
mackata na RAFO
ми аз мисля че ако го обичаш да в началото може да ти е трудно да свикнеш с тази идея...ама както на тебе ти е добре така и на него трябва да му доставиш това удоволствие...естествено никой не те кара веднага да почнеш да ги правиш но с времето си трябва...освен за ваше удоволствие така и за пълнотата на връзката ви...свиква се...а и щом на него му е добре значи ще ти е приятно да го правиш!!!айде Успех и без паника...спокс...не е толко страшно... :P
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
haha nz dal shte se povtorq s nekoi amam ebahti smeshnoto tova ... prostyo kato ne ti se pravi nema da pravish svirki e =]:P
А ти на колко си?-Съжалявам,ама не се сдържах да не попитам.
Откъде ти хрумна,че мъжете не се женят за жени,които не правят свиркиСпокойно
![]()
А относно другото-и на мен не ми харесва да го правя и не го правя
Не трябва да правиш нещо,което не искаш
offline forever!
Първоначално написано от the_hottie
Мисля, че това мнение изчерпва темата напълно!
Може би за вас сте си прави .. на 14 може и без свирка хахаха
Но когато пораснете малко .. ще мислите по друг начин!![]()
.. за кръвни тестове аз нямам време!
Сори, муцка, тва дете не е от мене ..
Свирката е важна заради идеята, а не чак толкова заради физическото усещане. Просто е секси и възбуждащо и за двете страни. А ако не го правиш ще излезе, че не харесваш гаджето ти, че си задръстена и т.н.
Което пък ще му убие желанието на него.
Opredeleno ne bih se ojenil za takava. Daje ne bih i hodil. No dosega sum trugval s momicheta, koito ne sa pravili, no posle se okazva, che vsushtnost se nauchavat i im haresva.![]()
Eating isn't cheating - Arnold