.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    все едно да ми кажеш, че целувлката не е необходимост. Оралните ласки са толкова важни колкото и целувките и колкото самото вагинално проникване.
    Emi taka si e - аз предпочитам да духам и обожавам над всичко самото проникване и долепени тела ,но въпреки това не знам как бих я карала без никаквп лизане ... изобщо.... кофти
    [img] [/img]

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka
    все едно да ми кажеш, че целувлката не е необходимост. Оралните ласки са толкова важни колкото и целувките и колкото самото вагинално проникване.

Emi taka si e - аз предпочитам да духам и обожавам над всичко самото проникване и долепени тела ,но въпреки това не знам как бих я карала без никаквп лизане ... изобщо.... кофти
    Ами да. И все пак има разлика разбира се. Едно е сексуалността на 14-16год, друго е сексуалността след това. Просто тези неща заемат важно място в секса когато вече човек почва да натрупва сериозен сексуален опит.
    Но сериозна връзка без орална любов според мен е неуспешна. Най-малкото защото мъжът(например) в един момент ще се чувства отхвърлен и ще се чуди защо партньорката му я е гнус от него. Най-малкото психически ще му повлияе зле. Или ще се разделят или ще ходи при друга/други.

napalno sam saglasna s the_hottie vse edno da kajete 4e ot celuvki i pregradki nqma nujda moje da se mine i bez tqh,,kogato ima6 seriozno vrazka i obi4a6 edin 4ovek estestveno 4e 6te iska6 da mu dostavi6 udovolstvie ebati...... ama obi4ate da vi lijat nali,a da lapate "gnus me e " "boli me za tva" "nqma nujda" bla bla bla
    mackata na RAFO

Град
    RuSe

Re: Проблем ли е ?

Цитирай Първоначално написано от baby_inloff
    Проблем ли е че не съм съгласна да правя свирки на гаджето.Просто ми е супер гадно и не искам да го правя.А си мисля че мъжете не биха се оженили за жена която не иска да го прави.
    Еми. . .. въпрос на личен избор. А си тръгнала да се жениш ли?

Мега фен Аватара на Hilary_
    ми аз мисля че ако го обичаш да в началото може да ти е трудно да свикнеш с тази идея...ама както на тебе ти е добре така и на него трябва да му доставиш това удоволствие...естествено никой не те кара веднага да почнеш да ги правиш но с времето си трябва...освен за ваше удоволствие така и за пълнотата на връзката ви...свиква се...а и щом на него му е добре значи ще ти е приятно да го правиш!!! айде Успех и без паника...спокс...не е толко страшно... :P

haha nz dal shte se povtorq s nekoi amam ebahti smeshnoto tova ... prostyo kato ne ti se pravi nema da pravish svirki e =]:P

А ти на колко си?-Съжалявам,ама не се сдържах да не попитам.
    Откъде ти хрумна,че мъжете не се женят за жени,които не правят свирки Спокойно
    А относно другото-и на мен не ми харесва да го правя и не го правя
    Не трябва да правиш нещо,което не искаш
    offline forever!

Няма какво да се лъжем свирката е важна. Рано или късно ще се отрази на интимните ви отношения. Просто казвам истината...

Мисля, че това мнение изчерпва темата напълно!
    Може би за вас сте си прави .. на 14 може и без свирка хахаха

Но когато пораснете малко .. ще мислите по друг начин!
    .. за кръвни тестове аз нямам време!
    Сори, муцка, тва дете не е от мене ..

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    хахаххаха кажете го на приятеля ми той никога не ме е карал

Свирката е важна заради идеята, а не чак толкова заради физическото усещане. Просто е секси и възбуждащо и за двете страни. А ако не го правиш ще излезе, че не харесваш гаджето ти, че си задръстена и т.н.

Което пък ще му убие желанието на него.

Мега фен Аватара на amatorium
    Opredeleno ne bih se ojenil za takava. Daje ne bih i hodil. No dosega sum trugval s momicheta, koito ne sa pravili, no posle se okazva, che vsushtnost se nauchavat i im haresva.
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си