Защо ги занимаваш с това, че правиш секс? Родителите никога не приемат това добре и само се създават излишни спорове заради това. Твоят полов живот си е твоя работа и не ги засяга докато поемаш отговорност за действията си. Вместо да им споделяш проблемите и притесненията си, желанията и мечтите си, ти ги занимаваш с нещо, което няма шанс да приемат добре. Аз не съм казала на нашите, макар че те се досещат, но нали знаеш - докато не попитат няма как да знаят че със сигурност правя секс - ето защо им е удобно да не питат. На мен ми е все едно. Ако нашите разберат че правя секс, ще ми се сърдят (може би) най-много 1 ден и ще им мине (току виж дори ще поговорят с мен за презервативи и хапчета). Аз водя полов живот от 11 месеца и тяхното цупене няма да промени това, нито сега, нито за в бъдеще. Разказвай на вашите за секс само ако и те ти разказват как го правят.
Сега спри да се притесняваш за мнението им. Ти знаеш, че няма да зарежеш ученето, знаеш че сексът не ти е цел номер 1 в живота, така че спри да се тревожиш. Ще ти говорят така още малко (и то с пълно право - родители са - това им е работата) и ще им мине. Не се карай с тях - все едно да спориш със стена. Те си знаят всоето, ти просто не се впрягай. Ако разговорът не ти харесва, отиди в друга стая (банята се заключва, нали?) или просто излез навън за час-два. Успех!