.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

я кажете някакви идеи

Значи проблема е такъв: едно момиче в началото те харесва, но когато почнеш ти да преовяваш инициатива тя сякаш вече не техаресва без видима причина. Дали наистина е така или не е , защото някой казват че просто се надува и се прави на интересна и недостъпна, но пак та харесва. Вие как мислите за това явление, щото мой приятел е попаднал в такава ситуация а само се мъчи човека, а на мене вече ми е жал.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Нещо много не те разбрах, но ако наистина "човекът" харесва даденото момиче, ще отиде да поговори с нея и за връзката ( ако иска да има такава ) и за държанието й. Успех

еми докато не си нейн си някаква трръпка(не знае дали ще те иа или не ), а вече като и ти започнеш да се интересуваш от нея няма такава тръпка.

Имам предвид че в началото тя го харесваще или поне така изглеждаше, но когато той почна да я "зарибява" тя се отдръпна от него и ся той не знае какво да прави. Значи искам да разбера дали тя го харесва и просто не надува и се прави на недостъпна за да.. и аз не знам защо или вече не го харесва. Но той казва че нищо лошо не е направил за да я обиди а обратното. На сичкото от горе и го домързя да си напраи рег тука

Цитирай Първоначално написано от Sharpay
    еми докато не си нейн си някаква трръпка(не знае дали ще те иа или не ), а вече като и ти започнеш да се интересуваш от нея няма такава тръпка.
    туй значи ли че не го харесва

еми не че не го харесва ами проооосто не е 4ак толкова заинтригувана,когато знае че го има. Прави се на недостъпен или не показвай цялата си същност в началото, за да си и интересен. Намерете начин д асе отпуснете,когато сте заедно ( бъзикайте се)

Цитирай Първоначално написано от Sharpay
    +1 aa ponqkoga minava mn vreme dokato momcheto sybere kuraj i momicheto e zagubilo interes

хах... според мен се прави на интересна.
    а между другото сиг ли си че момичето знае че тоя твой фр проявява интерес към нея или е намекнато по такъв начин какъвто само той и ти си го разбирате...
    а в трети случай.... тя е просто лигла
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Ами от ли4ен опит знам,4е тя не се прави на интересна!ПРосто наи-хубавия момент от една връзка,дори и за мен,е флиртът!Аз,като моми4е, 6те ти кажа,4е минели този момент и ние губим интерес!Да де,но не винаги Съвсем те обърках,а?Така да обобщя!Хубаво ни е да ни харесват,да ни зака4ат,но стане ли нещо по-сериозно и се отдръпваме!А ако харесваме наистина 4овека,тогава му се отдаваме напално!

Ами май да, и той се пита дали иа шанс тя кат се параи на интересна.

е след кат се праи на интересна значи има шанс => ако е сигурен че тя се прави на интересна,значи няма за какво да се притеснява
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от lookatme
    е след кат се праи на интересна значи има шанс => ако е сигурен че тя се прави на интересна,значи няма за какво да се притеснява
    Spored men e porednata kurva tva momi4e ,no tva si e mnenie ne go nalagam na nikogo

P.P. Nadqvam se da gre6a USPEHHHHHHHHH
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

има някои дето обичат да им тичаш по гъза и когато ти писне се сещат и почват те да ти тичат, но се случва така, че ти вече си изгубил интерес

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy
    Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    има някои дето обичат да им тичаш по гъза и когато ти писне се сещат и почват те да ти тичат, но се случва така, че ти вече си изгубил интерес
    +1

Да кажем че се преви на интересна, а той иска да стане нещо между дях, как трябва да постъпи че тя пак да му обръща внимание?

Da zapochne da se pravi na nedostupen i da spre da i obrushta vnimanie, kakto tq na nego. I ako go haresva - shte dopripka. I ako moge, vidi li, che tq naistina nqma interes - da zapochne da se zaribqva s dr momicheta - da vidi kakuv uspeh shte ima. Nai mn da si hvane nqkoq po - svestnichka i da e shtastliv. A dano.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си