- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да го накарам да ми прави френска любов?
ЗНАЧИ СЪС ПРИЯТЕЛЯ МИ ПРАВИМ СЕКС ВЕЧЕ 2 МЕСЕЦА,И МИ Е ПРАВИЛ ФРЕНСКА САМО 1 ПЪТ,ТА ВЪПРОСА МИ Е КАК ДА ГО НАКАРАМ ДА МИ НАПРАВИ ПАК,ЗАЩОТО Е МАЛКО ЕГОИСТИЧНО ОТ НЕГОВА СТРАНА-САМО АЗ МУ ПРАВЯ А ТОЙ НА МЕН НЕ!!!СРАМ МЕ Е ДА МУ КАЖА"БИ ЛИ МЕ ЛИЗАЛ?" НЕМОГА,КАК ПО ДЕЛИКАТНО ДА МУ ГО НАМЕКНА?
БЕЗ ДА ГО ОБИДЯ?А ТАКА МИ СЕ ИСКА :P :P :P :P
![]()
Moderated by Barbie
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
говори с него или в кръга на шегата му подхвърли така и така твоите желания![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Nqma delikatno. Napravi go pogledi i mu kaji prez zubi: Iskam da me lijesh dokato ti se shvane cheneto!![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от amatorium
![]()
![]()
![]()
NAPRAVO ME UBI
![]()
![]()
SRAM ME NEMOGA TAKA![]()
![]()
+1 , pyk moje i da si prigotwish nqkoq prychka ako ti otkajeПървоначално написано от amatorium
![]()
Ами просто недей да му правиш и ти...докато не се усети момчето,щом те е срам да му го кажеш направо...Но не виждам кое е срамното?Все пак... ВСЕКИ СИ ИМА НУЖДИ... =)
nai efektivno she e zimash mu glavata i mu q navirash mejdu krakata ti nema da otkajeПървоначално написано от ELFIQ
Mislq, che vsqko momche tuk vuv foruma shte se suglasi, che ako momiche kato teb dostavq udovolstvie na gadjeto si bi trqbvalo da poluchi sushtoto!![]()
Първоначално написано от thespark
![]()
![]()
4uvala sam
![]()
![]()
![]()
Кажи му "Мило искаш ли да направим едно 69?Отдавна не си ми лизал котето,а страшно ми харесва да го правиш"
А замисляла ли си се, че може нещо да не му е харесало, щом не иска да го повтори? Това е най-възможният вариант! Убеден съм!
![]()
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
е ще трябва да му кажеш няма как
Питай го..питай го..не знам какво да го питашДали би слязал малко по-надолу, да си поиграе с "както си го наричате там", ще те целуне пи първо по лявата, после по дясната устна
![]()
![]()
pogovori s nego,namekni mu,kaji mu 4e mn se vazbujda6 kogato te lije i nqkvi takiva ne6ta,toi 6te se useti,vse pak ti mu dostavq6 udovolstvie ne vqrvam 4e toi nqma da iska da ti dostavi na teb sled kato vijda 4e ima6 jelanie......a ako ne stane kogato tragnete da go pravite i si otdolu butni mu takti4no glavata nadolutoi 6te se useti
mackata na RAFO
Ти ме разби ...Първоначално написано от amatorium
![]()
![]()
![]()
![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
SpirA6 da my dyha6 i ako nese yseti go ystavq6 ,nebe 6egyvam se kajimy tova koeto iska6,koee sramnoto?
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
pi4 ubedena sam 4e ne e tva problema,az si mislq 4e ne go pravi za6toto kogato mi go napravi 1-q pat ne6to ne mu se polu4iПървоначално написано от gaberot
i moje bi go e strah da povtori
![]()
Казваш си му, няма какво да те е срам. Или просто следващия път директно му насо4ваш главата натам.. Или го буташ грубо на леглото и сама се.... ъъъъ.. наместваш, така да се каже![]()
![]()
Робинята на Quench
хахаПървоначално написано от gaberot
и тва е вариант ..
кажи му .. "Мило, току що излизам от банята.. искаш ли едно 68? "
Където следва логичният въпрос - " 68 !?!??! "
и твоят отговор : " Ами , .. ти ще ме лижеш, аз ще имам да ти давам "![]()
.. за кръвни тестове аз нямам време!
Сори, муцка, тва дете не е от мене ..
Първоначално написано от shy69
![]()
![]()
![]()
![]()
tva me kefi
![]()
![]()
ми има си начини...погледи,намеци по много действия може да разбере че искаш...кажи му някой път "Мило айде да играем (измисли някоя игра която ти хрумне) и ако загубиш имам право на едно желание...и трябва да го изпълниш..."или го прелъсти с нещо по секси че да му се прииска...играй си с него така най-добре той самият ще го поиска..айде Успех!
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
namaji se otdolu s medsamo da ne polepnat muhite 4e togava stava naistina vkusno...
![]()
Първоначално написано от Riot
Hahah. Sega sled 10tina dni shte ima oralna fiesta vuv Varna.![]()
Първоначално написано от amatorium
Прощавай, какво ще има?!?!