Някой знае ли кога се очаква нова учителска стачка, ако въобще ще има такава?
,,....Бъди това, което си, радвай се на малките неща в живота, да не ти пука какво мислят другите за теб, пък каквото ще да става...."
Аз не съм чула нищо по въпроса.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
То почти свърши учебната година, ква стачка?![]()
Разбрах, че щяло да има стачка през лятната ваканция...?!
Има и други слухове - за май месец.
Ако знаете нещо, и то от сигурен източник, пишете!![]()
,,....Бъди това, което си, радвай се на малките неща в живота, да не ти пука какво мислят другите за теб, пък каквото ще да става...."
и мене ми бяха споменали за стачка май месец, ама мисля че няма да се набутат пак... майка е даскал ама нищо такова не е споменала
по-добре да няма стачки, щото после ние сме набутаните да отучваме в жегите![]()
Ако има стачка Май месец сигурно няма да се завърши учебната година или ще продължим да учим до ЮлиПо-добре да няма стачки
![]()
Пак ли стачки бе ? Егати само това остана , ами абитурентите ? На никой не му пука за нас ! Знам че заплатата им е малка , но това не трябва после да се изкарва през нашия г*з![]()
след като ни изпратят (24 май) май планират...ама никои не знае
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ne se znae ama sled taq sta4ka kato gi orqzaha u4itelite,nadali 6te sta4kuvat pak
щото после ние сме набутаните да отучваме в жегите
Хах колкото отучвахме и сега ... уж казаха ,че нямаше да имаме и великденска ваканция ама глей колко отпуснахаи кой щи ходи юли месец на даскало бе
![]()
Na men mi kazvaha, 4e prez mai 6te si prodaljat sta4kata u4itelite, no ne e mn sigurno![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P