- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Любимо място?! Кое е то???
aaam... q kajete kyde obi4ate da hodite s kompaniqta.. ili sami ?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
С компанията имаме няколко любими кафенета, а сама обичм да се разхождам по една дига с мп3 в ушите.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
eei bravo.. iaz sam sas slu6alkite... qko se kefa... az obiknoveno hoa na grobi6tata kat sam samПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Аз най-много си обичам леглото![]()
Първоначално написано от Say It Right
kato sam s frs sme v nekoe kafe a posle v edna detska gradina...pff pisnalo mi e ot neq amaa kfo da se prai![]()
![]()
![]()
ми у наше село...
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
Детската градина в махалата, гребната база (най-вече зоопарка, макар че днес щях да се разплача като видях животните о.О ), градската градина, стария град, античния театър.. =)))))))) Абе, много са, обичам да се разхождам и не си падам по кафетата, so.. :]
о,навсякъде..буквално навсякъде-където си решиме,и зависи от компанията![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
обичам да се разхождам и не си падам по кафетата, so.. :][/b][/quote] i az mraza da sedam na kafe....![]()
Първоначално написано от blessthefall
Ми, то едва ли има много около гробищата. ;P
сериозно ли ходиш на гробищата?Първоначално написано от blessthefall
![]()
...
mi ima... gotini kamyniПървоначално написано от AFT
qko im se kefa na plo4ite... sedq si tam po peikite.. pone e spokoino... nema dosadnici okolo mene... edva li 6e me razbere6 . awe gotino mi e
![]()
da no samo kogato sym si sam...Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
да вярно там ще е спокойно и тихо, но не те ли подтиска самата обстановкаПървоначално написано от blessthefall
![]()
...
ne... na men mi e mn gotino tam... navsqkyde cvetq okolo mene... dryv4eta.... a pyk pod mene o6e po qko - trupoveПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
![]()
qko izvrateno zvu4i, no ni6to lo6o ne pravq tam.. seda si razglejdam si kamyni.... snimam se...
![]()
![]()
Ти си от Пловдив ай бет!Първоначално написано от AFT
The Spark
Хах смятай снимаш се до надгробни камъниПървоначално написано от blessthefall
Още малко няма ли ми кажеш че и обичаш да си лежиш в ковчези
![]()
...
ne sam imal tazi vyzmojnost za syjalenie...Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
na6te ne mi daat na abiturenskata da izlezna ot kov4eg.... ama dotogaa ima baq vreme
6e gi ubedq
grobi6ta, slu6alki, kafeta, razhodki, romantika. Si4ko e super oba4e az nai se kefq da putuvam sas kamiona na my father. Super qko e- muzikata, golqmata staq, gledkata ot vioko, OKOLNIQ SVQT. 6to se otnasq do moite priqteli- bukvalno EVERYWHERE !!!
Миии аз обожаавам да ходя на Хижата!!! Има и един парк..мн ми приятно там... Иначе с компанията из комплекса се разкарваме... Зад даскалото ми...Имаше и една поляна забутана в края на града..ама там вече не ходя...Иии един незавършен строеж на блок...Ии има и още мнооого ама тия са главните ми любимци :P
зависи от компанията..но в София има предостатъчно развлекателни места,се ше с еопраим някакосвен това,да си правиш весело е яко,кат си с пичове хора ,мястото повечето пъти не е от голямо значение..
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Първоначално написано от 5StaR
Браво на детето. Но всеки може да разбере, че съм от Пловдив след като види кои места съм споменала. о.О