- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесва ли ви ?
Q kajete..... haresva li vi da pravite seks...kogato navyn vali..ako mi razbrahte vaprosa de....
и да вали и да не вали все ми е хубаво
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ми по принцип ми е абсолютно все тая дали вали сняг/дъжд/градушка или духа или е слънчево ..
но когато го правиш в кола и вали .. има няква по - различна тръпка![]()
.. за кръвни тестове аз нямам време!
Сори, муцка, тва дете не е от мене ..
Стига бе! На фона на 'възбуждате ли се, когато се празнят надале4е', тая тема е перфектна!![]()
Определено в такива дни не ми се прави нищо друго освен да лежим, да се гушкаме, да правим много много секс и между по4ивките да хапваме нещо вкусно. Предразполагащо е, но самият секс си е секс независимо от времето навънка.
![]()
Робинята на Quench
Много обичам днес правя секс общо взето цял дени сега пак отивам под завивките. Вали,неделя е.. нищо по-хубаво от секс,спане,ядене,филми и пак секс и секс и секс
![]()
Ми то в това време какво друго да правим?
Все си е секс,както си го направиш,дали ще вали дали ще пече се ми е тая
Hottie ,баси графика![]()
Play hard,go PRO!
Днес валеше ситен дъжд, минавам с колата покрай морето гледам пясъка беше толкоз приятно и си викам ех сега да опънехме един шезлонг един чадър и да се опънем и ние.![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
Толкова и ще погледна дали вали или не?Какво е значението на дъжда върху секса?![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
ooooooooooouuuuuu mn e qko!da kape v/y lamarina nqkakva ili pokriv i da se 4uva da e tamno nqma takav kef!unikalno e!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ОО, ДАА!!!![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Нали си е секс,пък и да вали и да не вали,все има удоволствие![]()
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
vremeto vliqe na si4ko okolo nas i po qko e da sqkash stavam po strasten
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
mm da,mnogo e qko nqma spor![]()
![]()
I don't make love,Baby we make magic....
мн е яко поевярваите...
da mnogo e priqtno daje i pod dajda sa6toПървоначално написано от sw33t_g1rl
![]()
![]()
MM si4ki opisvvat dujda ot vutree ... spored men nai coolsko e da si na dujda na nqkoe pusto mqsto dujd i da se natiskate ... ot telata vi da se izdiga para mn qko useshtane ;]![]()
Съединението прави силата !
ех завиждам ви аз ако имам момиче немам терен сега и двете немам :<
а обичам да го правя зиме кога се сипе тихо сняг и ние да гледаме коледни програми и да се чукаме нежно и продължително и печката да свети !
обичам юни да се къпим в пот да си земем душ и после пак и ...
мама му нема ли жени рзгонен съм
4 и 12т. от правилата
Тва е секс бедали ше го правиш на дъждовно време или слънчево ... ако си с човек, който обичаш се ще ти хареса :0
с дъжд без дъжд секса си е секс
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()