- Форум
- По малко от всичко
- Тийн Учител - есета, теми, съчинения...
- Може ли преводче от немки на бг
Ab und zu greift Corinna (1nach Oles Hand.Ganz pl
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
Ako pone se be6e potrudi/a da go napi6e6 na komputara, na poslednite 2 se vijda tolkova razmazano, 4e ne bih si mu4ila o4ite... Ako go be6e napisala na komputara 6tqh da go preveda.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
сваляш си първо ре4ник,може на габероф може и на корал нз си ко после нау4аваш граматиката и превеждаш . Много сложно а?
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
не знам за какво ти е изобщо да се самозалъгваш, че учиш език, когато толкова елементарен текст не може да си преведеш![]()
От първия лик:
От време на време посяга Каролина(1към раката на Оле. Съвсен ненадейно. Дали иска да се убеди,че Оле (19) найстина го има?( Един) поглед, (едно) ръкостискане. Да, тя е сигурна, това не е никакъв виртуален сън(виртуална мечта). Корина и Оле са от полвин година двойка (гаджета). Запознаха се в ширините на интернет. По -точно казано в Фантазия- чатът: " ченото око". Това е място за срещи на хора който играят роли:...
другите са прекалено лошо качество![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.