- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Доволни ли сте от родителите си?
Темата е ясна.Харесвате ли ги,дават ли ви свобода,бихте ли ги заменили![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И да искаш да ги замениш - не можеш !
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
така ами ... не съм доволна или поне от майка мине бих я заменила просто бих я променила ....!преди като нямах 18 татко никаде не ме пускаше най-много до 22 ама сега въобще не ме пита
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
mi int mi e za6toto pri men polojenieto s maika mi e neturpimoako imah vuzmojnost ne bih gi zamenila a bih gi razkarala da sam si sama
![]()
аз си ги харесвам моите родители за нищо не ме спират така че .... не бих ги заменил
"Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"
Аз лично харесвам родителите си, и ги уважавам много.Единственото нещо , което ме дразни в тях е, че са прекалено загрижени за мен (с кой излизам, какво правя бла бла бла...)
Абе и да ги харесвам,и да не ги харесвам-това са си моите родителиАко не бяха някои техни натяквания,всичко щеше да е идеално,но идеални неща няма..затуй-да,харесвам ги
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Бих променила само майка ми.Тя е няква...Луда...Иде ми да я убия на моменти(почти винаги) иначе с татко много добре си се разбираме.
И двамата ми родители са супер пекани , няма нещо което да ми забранят!Гордея се с тях , даже аверите викат въри във вас да си лафим с вашия...
За нищо и никой не бих ги заменил!
Не бих ги заменила дават ми огромна свободабих само леко променила мама
и да те спират за нещо не мисля, че това може да е основателна причина да замениш хората които са те създали и дали живот...
О,да,не съм доволна,защото цял живот са ме гледали,хранили,обличали,о насяли са се с обич и никога нищо не ми е липсвало.
Разбира се,че съм доволна.Свобода си имам,прекалено достатъчна дори.И да можех,нямаше да ги заменя!![]()
dam i pri men e takaПървоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
![]()
Дали съм доволна?Ако става въпрос за дрехи,пари,обувки абе материалните неща..винаги съм получавала това,което искам..рано или късно.Мислят си, че могат да ме купят.Не пожелавам на никого такива родители..да,гадно звучи,но т'ва е истината.Става въпрос за това, че те не общуват с мен по никакъв начин..оо,да..общуване за тях е сутрин да ми дадат пари и да ми кажат "вдигни си панталоните и не се заяждай с никой в училище" /и в др тема съм го казвала/ .. и тва е.Мн завиждам на всичките ми приятелки,които говорят с майките си..сещате се хах женски раути..а моята е пълна истеричка..пуши цигари и трева
прибира се от раута и почва да крещи супер злеееееееее..разбирам я,че работи и пр,обаче аз к'во съм виновна..ае да не почвам съчинения да пиша, че мога да карам така до утре
таа разбрахте ме ;]
Обичай ближния,ближи обичния..
От Гъза в Устата - 6A Завинаги .
Хмм, получавам свобода, но винаги ми се иска още и още/нормално/.
Общо взето сме в добри отношения, но не крия че има и моменти в които се изяждаме с парцалите.![]()
Като цяло баща ми е по-печен и либерален.Мама има малко по-консервативно мислене и гледа на мен като на"малкото и момиченце".Понякога загрижеността и, ми идва в повече.За разлика от нея, тати е по-умерен и деликатен.Ама за баланс, това.
Обичам си ги, каквото и да става.Дават ми всичко, на което са способни, както от материална гледна точка, така и от към ползи на общуване в семейството.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Много съм доволна от родителите си! Не желая да ги заменям за нищо на света!!![]()
![]()
Разбира се, но всъщност какво означава да съм доволна от тях...Аз не трябва да съм доволна - трябва да съм им благодарна, та нали ако не бяха те и мен нямаше да ме има...Обичам ги и им се прекланям, че са ме възпитали и отгледали, че са ми показали посоката в живота, защото има много деца, които са лишени от това да имат родители...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
РАЗБИРА СЕ!![]()
лИз-бЛиЗ
Да!Мн си обичам родителите и мн ги уважавам.Смятам,че са направили всичко възможно да израстне в мен един добър човек,дават ми свобода в рамките на нормалното (по-скоро маика,защото живея с нея).Първоначално написано от sladkъ_mackъ
И никога не бих ги заменила-те са си моите мама и тате![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Доволна съм, разбира се![]()
Такам .. плюсове и минуси :
+мн се гордея с тях
+мн са пекани
+мн са умничкииии
+мн ме обичат
+мн се грижат за мен (това може да е и минус)
+биха направили абсолютно всичко за мен!!!!!
- мн мн се притесняват
- като са ми ядосани имат проблеми с говоренето на нисък глас![]()
- звънят ми през 2 сек
- понякога честно казано не ме разбират (нз колко пъти съм чула израза "Как ще не те разбирамеее")
Извод: Супер саааааааааа![]()
Не бих ги заменила за нищо не светаааа
))))
От майка ми съ си доволна, по-яка от нея няма!!!!!
Супер мама!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Ami mama me e maltretirala kato malka postoqnno me e biela bez da spre po4ti i daje sam bila mn dobra no tq si nastoqva6e i me podlaga6e na tormoz vseki den. Tate ne vzima u4astie toi e ot neina strana.
Sega vsi4kite mi fr sa do kasno na van az - razbira se NE s opravdanie "to predi nie izlizahme do 23.00 4asa v 11 klas". I postoqnno mi natqkvat v o4ite 4e bez tqh sam ni6to i 4e me izdarjat. postoqnno kazvat kato stane6 na 18 te izhvarlqme ot ka6tata. Dvamata sa koaliciq i sa sre6tu men.
A az ni6to ne pravq i sam im zlato : ne gi laja , ne sam se napivala, ne pu6a, ne se drogiram , az 4istq ka6tata, otli4ni4ka sam ..... i t.n.(ne mi se obqsnqva) eeeeeeeeeee ok kakvo iskat i 6to o6te me maltrtirat?????????????
I vapreki tav 6te mi e mn tajno ako tr da gi zamnqm
Голям размер на картинката! /machoka/
Тц не бих ги заменил и да дават ми свобода..
The Spark