.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 159

Доволни ли сте от родителите си?

Темата е ясна.Харесвате ли ги,дават ли ви свобода,бихте ли ги заменили
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

И да искаш да ги замениш - не можеш !
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

така ами ... не съм доволна или поне от майка ми не бих я заменила просто бих я променила ....!преди като нямах 18 татко никаде не ме пускаше най-много до 22 ама сега въобще не ме пита
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

mi int mi e za6toto pri men polojenieto s maika mi e neturpimo ako imah vuzmojnost ne bih gi zamenila a bih gi razkarala da sam si sama

аз си ги харесвам моите родители за нищо не ме спират така че .... не бих ги заменил
    "Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"

Аз лично харесвам родителите си, и ги уважавам много.Единственото нещо , което ме дразни в тях е, че са прекалено загрижени за мен (с кой излизам, какво правя бла бла бла...)

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Абе и да ги харесвам,и да не ги харесвам-това са си моите родители Ако не бяха някои техни натяквания,всичко щеше да е идеално,но идеални неща няма..затуй-да,харесвам ги
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Бих променила само майка ми.Тя е няква...Луда...Иде ми да я убия на моменти(почти винаги) иначе с татко много добре си се разбираме.

И двамата ми родители са супер пекани , няма нещо което да ми забранят! Гордея се с тях , даже аверите викат въри във вас да си лафим с вашия... За нищо и никой не бих ги заменил!

Град
    В АдА
    Не бих ги заменила дават ми огромна свобода бих само леко променила мама

и да те спират за нещо не мисля, че това може да е основателна причина да замениш хората които са те създали и дали живот...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    О,да,не съм доволна,защото цял живот са ме гледали,хранили,обличали,о насяли са се с обич и никога нищо не ми е липсвало.
    Разбира се,че съм доволна.Свобода си имам,прекалено достатъчна дори.И да можех,нямаше да ги заменя!

Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    Бих променила само майка ми.Тя е няква...Луда...Иде ми да я убия на моменти(почти винаги) иначе с татко много добре си се разбираме.
    dam i pri men e taka

Дали съм доволна?Ако става въпрос за дрехи,пари,обувки абе материалните неща..винаги съм получавала това,което искам..рано или късно.Мислят си, че могат да ме купят.Не пожелавам на никого такива родители..да,гадно звучи,но т'ва е истината.Става въпрос за това, че те не общуват с мен по никакъв начин..оо,да..общуване за тях е сутрин да ми дадат пари и да ми кажат "вдигни си панталоните и не се заяждай с никой в училище" /и в др тема съм го казвала/ .. и тва е.Мн завиждам на всичките ми приятелки,които говорят с майките си..сещате се хах женски раути.. а моята е пълна истеричка..пуши цигари и трева прибира се от раута и почва да крещи супер злеееееееее..разбирам я,че работи и пр,обаче аз к'во съм виновна..ае да не почвам съчинения да пиша, че мога да карам така до утре таа разбрахте ме ;]
    Обичай ближния,ближи обичния..

От Гъза в Устата - 6A Завинаги .

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Хмм, получавам свобода, но винаги ми се иска още и още/нормално/.
    Общо взето сме в добри отношения, но не крия че има и моменти в които се изяждаме с парцалите.
    Като цяло баща ми е по-печен и либерален.Мама има малко по-консервативно мислене и гледа на мен като на"малкото и момиченце".Понякога загрижеността и, ми идва в повече.За разлика от нея, тати е по-умерен и деликатен.Ама за баланс, това.
    Обичам си ги, каквото и да става.Дават ми всичко, на което са способни, както от материална гледна точка, така и от към ползи на общуване в семейството.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Много съм доволна от родителите си! Не желая да ги заменям за нищо на света!!

Супер фен
    Град
    Варна
    Разбира се, но всъщност какво означава да съм доволна от тях...Аз не трябва да съм доволна - трябва да съм им благодарна, та нали ако не бяха те и мен нямаше да ме има...Обичам ги и им се прекланям, че са ме възпитали и отгледали, че са ми показали посоката в живота, защото има много деца, които са лишени от това да имат родители...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

всеки си има родители освен адам и ева : )
    lol

Re: Доволни ли сте от родителите си?

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Темата е ясна.Харесвате ли ги,дават ли ви свобода,бихте ли ги заменили
    Да!Мн си обичам родителите и мн ги уважавам.Смятам,че са направили всичко възможно да израстне в мен един добър човек,дават ми свобода в рамките на нормалното (по-скоро маика,защото живея с нея).
    И никога не бих ги заменила-те са си моите мама и тате
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Град
    У дома пред компютъра
    Доволна съм, разбира се

Супер фен
    Такам .. плюсове и минуси :
    +мн се гордея с тях
    +мн са пекани
    +мн са умничкииии
    +мн ме обичат
    +мн се грижат за мен (това може да е и минус )
    +биха направили абсолютно всичко за мен!!!!!

- мн мн се притесняват
    - като са ми ядосани имат проблеми с говоренето на нисък глас
    - звънят ми през 2 сек
    - понякога честно казано не ме разбират (нз колко пъти съм чула израза "Как ще не те разбирамеее")

Извод: Супер саааааааааа Не бих ги заменила за нищо не светаааа))))

Супер фен Аватара на Exothermic
    От майка ми съ си доволна, по-яка от нея няма!!!!!
    Супер мама!!!!!!!!!!!!!!!!
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Ami mama me e maltretirala kato malka postoqnno me e biela bez da spre po4ti i daje sam bila mn dobra no tq si nastoqva6e i me podlaga6e na tormoz vseki den. Tate ne vzima u4astie toi e ot neina strana.
    Sega vsi4kite mi fr sa do kasno na van az - razbira se NE s opravdanie "to predi nie izlizahme do 23.00 4asa v 11 klas". I postoqnno mi natqkvat v o4ite 4e bez tqh sam ni6to i 4e me izdarjat. postoqnno kazvat kato stane6 na 18 te izhvarlqme ot ka6tata. Dvamata sa koaliciq i sa sre6tu men.
    A az ni6to ne pravq i sam im zlato : ne gi laja , ne sam se napivala, ne pu6a, ne se drogiram , az 4istq ka6tata, otli4ni4ka sam ..... i t.n.(ne mi se obqsnqva) eeeeeeeeeee ok kakvo iskat i 6to o6te me maltrtirat?????????????

I vapreki tav 6te mi e mn tajno ako tr da gi zamnqm
    Голям размер на картинката! /machoka/

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Тц не бих ги заменил и да дават ми свобода..
    The Spark

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си