.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 159
    BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    все едно дали питаш дали съм доволен от компютъра си...

Guest
    Майка ми е невероятен човек и й се възхищавам, успя да отгледа едно толкова вироглаво дете като мен и да ме направи силен, отговорен и може би най-важното -мислещ, човек. Биологичният ми баща е пълен провал, и като баща, и като личност, но пък човек не може да има всичко. Радвам се, че имам такава майка, другото е без значение.

^ Да не би да имаш моето 'татенце'? Макар, че като го знам какъв е, не бих се изненадала.
    А майка ми - ами лапешки акъл, на моменти имам чувството, че аз съм по-сериозната от двете. Но пък за сметка на това от години не сме имали проблеми с нея, успя да ме отгледа, да ме възпита и да ми покаже страните на живота. Има недостатъци, разбира се, заради които сме имали много кавги навремето, но пък перфектен човек няма... така, че и да искам не мога да я заменя за нищо по-добро.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Dovolna sym ot tqh ma kogato se namirat dale4 edin ot dr, ma ako se syberat ne se izdyrja ..
    Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Mn mn mn me draznqt ! kat bqh po malka ne be6e taka ama sqqqqq...i si mislq 4e pri po4ti vsi4ki m/u 13-20 e taka (ot puberteta )

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
    От майка ми съ си доволна, по-яка от нея няма!!!!!
    Супер мама!!!!!!!!!!!!!!!!
    И аз обичам мойта мама НОГуууууууууу . Обичам те мамуууууууууууууууууууууу уууууууу

Град
    София
    мии...доволна съм .... и не бих ги заменила

Auuuuu ujas s ba6ta mi sa neturpimi -ni6o ne me puska da praq samo me tormozi za u4ene, iskam edin bike ,ama toi ne iska da mi go kupi ,naredil sam 4 6esti4ki v belejnika i ne sum mu kazal misli si 4e pove4eto u4iteli 6e me ostaqt na popravka .Ma ne bih go smenil !

Стават. Не са прегрешили толкова много, че да ги уволнявам. Майка ми си пада малко истерична, а баща ми малко заспал, но какво да правиш? Приемам го като техния чар
    Memento moriendum esse!

mN sI gI obi4kAm....i sum mN dOvOlna oT tQh
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

Град
    Лапландия!?
    Доволна съм не ми дават много свобода но се радвам,че ги иам те се грижат за мен хранят ме плащат сметките ми харча техните пари а тези които се оплакват от родителите си като пораснат ще осъзнаят,че са на тоя свят благодарение на тях...Има толкова неблагодарни хора на тоя свят обаче.Обичайте родителите си и се радвайте,че ги имате.

Град
    СофиЯ
    Ми аз никога няма да ги заменя.И тати и мами ме разбират (най-важното),не съм лишена от нищо.Супер са си,а аз с мама си споделям всичко,така че тя ми е и приятел,много добър!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    em davat mi pari seki den puskat me do kasno samo det maika mi me kara da si podrejdam staqta postoqno ina4e :}
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    emi to i da sam dovolen i da ne sam dovolen se tas nqma da doidat drygi de

Аз искам само маика ми да променя като и сложа патрон в главата

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Хмм, получавам свобода, но винаги ми се иска още и още/нормално/.
    Общо взето сме в добри отношения, но не крия че има и моменти в които се изяждаме с парцалите.
    Като цяло баща ми е по-печен и либерален.Мама има малко по-консервативно мислене и гледа на мен като на"малкото и момиченце".Понякога загрижеността и, ми идва в повече.За разлика от нея, тати е по-умерен и деликатен.Ама за баланс, това.
    Обичам си ги, каквото и да става.Дават ми всичко, на което са способни, както от материална гледна точка, така и от към ползи на общуване в семейството.

Ммм и моите са така МНОГО СИ ГИ ОБИЧАМ
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Мии да доволна съм от тях! Само,че постоянно викат по мене, все не са доволни, за най-малкото нещо ми се карат...Не че ми пука,не че им обръщем внимание кат ми се карат-казвам "ох добре де" и излизам от стаята

Град
    непостоянно
    Хм доволен ли си от родителите си... това да не ви е крем за лице? Моите родители са хора с недостатъци и не са идеални, но то такива няма де. Обичам ги, благодарна съм им, с майка ми сме приятелки. Започнах да ги ценя много повече откакто не живея вече с тях.
    Между другото забелязах, че повечето пишат че са "доволни" от родителите си защото им дават свобода и не ги лишават от нищо... три пъти хм.
    We are all dead people in vacation, but still we dance

98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Аз съм доволна от моите.Нямам основания да не съм просто.

ем супер са си
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Хмм, получавам свобода, но винаги ми се иска още и още/нормално/.
    Общо взето сме в добри отношения, но не крия че има и моменти в които се изяждаме с парцалите.
    Като цяло баща ми е по-печен и либерален.Мама има малко по-консервативно мислене и гледа на мен като на"малкото и момиченце".Понякога загрижеността и, ми идва в повече.За разлика от нея, тати е по-умерен и деликатен.Ама за баланс, това.
    Обичам си ги, каквото и да става.Дават ми всичко, на което са способни, както от материална гледна точка, така и от към ползи на общуване в семейството.
    Така е и пре мен!

Град
    sofiq

Re: Доволни ли сте от родителите си?

PO PRINCIP...roditelite sa dosta trydna tema!trudno i konfuzno e vseki put kogato govorq s tqx!opredeleno ne sum kato vrusnicite mi koito vinagi kogato imat svobodno vreme izlizat navun,po diskoteki,na kopon ili PROSTO SE ZABAVLQVAT!redki sa sly4aite v koito az se prisuedinqvam kum tqx ne vinagi moga da govorq na dadena tema s tqx i te da si pozvilqt da me izsly6at...prosto kogato se pribra v nas nastroenieto mi se skapva...4yvstvam se kato i az samata nz koga 6te izbuxna! no puk imala i sum i xybavi i zabavni momenti stqx! ne bix iskala da gi zamenqm makar da mi sum go mislila...se pak sa roditelite mi...i me obi4at!kakto az tqx vupreki nedorazymeniqta i kavgite!
    znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!

Za nishto na sveta ne bih gi zamenila!!!Te sa si moite mama i tate,te ne drug sa davali vsi4ko ot sebe si i produljavat da go davat-za MEN!!!Tui kato sum samo dete i sum leko...egoist4e,vinagi sum se molila da nasledq tazi vseotdainost,koqto i dvamata pritejavat!I sega,kogato sa dale4e ot men(veche sum samostoqtelna i ne jiveq pri tqh)osuznavam vsqka edna jertva sprqmo men,koqto do predi vreme mi se e struvalo ne6to suvsem neznachitelno...

Град
    Boulevard of broken dreams
    Донякъде....
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си