.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 159

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Много съм доволна от родителите си. Преди ги смятах за твърде строги, сега се радвам, че са ме възпитавали така. Никога не ми е липсвало нещо, нито материално и винаги, когато съм имала проблем са ми помагали.

Град
    ... Some happy place ...
    Hich ne sum dovolna daje Nqkaksi s tqh jiveeme na razlichni planeti i mi e mn trudno da obshtuvam te sa sus stari vijdaniq i razbiraniq a az tochno obratnoto .. az iskam da opitam vsichko ot jivota i se stremq kum tova maika mi (osobeno tq) se opitva nqkaksi da smachka tova moe jelanie
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Град
    Враца
    Доволна съм, но има какво още да се желае
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    Hich ne sum dovolna daje Nqkaksi s tqh jiveeme na razlichni planeti i mi e mn trudno da obshtuvam te sa sus stari vijdaniq i razbiraniq a az tochno obratnoto .. az iskam da opitam vsichko ot jivota i se stremq kum tova maika mi (osobeno tq) se opitva nqkaksi da smachka tova moe jelanie
    +1 като че ли става въпрос за моята майка
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

доволна съм

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    +1 При мен е баща ми и брат ми!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Maika mi e super pe4ena za razlika ot ba6ta mi...

майка ми има невероятно остарели разбирания за живота, постоянно не е доволна от нещо и по4ти всеки ден се караме .Веднага бих я заменила ако можех.Баща ми не би го заменила оба4е,защото се разбирам добре с него и когато се караме с майка ми той по4ти винаги застава на моя страна
    И кФо кАт тЕбЕ цЕлУвАл нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе мЕнЕ е рЕвНуВаЛ, и кФо кАт тЕбЕ е еБаЛ нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе зА мЕнЕ е мЕ4тАл

Майка ми понякога е супер,понякога отврат.Как да го разбереш тоя човек?Всичко при нея зависи от това в какво настроение е и от това дали сестра ми я е ядосала. Иначе с баща ми се разбирам просто перфектно.Общо взето съм доволна от родителите си и от това,че ми позволяват доста неща. Повече ми позволява баща ми,естесвено.Майките са по-стиснати...

Град
    Sofiq
    Като цяло съм доволна,с баща ми нямам проблеми-пуска ме навън до късно,не ми забранява нищо но майка ми е по-консервативен човек,ама кво да праи жената и тя ми угажда
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

[u]Бих променила само майка ми.Тя е няква...Луда...Иде ми да я убия на моменти(почти винаги) иначе с татко много добре си се разбираме
    и при мен е така

Голям фен Аватара на Chery
    Аз съм много доволна от родителите ми

Град
    Sofia
    Получавам свобода,до толкова,колкото е нормално за годините ми,даже бих казала много повече...не бих заменила родителите си,защото много им се кефя,въпреки че понякога ми се карат,но то не е безпричинно...

Голям фен
    Доволна съм
    Don't worry, be happy!

Ама направо не мога да ги трая.. ей сега си търсех подходящо място където да се оплача и попаднах тук..
    Просто ми писна от редовните скандали за какви ли не глупости.Патрио - фамалиолюбната ми майка ударена от начални фази на климактериума и баща ми, който кара втори пубертет комбиниран с непокрито самочувствие + селски разбирания.Въпреки, че те май и двамата карат..Омръзнаха ми с тези глупави разсъждения, които ги правят ужасно смешни..омръзна ми редовно да вадят някакви бисери, които отиват на средностатическото просташко българско население...направо вече ми се повръща.Ама нищо мое вече не се зачита.Всичко мое за тях са глупости.За майка ми съм животно за разплод...от мен не знам какво друго очаква.Имам някакви сериозни интересни, които тех въобще не ги интересуват.Ние живеем не на различни планети, а в различни галактики и сме организми базирани на различни хим. елементи...е то ми писна..боже нямам търпение да дойде момента, в който да се махна от тях...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Phals
    Ама направо не мога да ги трая.. ей сега си търсех подходящо място където да се оплача и попаднах тук..
    Просто ми писна от редовните скандали за какви ли не глупости.Патрио - фамалиолюбната ми майка ударена от начални фази на климактериума и баща ми, който кара втори пубертет комбиниран с непокрито самочувствие + селски разбирания.Въпреки, че те май и двамата карат..Омръзнаха ми с тези глупави разсъждения, които ги правят ужасно смешни..омръзна ми редовно да вадят някакви бисери, които отиват на средностатическото просташко българско население...направо вече ми се повръща.Ама нищо мое вече не се зачита.Всичко мое за тях са глупости.За майка ми съм животно за разплод...от мен не знам какво друго очаква.Имам някакви сериозни интересни, които тех въобще не ги интересуват.Ние живеем не на различни планети, а в различни галактики и сме организми базирани на различни хим. елементи...е то ми писна..боже нямам търпение да дойде момента, в който да се махна от тях...
    И при мен е така...

Понякога им се дразня обаче като се замисля какви деца има по този свят просто нямам друг избор освен да благодаря че си имам такива родители.Дават ми свобода-ограничението на нашата възраст е много лошо, децата се озлобяват.Естествено има и контрол

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от Electron.
    Цитирай Първоначално написано от ToySoldier
    Аз лично харесвам родителите си, и ги уважавам много.Единственото нещо , което ме дразни в тях е, че са прекалено загрижени за мен (с кой излизам, какво правя бла бла бла...)

+1 :P

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    България
    Да,доволен съм

Не знам каква е ситуацията при другите семейства, но мога да кажа, че страшно много обичам майка ми и баща ми!! НИКОГА НЕ БИХ ГИ ЗАМЕНИЛА!! (а и да исках, просто няма как.)

Предоволна съм от родителите си. За 19 години (почти) ме отгледаха и ме възпитаха. Въпреки трудностите, които са имали от финансова гледна точка, не съм лишавана от нищо. Дадоха ми една, бих казала стабилна основа за предстоящия ми живот.
    Като бях по-малка ме спираха да ходя по някои мероприятия и не ми даваха да седя до много късно, защото винаги на следващия ден имах рано сутрин някакъв ангажимент. Но... сега, ако трябва да бъда искрена съм им благодарна за тези работи.
    Съжалявам само, че осъзнах късно факта, че имам невероятни родители - със съвременни разбирания, толерантни, открити и честни с мен и винаги са се отнасяли като с възрастен член на семейството, а не като с хлапе!!
    Никога не са ми посягали, дори когато съм викала едва ли не "ела ме набий"
    Преди две седмици осъзнах и факта, че само те и никой друг не се радва истински за моето щастие и на успехите ми... (Бога ми, яд ме е, че пак късно го осъзнавам това).
    Не бих ги заменила за нищо на света!!
    Само бих казала на този етап едно огромно БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО! ЩЕ ВИ СЕ ОТПЛАТЯ СЛЕД ВРЕМЕ!!! =)

Az sashto en moga ds e opla4a ot moite roditeli - prevazhodni hora sa i dvamata. Istinski shtastlivci sme az i brat mi, 4e roditelite ni sa takiva. Vinagi sa davali vsi4ko za nas i sa se stremqli da ni datat tova, koeto na tqh ne sa mogli da imat te. Zavinagi shte sam im zadaljen.
    Τώρα είμαι καλά.

горе-долу , не са от най-добрите,но не са и най-лошите

Град
    in my world!
    ToySoldier
    Аз лично харесвам родителите си, и ги уважавам много.Единственото нещо , което ме дразни в тях е, че са прекалено загрижени за мен (с кой излизам, какво правя бла бла бла...)

i az sam taka prekaleno se pritesnqvat osobenno mama...
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си