- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Доволни ли сте от родителите си?
Da super sa![]()
ami bashta mi umrq kogato bqh na 7 (ne iskam saboleznovaniq mrazq gi )ta s maika mi se razbirame, makar da se karame chesto, vseki put stava na moita :] nqma neshto koeto da ne pravq ili da nqmam :P moga da i kaja shte spa v edi si koi si priqtel i tq shte mi kaje " dobre, no vnimavai " i tova e
tq znae vsichko za men (naistina vsichko ) s neq si govorim za dosta ludi neshta - vse edno mi e priqtelka ... dori ponqkoga ne se oseshtam i pochvam da i govorq " kak mojesh da si vzemesh teq botushi mnogo sa qki az gi iskah kuchka takava :] " kogato e na kef ne i pravi vpechatlenie nqkakvo takova obrashtenie ... ako e kriva stava skandal ama ne mi puka, zashtoto nakraq pak si se obichame :P
Не бих ги заменил дават ми огромна свобода :P![]()
Никога не бих си заменила родителите! Майка ми е единствената ми близка приятелка, единствения човек, на когото мога да споделя всичко (за училище, приятеля ми) , и тя винаги ми е споделяла всичко, пък и двете сме луди глави, и чат пат отпрашваме на кръчма по женскиТя просто ме приема за нейна равна, и за голям човек...Иначе за татето ще си остана неговото малко момиченце цял живот
Като съм била малка , той ме е гледал по цял ден...От година някъде не се засичаме обаче, защото аз отидох да уча в София,той лятото все е на работа на морето ... Просто и двамата си ги обичам много!
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
не съм доволен няма и причина да съм ще гледам да се махна по-бързо от тях и това е ,но е жалко че ме изнуждат с това че уж няма да ме издържат изглежда че ще трябва да ги търпя поне до 20 и няколко преди да се изнеса което ще бъде доста зле...
не бих ги заменила за нищоо![]()
![]()
Как нема да съм доволен като се виждаме 1 пат на месец...
Първоначално написано от ss
Щаастливец! Да можеше и аз така...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Абе не са от най - прекрасните, ама не са и съвсем за изхвърляне![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от СладурКаа
Don't worry, be happy!
еми общо взето са си екстрас малки изключения които съществуват почти при всички даже да не кажа при всички. получавам всичко което поискам е разбирасе случвало се и да искам разни работи дето никой ги няма и естествено не съм ги получавала.отношенията ни са що годе добри разбираме се (най-важното) отвреме на време се караме но то си е нормално !за нищОо на света не си заменЯмм !!!!!!!!!!!!!
От някои неща съм доволна, от други не...
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
+1Първоначално написано от Escarina
Шофирай разумно - стигни жив!
Да, много съм доволна !![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Vednaga bih smenil maikami i bih promenil bashtami - AMA NEMOJE !!!
не бих ги заменила ..защото всеки родител си има нещо лошо в характера ..да дават ми сводоба ..тоест дават ми всичко на което са способни и съм много доволна от тях ...не мога и да мечтая за по- добри. Понякога много се караме ..ама къде има семейство без скандал ?
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Обичам родителите си и не бих ги заменила.
Дават ми свобода и имам всичко от което имам нужда и всичко което поискам![]()
Доволна съм да,е да понякога си имаме дразги,но това е нещо съвсем нормално.Мога да кажа,че са ми дали всичко от което се нуждая и никога не са ми отказвали нищо.Пекани са![]()
Суетата.Моят любим грях.
Обожавам родителите си. Вярно...понякога се караме, но не сме имали чак толкова големи скандали. Разбират ме, не ми забраняват нищо, изобщо- много си ги обичам, за нищо на света не бих ги заменила![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!