- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Доволни ли сте от родителите си?
Не бих ги заменила. Но бих ги променила в положителна насока![]()
Дават ми толкова свобода, колкото съм показвала и все още показвам, че заслужавам. Възпитали са ме със строги правила, за което им благодаря...
Научиха ме от малка, че живота не е игра и всичко се постига с пот на челото...
Не бих ги заменила..за мен те са всичко, нищо че имам безброй други неща. Все пак ако не бяха те, мен също нямаше да ме има. И това е най-малкото нещо за което съм им длъжница. Срамота е да говоря лошо за хора, които са ми дали живот![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Доволна съм от двамата разбира се,кой не би бил доволен от тях .. много ги оби4ам ..баща ми каза 4е съм го мразела .. надявам се не го мисли всъщност .. щото няма повод да мисли така![]()
~Remember,remember...25th of November~
Що годе съм доволен.Баща ми е много пекан, а майка ми леко ме дразни ,защото не спира да бърбори
Да , много. Дават ми свобода , но не бих ги заменила. Обичкам си ги :P
ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!
И да има нещо което да не ми харесва в тях,като се сетя к'во изродче са отгледали сърцето не ми дава да кажа нещо,против тях.![]()
Иначе ми дават да правя к'вото си искам..и в т'ва им е грешката.![]()
офф нз. баща ми понякога ме изнервя много :@ но иначе съм доволна. дори снощи направи мн тъпо нещо и преди няколко мин. ми каза "трябва да вземеш един прът и да биеш по главата на баща си!" и ми стана некво хуаво, че се съжалява![]()
ne bih gi zamenila est.. i kato cqlo sa si super.. s nqkolko izklu4eniq, ama ako bqha perfektni nqmahs eda ni e tolkova interesen jivota.. sheshe da e prekaleno sku4no..
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
НЕ НЕ искам да ги заменям.Обичам ги.И щом Бог ме е пратил при точно тези родители,явно точно при тях е трябвало да се родя.НЕ бих ги заменила за НИЩО на света.
разбира семного си ги обичам
![]()
Не вярвайте в чудеса-разчитайте на тях.
много ясно ,че съм доволна от тях и не бих ги заменила за нищо . Но пък дори и да не ги харесвах щях ли да имам някакъв избор ?!![]()
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
супер са си хората,ама те с такава напаст като мене незнам още колко години ще издържат :d
Да, харесвам родителите си такива, каквито са, въпреки, че понякога много ме дразнят. Дават ми нужната свобода, нищо не ми забраняват и от нищо не ме лишават.Не бих ги заменила за нищо на света.![]()
AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....
Свобода ми дават защото сам съм се погрижил за това... ами понякога ми харесва как се държат,понякога не...70% от времето ме дразнят...
![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Доволна...меко казано..обичам ги адски много..искам и аз някога да съм такъв родител като тях..нито определят час в който да се прибирам, нито нищо, искат само да знаят къде съмЕбати, като се замисля дори не ми се карат, ако не ги предизвикам аз с някоя реплика, колкото до наказания, никога не са ме наказвали или били, не тва е начинът..според мен така се озлобява и става агресивно още повече едно дете, когато му посягат..Обичам ги и не си ги заменям за нищо на света
!!!
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
ммммммммммм аз много си ги харесван наще,мн са печенирадвам се че имам таккива готини родители,само че рядко им го казвам
Не бих си ги замениал за нищо на света
![]()
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
Доволна , недоволна не мога да ги сменя, не съм си ги избирала така че ....![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Харесвам родителите си и то много, макар че много рядко им го казвам. Много са печени тоя хора много ги обичам![]()
![]()
Maika mi e super vupreki che ponqkoga se karame![]()
доволни ли сте от родителите сикак звучи само.... като ''доволни ли сте от новата ХИПЕР МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА четка за тоалетна''
![]()
![]()
ми да, общо взето съм доволна от наще, ама се пак имам забележки...
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Да,доволен съм. Не са ми давали никакъв повод да се оплаквам от тях.
Да! Страшно много са пекани! :d И двамката много си ги обичкам!![]()
I Low? y