- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Доволни ли сте от родителите си?
ами да доволна съм..получавам нужната свобода , макар че понякога се караме за излизания и прибирания,но...не бих ги променила..разбирам,че се притесняват когато съм на вън до късно и се ограничавам,за да са спокойни
иначе се разбираме..баща ми мн ни глези със сестра ми и когато например се прибера по-късно от обещаното ми прави забележка.. вкарва лошия поглед
и спира...после идва и ме целува и ме пита кво правя и къде ходих...и така...майка ми е мн яка,макар понякога да имаме различия в мненията,се разбираме идеално
![]()
и си ги харесвам родителите и не бих ги заменила с други ,ако имах възможност
![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
И аз съм доволна никога не са ме спирали или ограничавали и мисля че съм много добре възпитана![]()
![]()
ne ne sam dovolna nito ot maika mi nito ot ba6ta mi mamka mu da vzemat da se stegnat malko i dvamata(li4no moe mnenie)
![]()
не!няма да ги заменя за нищо на света,те са ебати готините.
понякога не оценявам,че съм такава късметлийка.
мойте са супер винаги ми дават всичко което поискам![]()
Дали ги харесвам?Нямам представа.Първоначално написано от sladkъ_mackъ
За свободата-дават ми.
За замяната-това е дълга история,която никога няма да забравя.
Мразя ги !![]()
Нашите по принцип са разведени и живеа със втория ми баща (отвратителен човек ,интригант и пияница)
,майка ми е няква шибана...просто не мога да ги понасям повече от 2 минути![]()
Щом навърша 18 шЪ бягам :P
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
Да.Винаги сме на едно и също мнение относно важните неща.Харесва ми това,че са и моите най-добри приятели и нямам тайни от тях.Винаги са ме предразполагали да споделям,това което ме тормози и да им имам довери.Съвсем честно мога да кажа,че те са моите най-добри приятели.Понякога сме имали леки недоразумения относно по-маловажни неща,но това е нормално,нали все пак са родители.....