- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До вас момичета #2:-)
Задавам поредното питане към вас момичетаи то е следното : Бихте ли отбягвали момчета/мъже който носят очила за корекция на зрението и защо? :P
nebih go izbqgvala samo zarad tovaПървоначално написано от sandrin
![]()
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
tva e mn tapo da izbqgva6 nqkoi samo za6toto nosi o4ila ima tolkova seksapilni maje sas o4ila AZ NEBIH![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Абсолютно не бих го избягвала най-малко,защото знам какво е да носиш очила...
ne ne big... glupavo e :P
Тези, които отбягват представители на другия пол само заради това, че имат проблем с очите, нека първо да се поставят на неговото място и да видим как биха се почувствали тях да ги избягват.![]()
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
Зависи от очилата.Ако са някакви от минялия век които изобщо не му отиват най-вероятно бих си помислила че е някой сдухан зубър и не бих тръгнала да се запознавам с него. Иначе нямам нищо против очилата и на някои хора (като на пастрока ми например) им стоят мн секси![]()
Уф...
Не, разбира се! А има хора, на които о4илата им отиват и без тях ми изглеждат дори странно. Простотии!..
![]()
Робинята на Quench
неее ако им отивам може да е много яко !! И да не им отиват толкова пак не ме бърка особено.Не съдя по очилата.
при мен казват,че ми е много стеранно без очила...Първоначално написано от SINDEL
![]()
Мне...![]()
Не.Е стига да не са от ония големите кръглите с голям диоптър![]()
Пък ако само едните очила са проблема...ще го накарам да си сложи лещи(примерно)
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Очилата с квадратни рамки са много сладурски и ходят на всеки.
Е да ама някак мисля че неможеш да го задължиш ако на него не му харесва ...Аз лично съм с очила приятелката ми казва че ми отиват прекалено много и другите приятели също но понякога ми се струва че пречат....Първоначално написано от _BoSSy_
![]()
Ne estestveno ... ima nekvi super qki hora deto nosqt o4ila i kvo ot tva![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Не.
Чудо голямо - едни очила...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
То е ясно,че не мога да го задължа.Малко грубо прозвуча маи.Първоначално написано от sandrin
Нз.. мисля,че очилата не са проблем .![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Не,освен ако не е задръстен по природа.Но иначе само заради очилата-никога!Външния вид не е толкова важен,а и очилата не го развалят ама никакПървоначално написано от sandrin
![]()
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Egati vaprosa!Estestveno,4e tva nqma nikvo zna4enie.Ako mom4eto me kefi......![]()
Разбира се,че не.
Мисля,че дори на някои им стоят много секси
Все едно да питаш дали момче няма да хареса някое момиче,защото носи очила.Същото е![]()
offline forever!
поредната МАЛОУМНА ТЕМА
лИз-бЛиЗ