.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: срокове

Hybrid View

Град
    na onq svqt

срокове

някой може ли да ми каже че ми е мн важно нещо за Лозаровинарския техникум в Плевен . 10 клас съм и искам да се преместя от профилирана паралелка в Анасталията в Автото или в Лозаровинарския. някой може ли да ми каже до кога са сроковете и дали може въобще да стане .мерси за отговорите
    [ знам че правя правописни грешки ]

Супер фен Аватара на bEbsI
    Може да стане по всяко време.Миналата година 11 клас се преместиха към края на 2ри-я срок.Точно за ЛВТ-то бъди спокойна,там срокове няма..гледат да си набавят бройката. (Имам приятелка,която учи там)
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    na onq svqt
    ама имам предвид без да си направил отсъствия за да те гонят сам да се преместиш? и ако си наясно да ми кажеш пак някой сносен вариант за даскало и ако можеш и да ми кажеш къде по точно се намира . защото аз не ги знам мн мн . и ако знаеш как е в Леветето ще сам ти благодарна. и нали трябва да държиш изпити ? а и ако се сещаш какво се предаваше в даскалата до автото освен математическата.мерси мн правиш ми голяма услуга
    [ знам че правя правописни грешки ]

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от nata6ka
    ама имам предвид без да си направил отсъствия за да те гонят сам да се преместиш? и ако си наясно да ми кажеш пак някой сносен вариант за даскало и ако можеш и да ми кажеш къде по точно се намира . защото аз не ги знам мн мн . и ако знаеш как е в Леветето ще сам ти благодарна. и нали трябва да държиш изпити ? а и ако се сещаш какво се предаваше в даскалата до автото освен математическата.мерси мн правиш ми голяма услуга
    Така значи карам въпросите един по един.Искаш да кажеш,че искаш доброволно да се преместиш преди да са те изключили? Добре става,точно,за ЛВТ-то предполагам,че веднага ще те запишат без изпити.Ако си 10ти клас към 11ти се подготви за някоя дълга и скучна практика в някое село./приятелката ми сега е на практика в Куиловци/ Ако това не те устроива като вариант ами..автото там май има паралелки с информатика влезли са по дипломи,едва ли ще те карат да държиш някакъв изпит.Христо Смирненски също е вариант ще те вземат веднага..ама я драсни едно лично и ме питай какво още ти трябва,че тука само разтягам локуми...
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си