Цитирай Първоначално написано от nata6ka
ама имам предвид без да си направил отсъствия за да те гонят сам да се преместиш? и ако си наясно да ми кажеш пак някой сносен вариант за даскало и ако можеш и да ми кажеш къде по точно се намира . защото аз не ги знам мн мн . и ако знаеш как е в Леветето ще сам ти благодарна. и нали трябва да държиш изпити ? а и ако се сещаш какво се предаваше в даскалата до автото освен математическата.мерси мн правиш ми голяма услуга
Така значи карам въпросите един по един.Искаш да кажеш,че искаш доброволно да се преместиш преди да са те изключили? Добре става,точно,за ЛВТ-то предполагам,че веднага ще те запишат без изпити.Ако си 10ти клас към 11ти се подготви за някоя дълга и скучна практика в някое село./приятелката ми сега е на практика в Куиловци/ Ако това не те устроива като вариант ами..автото там май има паралелки с информатика влезли са по дипломи,едва ли ще те карат да държиш някакъв изпит.Христо Смирненски също е вариант ще те вземат веднага..ама я драсни едно лично и ме питай какво още ти трябва,че тука само разтягам локуми...