- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- помогнете ми да напълнея
значи аз февруари месец направих 17 (91 съм) и тежа 56 кг и съм висок 1,79
и мисля че още може би съм в процес на развитие![]()
, та какви продукти най вече бихте ми препоръчали да приемам... а някой ако знае от личен опит нека пише ще съм му благодарен
аз знам също така, че е най-важно да се яде в точно определени часове секи ден.. примерно днес ям в 8 и 30 11 и 30 14 и 30 17 и 30 22 и 30 и трябва да ги спазвам тия часове
, а според вас 4-5 хранения както съм ги написал по горе нормално ли е...
и искам да допълня че домашно месо НЕ ЯМ и от сорта на (агнешко,пуйка,патица, от домашно прасе) странно що но го познавам домашното месо и ми мирише гадно ... само от магазина ям ( пилешко,свинско на паржоли, телешко в супи) и за съжаление тлъстината по пържоли не ям и по други меса.. иначе всякакви видове луканки и салами ям!
благодаря предварително![]()
хранителни... и какво е това помогнете ми да напълнея.. да дода ти бутам лъжицата в устата ли? просто трябва да тренираш спорт при който се трупат мускули...Първоначално написано от LigUnited
Но 1во трябва да потренира гребане с лъжица, за да има кфо да прай на мускули!Първоначално написано от EarthShaker
Ми пич аз почти нищо не ти разбрах. Хем искаш да отслабнеш, хем зпазваш някфи часове за ядене. Яж там повече сладко и калорични работи и гледай кфо става.
Some things are better left unsaid!
а пич ти пък къде видя че съм писал че искам да отслабвамПървоначално написано от eclipseee
то ощя в заглавието на темата е ясно ква диета ми трябва
човек най бързия начин да напалнееш е да ядеш 2 пъти в седмицата за закуска кайма и 2 пъти в седмицата за обяд яйца почни да ходиш на фитнес след четвъртата седмица.Методат е безотказен гледай само да не ядеш много салати поне месец яж фастъци и шоколад най много. А ТВА ДЕТ СИ ПИСАЛ ЗА ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ ЧАСОВЕ Е СТРАШНО ТЪПО ЯЖ ВЕДНАГА ЩОМ УСЕТИШ ЧЕ СИ ГЛАДЕН И ПИИ МНОГО ВОДА ( И ЩОМ СИ 1.79 и тежиш 50 кила вари на лекар тва е болест !!!!!)
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
аз съм 1.75 и тежа 78 кила бях мноо маршав преди и реших да почна фитнес и да ям много и има страхотни резултати
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
ами сега дърпам на височина ми каза лекара и е малко трудно да качвам... а и ми препоръча някъф сироп за апетитПървоначално написано от BuJlDozeRa
п.с. а баща ми на мойта възраст казва също че е бил клечкав, но след тва в казармата е качил яко
а и аз тренирам футбол и изразходвам доста енергия. излизам от нас в 7 сутрин и се прибирам в 19:00 и то през деня ям само сухи работи сандвичи и т.н.![]()
![]()
Към автора: да де аз имах на ум надебеляване ама от толко теми за отслабване в раздела се ошашавих вече![]()
Some things are better left unsaid!
ami imash 15tina kilograma da kachish weroqtno obache e bezmisleno da kachwash kilogrami kato meso,a ne kato muskoli poneje si prawish oshte rabota zatowa udari s 1 kurshum 2 wlez wyw fitnesa:)
towa s hraneneto e hubawo neshto koeto prawish ne gi slushai drugite taka trqbwa da se qde poneje organizma ti swikwa i pochwa da tursi hrana togawa kato ti mu q dawash, za jalost az ne moga da go spazwam takyw wid hranene:)ako iskash da pulneesh bez relef i muskoli a samo na kilogrami i slaninki -shokolad,wsqkakyw wid qdki qica,kartofi i nai-weche pileshko i swinsko:)
ne se lishawai ot salatite zelenchuci i plodowe kakto nqkoi po gore beshe napisal te sushto sa wajni qj gi,no nablqgai na pogore izbroenite moje da si wzemesh i surowatachen protein kakto i mlechen i da si prawish proteinowi sheikowe sutrin s banan primerno:}
enrique мерси засъветаиначе си права особенно баананов шейк.. а имам в нас некви добавки на НУТРИМ та те добри ли са ... в прясно мляко преди тренировка пия и след
по 3 лъжици с връх
сутринта днес като станах бях 56кг и 100 грама
днес ядох сутринта 4 филии със свински пастет после една супа топчета със салата и общо 6 филии и към 18:00 ядох пак супа топчета с 4 филии, в 19:30 1 цедени кисело мляко гъсто с мюсли и ся за вечеря в 23:00 мусака с 4 филии и за мезе луканка и салам и се мерих и бех 57 и 300 гр... след тва малко по късно ми се ходеше до тоалетна свърших голямата работаи се мерих и бех 57 и 100 та сутринта утре като се мера ще видя дали ще запази килограмите и колко ще съм качил...
Emi ,a ko iskash shte ti dam 2-3 kilograma ot moeto teglo ! (49 kila sum) Tova shte ti svurshi li rabota ?![]()
Ne se pritesnqvai tva si e gen.To i az sam kato teb visoka i slabi4ka i az iskam da nadebekeq,no vsi4ki mi kazvat 4e tova si e gen.Maikami na moita vazrast e bila sa6tata,sestrami i tq,a dqdomi izob6to ne e nadebelql.Ve4e i az vzeh da vqrvam v tova i 4e nqma da nadebeleq,kolkoto i da iskam.
![]()
Аз,съм си аз !!!
dark_sw-ne misli6 li 4e si si dobre,za da dava6 na dr. kilogrami.![]()
Аз,съм си аз !!!