.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Почистване на лице

Моят въпрос е каква точно хигиена поддържате за лицето си. Аз лично по 23874289 пъти на ден го почиствам, но все ще се намери една пъпчица поне... Много се дразня и направо ми се плаче вече, защото съм пробвала всичко, което съм чувала.
    Надявам се, да споделите как се грижите за лицето си и какви продукти използвате, защото аз явно не правя нещата както трябва.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Аз два пъти на ден,защото ако е по-често ми се изсушава кожата
    Абе става
    http://simsmodel.forumche.org/
    Za sims modeli samo tuk!!!

Цитирай Първоначално написано от didi_ty
    Аз два пъти на ден,защото ако е по-често ми се изсушава кожата
    Абе става
    Да но мисълта ми е- с какво си почистваш лицето?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Значи за черни точки използвам garnier pure ,а за почистване вече на avon и oriflame имам много различни продукти да не кажа почти всичко ииии козметик

Аз си го почиствам по 1-2 пъти дневно-за пилинг маска използвам отайка(ако така се пише) от кафе-на мокро лице си взимам кафе в ръката и започвам силничко да търкам-и така на цялото лице и после го измивам и така с тва търкане пада мъртвата кожа и после като си пипнеш лицето и е божествено .А за измиване на лицето използвам измивен гел на Clean and clear.Но чесно да кажа и на мен тея неща не ми помагат-а и съм пробвала доста продукти, но винаги имам по 2-3 пъпки Според мен нищо не помага-тея пъпки са си от пубертета и дори и да използваме козметички продукни не можем да ги махнем-само можем да ограничим броя им като използваме козметика

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    не можем да ги махнем-само можем да ограничим броя им като използваме козметика
    Апсолютно вярно

А маска един път в седмицата добре ли е да се прави. Или трябва по- често?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    по4иствам сутрин и ве4ер с garnier pure 3 in 1, а ако ми се наложи през деня да се изкъпя или да излезна,по4иствам лицето си със нивея oxigen power,и после след като съм си измила лицето по4иствам или със спирт за акне или с таолетно мляко за акне на христина
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    1-2

Цитирай Първоначално написано от didi_ty
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    1-2
    +1

Мерси на всички за мненията...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Два пъти дневно с на Гарние едно гелче (исеншълс ), после тоник за лице - пак на Гарние.
    ама пак се намира по някоя пъпка. Но то е нормално и съм си доволна от продуктите.

Saatana vittu perkele hate crew!

Сутрин и вечер си измивам лицето с гелчето за нормална кожа на Нивеа, но не ми допада особено и смятам да си взема на Eveline - видях че са пуснали и за нормална кожа.
    Салицилов спитр използвам единствено и само след като съм стискала черни точки.
    Аспиринова маска (за повече информация търси в Гугъл, а лично аз си я правя като смясвам един смачкан на прах аспирин с хума) - най-много веднъж седмично, защото е наистина доста силна и премахва всички нечистотии от кожата. Понякога след нея правя и хидратираща маска, защото както вече споменах е малко агресивна, но въпреки това дава страхотни резултати. ВАЖНО: Ако си правите тази маска не забравяйте да нанесете слънцезащитен крам, ако ще излизате след това. Аз винаги си я правя вечер и не се мажа с такъв.
    Ексфолиране с тоалетни трици на Христина (когато преценя че има нужда). Търкам си добре лицето и след това изплаквам или пък оставям да изсъхне като маска и тогава отмивам.
    Май това беше

Мерси много...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз гледам винаги сутрин и след като се прибера хубаво да си почистя лицето...Сутрин с един тоник и гел за мазна кожа на Avon (и двата продукта са от една серия).А по-късно като се прибера си махам грима с бебешко тоалетно мляко и отново тоник и гел, и всякакви други - от сериите на Avon за лице съм много доволна!А маска си правя рядко, най-често използвам една отново на Avon с екстрат от бял чай ... иии май е това!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Аз мойто не го чиста
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Аз мойто не го чиста
    да дода да ти го умия ?

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    1 път месечно ходя на козметик - след това кожата ми е супер якаа като бебешко дупе Иначе всеки ден сутрин и вечер го почиствам и си правя пилинг поне 1 път седмично.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Сутрин и вечер задължително си го почиствам, както и ако почувствам, че има нужда. В момента имам на разположение един лосион на Clean&Clear за чувствителна кожа, тоник за лице с екстракт от водорасли и бамбук на Ейвън, както и гел за почистване с микрокапсулки..
    Най-често използвам почистващия лосион и сякаш има ефект.
    Аз редувам всичките тея продукти, не знам дали е хубаво, но го правя..
    You are broken, I can fix you...

аз мойто лице го по4иствам само с тоалетно мляко от грима..ина4е с друго като тоник и т.н. не използвам..и съ6то 1 път ф седмицата маска за лице и тфа е ..
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

почистващ гел Exfoliac

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ахаха мойто майка ми ма кара да го мия с някфи тука сапунчета и през 2-3 дена го мия... ама още по-интересно е, че от 3 седмици съм на диетата на дюкан където няма никакво сладко, никакво мазно, никакво нишесте.. и не ми е излязла 1 пъпчица ако искате вярвайте

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от blackreplay
    почистващ гел Exfoliac

+1 сутрин и вечер.Понеже ми е назначено лечение за тея пъпки след измиването слагам Зинерит и след него крем Скилорен(но само вечер) и 2 пъти месечно ходя на физиотерапия т.е с ултразвук ми се вкарват лекарства в дълбочината на кожата.И за 3 месеца процедури нито белези има нито пъпки.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Principno vecher predi da si legna si pochistvam liceto sus sapun , no tui kato izsushava kojata mi (no pochistva mnogo dobre) , si maja liceto s krem "Zdrave" . Dobre hidratira i sled kato go nanesa ravnomerno , se napliskvam s ledena voda , za da mi se zatrovqt porite i se izbursvam ! Mnogo dobrte mi deistva na kojata ! A sutrinta prosto si izmivam ochite i si posushavam liceto !

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Зачи,аз маски не ползвам-изсушават ми кожата и после я чувствам като ''опъната'',затова пък ползвам един тоник на Арома-който много добре ми почиства лицето,а вече в дните,когато много пъпчасвам,ползвам един ексфолиант на Ейвън
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си