- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- GARNIER PURE 3 in 1
Доволни ли сте от продукта за премахване на черни точки Гарниер пюр 3 в 1?
дали наистина премахва черните точки?![]()
![]()
Първоначално написано от comics
Да аз съм доволна ,не ги премахва изцяло ,но да има ефект
http://simsmodel.forumche.org/
Za sims modeli samo tuk!!!
mi da ti kajane sym go polzvala no otzivite ne bqha mn dobri kato popitah.. edna priqtelka go ima i hi4 ne e dovolna
za cenata nqkade e 9.80 mislq4e
no vse pak na vsqka koja razli4no deistfa
![]()
Имам го, ползвам го, добър е. Все пак трябва на своята си кожа да го пробваш, за да разбереш.
Saatana vittu perkele hate crew!
izpolzvam godeistva mi mnogo dobre
![]()
Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
.. Fаbриka за щаsTие..
Аз го ползвам от близо седмица и не виждам резултат.
За мен лично има ефект- ако и да не премахва напълно черните точки, то поне почиства и освежава много добре лицето. Но трябва да го пробваш върху твоята кожа- индивидуално е.
за три дни няма голям ефект,но аз го ползвам от месец някъде и съм многоооооо доволнаа
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
az sm dovolna ama az ne go polzvam samo nego v smis1l i tonik,kremove i t.n no mislq 4e e hybav![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
Az go polzvam na semicata 1 put no si pravq i edna maska na Deva i zatova.Nqma nikuv efect,mnogo mi izsushava kojata.Sled tui napravo se lushti.Moje bi e po udachno da se izpolzva ot hora s mazna koja.A moqta e suha![]()
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
polzvam go i sam mn dovolna
Първоначално написано от fiama
ползвала съм го,но съм по доволна от това на Клийн н Клиър тъмно синъото..също за черни точки
thugs get lonely too...
az go izpolzvam ot dosta wreme i sym naistina dovolna ne premahwa wsi4ko na 100 % ama ima efekt![]()
аз го ползвам и съм много доволна на мен ми махна черните точки
Ми аз го ползвам от 4 месеца и съм много доволна.Лично аз изразявам симпатии повече към маската отколкото към ежедневната употреба.При маската е вярно,че кожата лъщи след употреба,но премахва до някаква степен черните точки.А ежедневната употреба използвам само за почистване на лицето сутрин и вечер.Иначе...мислех си ,че помага за премахването на пъпките.Вече се отдалечавам от тази мисъл!![]()
![]()
![]()
+1 mhmzzПървоначално написано от didi_ty
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Ако не друго,то поне кожата ти ства изключително мека.И да,премахва черните точки .![]()
Да,много съм доволна!
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Ползвах 1 опаковка,която ми стигна за около месец,но не съм кой знае колко oчарована.Вярно почистваше много добре,чак кожата ми скърцаше от чистота и може би точно за това не ми се отрази много добре.Като маска не съм забелязала да има матиращ ефект.![]()
Но все пак си е до кожа,опитай нищо не губиш.![]()
Ползвам го и наистина съм доволна.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не премахва никакви черни,бели,розови и квито и да било точки,ама от почистването не мога да се оплача![]()
Не съм го ползвала, но всичките ми познати са много доволни..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]