.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Град
    СофиЯ
    Аз гледам да е рус.Мен само руси ме привличат,ама да не са като педераси,а златсто русо,естествено...Винаги гледам очите и усмивката.Трябва да е лъчезарен,с голяма хубава усмивка...Нормално облечен,може и с розово...ДА НЕ НОСИ КЕЦОВЕ!!! Оххх,опитах се да ви опиша момчето,което харесвам... Ако с него не стане,ще търся някой,който да прилича на него...
    Мен наистина ме впечатляват такива момчета...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Ами не харесвам момчета който ходят с розови фанелки, приличат на малки момиченца Има още много неща, който не харесвам в 1 момче, ала тях ще да си ги спестя.

Супер фен
    ami ako e visok s 4erna kosa da ne e debel i qka usmicka super
    Ъхъхъх все едно мене описа . Както и да е

До автора - пич момичетата първо гледат излъчването на момчето. Забрави очи усмивки обеци и т.н. . Ако си с дрехи за 500 палки, а вървиш свит като мишок и не смееш да погледнеш хората, ами никоя няма да те хареса. Първо на първо трябва да излъчваш увреност, самочувствие и респект. А това коя какъв харесва си е строго индивидуално за всяка. Обицата и игличките не са задължителни. Без тях ще привлечеш вниманието на даден обръч от женско. Както и да се носиш, нямаш ли излъчване и чар си загубен. Обаче спокс... Всеки човек си има някаква аура и харизма които привличат хората (не всички). Масата момичета се впечатляват от големите мускули. И това е оправдано. Бог възнаграждава пичовете които са се потрудили да ошлайфат тялото си. А никак не е лесно, това е право пропорционално на диетите които момичета спазват за да са слабички и стройни.

Забележи мнението на всяка. Обикновено се разминава с предходното...

П.С. момче съм...

Цитирай Първоначално написано от bonbon4e__f
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Средно висок. Усмихнат... или леко замечтан. Определено не харесвам слаби момчета.

+1
    i az taka ne sum mn pretenciozna! +1

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    По принцип рядко мога да намеря някой на улицата, който да ми хване окото, но се срещат. Винаги са с дълга коса, често не много под раменете и естествено чиста! Може и вързана на опашка. И може да не са първи красавци, но трябва да са чаровни с тази си прическа (умирам за дълги коси при момчетата, приятелят ми е с такава даже ).
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Vancouver,Canada

Re: Поредното питане към момичетата :)

Цитирай Първоначално написано от maaster
    Така, предполагам, даже съм сигурен е имало теми от този тип, но все пак нека да ви попитам. Когато примерно по улицата видите едно момче, какво би ви хванало окото на външен вид. Примерно ако е прическа, каква, или пък какво облекло, или пък какво физическо състояние, или пък коя част от мъжкото тяло харесвате най-много ( изключвам междината ) ... ако е по-мускулест какво точно бихте харесали ( не говоря за онея огромните бизони, ами просто за оформено момче, и въобще дали ви харесва, или предпочитате да е по-закръглен) ... за космите вече добих мнение, и видях, ами какво ще кажете за обица на ухото например, или пък какво ще кажете за момчетата носещи поне според мен " гейските" дрешки като примерно някакви розови тениски на цветчета или подобни ... Имам и още питанки, ама в момента не се сещам и в процес на дискусията ще добавям още

haresvam leko muskulesti moje malko ten,ne obi4am beli kat sirene,podarjani sus stil ... ne samo s dunki i bluzki na playlife ili beneton i tam neznam si kvo,vkaraite i nqkoq rizka obicata e qka no ne na vseki otiva,rozovoto otiva na dosta mom4eta,ne sa mi prostivni malko pulni4kite no drugo si e da te gu6ne zdravenqk i da se 4uvstva6 za6titena i sigurna
    Treleno me,treleno me

Град
    СОфия
    кфи обички бе...пфъъъ това е много грозно (имам предвид на ушите)...иначе пиърсинг на друго място става ;р
    FUCK FASHION!
    Незнам какво искам но знам как да го постигна

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Цитирай Първоначално написано от pambalina
    Така, предполагам, даже съм сигурен е имало теми от този тип, но все пак нека да ви попитам. Когато примерно по улицата видите едно момче, какво би ви хванало окото на външен вид. Примерно ако е прическа, каква, или пък какво облекло, или пък какво физическо състояние, или пък коя част от мъжкото тяло харесвате най-много ( изключвам междината ) ... ако е по-мускулест какво точно бихте харесали ( не говоря за онея огромните бизони, ами просто за оформено момче, и въобще дали ви харесва, или предпочитате да е по-закръглен) ... за космите вече добих мнение, и видях, ами какво ще кажете за обица на ухото например, или пък какво ще кажете за момчетата носещи поне според мен " гейските" дрешки като примерно някакви розови тениски на цветчета или подобни ... Имам и още питанки, ама в момента не се сещам и в процес на дискусията ще добавям още

haresvam leko muskulesti moje malko ten,ne obi4am beli kat sirene,podarjani sus stil ... ne samo s dunki i bluzki na playlife ili beneton i tam neznam si kvo,vkaraite i nqkoq rizka obicata e qka no ne na vseki otiva,rozovoto otiva na dosta mom4eta,ne sa mi prostivni malko pulni4kite no drugo si e da te gu6ne zdravenqk i da se 4uvstva6 za6titena i sigurna
    Evala i az

Цитирай Първоначално написано от apparition
    FUCK FASHION!
    +100
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Брей, много интересни неща прочетох, даже за някой се изненадах ... продължавайте в същия дух, получава се интересно
    www.impulse.bg/skywalker - това съм аз

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от никито
    На мен ми харесват момчета с яко тяло,а ако косата му е на иглички напраооо
    Забелязвам, че доста момичета си падат по тези иглички ... ами като е на иглички примерно на кичури изрусен, или просто да е на иглички ... късо или дълго
    +1 за прическата...
    дълги.. но зависи... не прекалено дълги.. ако има и изрусено .. или с червено... хах за да ти кажа това с точност за моя вкус за мъжка прическа трябва да ти пратя снимка на my boyfriend :P
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Цитирай Първоначално написано от никито
    На мен ми харесват момчета с яко тяло,а ако косата му е на иглички напраооо
    Забелязвам, че доста момичета си падат по тези иглички ... ами като е на иглички примерно на кичури изрусен, или просто да е на иглички ... късо или дълго
    мен пък са ми много смешни
    а обици...има едни камъчета блестящи ..хаха...мн са смешни

Град
    СофиЯ
    За мене тряя да е fashion,защото и аз съм fashion
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

emi az haresvam oformeni momcheta no ako imat malko tlastinki nqma da e problem no ne mnogo a malko po sladko e kato go gushnesh a inache pricheska tip uni sex mu vikame s edni fr inache nz kak se kazva nai mn me kefi haresvat mi rozovite bluzki lilavite (svetlo) ili svetlo sini :P ne haresvam prekaleno slabi momcheto predpochitam po edrichki :P nai mnogo v tqloto na momcheto nz kvo mi haresva gardite i krakata mai nz

Град
    In Devil's Castle
    погледа или усмивката...мога да се влюбя от пръв поглед
    someone else...

От пръв поглед не се впечатлявам от никой ..

Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    За мене тряя да е fashion,защото и аз съм fashion
    +1
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Такаа...ми мен лично ме впечатляват очите.Начина,по който ме гледа трябва да може да ми влезе под кожата!!и изобщо начина,по който се държи дадения човек - уверен,но не прекалено,мистериозен(за по-интересно )!добре сложен,не много мусколест и висок,тъмна коса (ако е дълга и му отива направоо... )!Естествено и компромиси се правят!!Ся ако ми харесва характера му няма да се правя на ударена щото не е мой тип на външен вид!Стила на обличанее - стига да е чистичък и да се облича така както на него му харесва и се чувства себе си,всичко е наред!Обицата също е яка идея ако му отива!
    А за онези с втъкнатите дънчици и розовите блузки... на мен са ми малко смешни,може би,щото всички такива,с които аз съм се сблъсквала са пълни тъпаци и селяндури ама кой знае!
    Абе изобщо не тряя да ти пука от другите!Просто се чувствай добре като себе си,обличай се както ти харесва и тва е!Се пак трябва да те харесват такъв какъвто си,нали?!!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Прочетох всички отговори ( представяте ли си?? ) и от това което видях си потвърдих мнението... всяка харесва различно нещо :P
    The Spark

s teq pitaniq prli4a6 na kompleksar koito se vodi po 4ujdoto mnene budi takuv kakuvto si

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Тези питания, не ги правя за да се правя на някакъв, а просто ми е любопитно какво се харесва на момичетата, както и доста неочаквани неща за мен прочетох. Аз например обличам си се както ми харесва, не си правя някакви прически освен да се вчеша и да съм в свеж вид, нямам и намерение да правя някакви промени ... единствено някаква промяна бих направил ако си имам момиче на което много държа, и тя пойска да направя нещо за да и е по-добре, като обица и гейски дрешки дори тогава няма да сложа
    www.impulse.bg/skywalker - това съм аз

Цитирай Първоначално написано от giggles
    men li4no mn me draznat...razni izroseni fotboli64eta sss golqmato samo4yvstvie i ne mogat da ti kajat edna dyma na 4ist bulgarsiki. ..Drygo si e da vidi6 edin preli4no oble4en..leko po smuknat...i da ti se ysmihne po4ti nezabelqzano .... :P

Цитирай Първоначално написано от Janity
    Цитирай Първоначално написано от giggles
    men li4no mn me draznat...razni izroseni fotboli64eta sss golqmato samo4yvstvie i ne mogat da ti kajat edna dyma na 4ist bulgarsiki. ..Drygo si e da vidi6 edin preli4no oble4en..leko po smuknat...i da ti se ysmihne po4ti nezabelqzano .... :P
    tva za dre6kite nai mi haresa i az taiva batkovci haresvam

Хахахаха как няяте идеал за момче е тцтц мацки излагате се погледнете Adam Brody е тва е той. аз лично знам какво искам Трябва да е мн висок поне 1.85 , предпочитам тъмна коса ,със супер як стайлинг (кецки и яки дрешки) (Like Adam) , но не като Пенислава от Music Idol (wait) по-пънк стил хаха супер усмихнат и с огрмно чувство за хумор,не тряя се сърди лесно иии да е многоооо чаровен
    Количеството интелект на планетата е константа, а населението расте...;[

Ммм аз гледам цялостното излъчване- задължително трябва да е чаровен А иначеее обожавам момчета с кецки (гуменки). Хем е някак си сладко, хем секси А! И задължително да е висок и да не от тея гелосаните, изрусени "фешънчета"
    You better run my darling
    it's fear
    it's now or never, nothing's real
    keep your hands away, it's mine all mine

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си