- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредното питане към момичетата :)
Аз гледам да е рус.Мен само руси ме привличат,ама да не са като педераси,а златсто русо,естествено...Винаги гледам очите и усмивката.Трябва да е лъчезарен,с голяма хубава усмивка...Нормално облечен,може и с розово...ДА НЕ НОСИ КЕЦОВЕ!!!![]()
Оххх,опитах се да ви опиша момчето,което харесвам...
Ако с него не стане,ще търся някой,който да прилича на него...
Мен наистина ме впечатляват такива момчета...
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Ами не харесвам момчета който ходят с розови фанелки, приличат на малки момиченцаИма още много неща, който не харесвам в 1 момче, ала тях ще да си ги спестя.
![]()
Ъхъхъх все едно мене описаami ako e visok s 4erna kosa da ne e debel i qka usmicka super. Както и да е
До автора - пич момичетата първо гледат излъчването на момчето. Забрави очи усмивки обеци и т.н. . Ако си с дрехи за 500 палки, а вървиш свит като мишок и не смееш да погледнеш хората, ами никоя няма да те хареса. Първо на първо трябва да излъчваш увреност, самочувствие и респект. А това коя какъв харесва си е строго индивидуално за всяка. Обицата и игличките не са задължителни. Без тях ще привлечеш вниманието на даден обръч от женско. Както и да се носиш, нямаш ли излъчване и чар си загубен. Обаче спокс... Всеки човек си има някаква аура и харизма които привличат хората (не всички). Масата момичета се впечатляват от големите мускули. И това е оправдано. Бог възнаграждава пичовете които са се потрудили да ошлайфат тялото си. А никак не е лесно, това е право пропорционално на диетите които момичета спазват за да са слабички и стройни.
Забележи мнението на всяка. Обикновено се разминава с предходното...
П.С. момче съм...
По принцип рядко мога да намеря някой на улицата, който да ми хване окото, но се срещат. Винаги са с дълга коса, често не много под раменете и естествено чиста! Може и вързана на опашка. И може да не са първи красавци, но трябва да са чаровни с тази си прическа (умирам за дълги коси при момчетата, приятелят ми е с такава даже).
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от maaster
haresvam leko muskulesti moje malko ten,ne obi4am beli kat sirene,podarjani sus stil ... ne samo s dunki i bluzki na playlife ili beneton i tam neznam si kvo,vkaraite i nqkoq rizka obicata e qka no ne na vseki otiva,rozovoto otiva na dosta mom4eta,ne sa mi prostivni malko pulni4kite no drugo si e da te gu6ne zdravenqk i da se 4uvstva6 za6titena i sigurna![]()
Treleno me,treleno me
кфи обички бе...пфъъъ това е много грозно (имам предвид на ушите)...иначе пиърсинг на друго място става ;р
FUCK FASHION!
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Evala i azПървоначално написано от pambalina
![]()
![]()
+100Първоначално написано от apparition
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Брей, много интересни неща прочетох, даже за някой се изненадах ... продължавайте в същия дух, получава се интересно![]()
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
+1 за прическата...Първоначално написано от maaster
дълги.. но зависи... не прекалено дълги.. ако има и изрусено.. или с червено... хах за да ти кажа това с точност за моя вкус за мъжка прическа трябва да ти пратя снимка на my boyfriend :P
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
мен пък са ми много смешниПървоначално написано от maaster
![]()
а обици...има едни камъчета блестящи ..хаха...мн са смешни
За мене тряя да е fashion,защото и аз съм fashion![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Първоначално написано от maaster
emi az haresvam oformeni momcheta no ako imat malko tlastinki nqma da e problem no ne mnogo a malko po sladko e kato go gushnesha inache pricheska tip uni sex mu vikame s edni fr inache nz kak se kazva nai mn me kefi haresvat mi rozovite bluzki lilavite (svetlo) ili svetlo sini :P ne haresvam prekaleno slabi momcheto predpochitam po edrichki :P nai mnogo v tqloto na momcheto nz kvo mi haresva gardite i krakata mai nz
![]()
погледа или усмивката...мога да се влюбя от пръв поглед![]()
someone else...
От пръв поглед не се впечатлявам от никой ..
+1Първоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Такаа...ми мен лично ме впечатляват очите.Начина,по който ме гледа трябва да може да ми влезе под кожата!!и изобщо начина,по който се държи дадения човек - уверен,но не прекалено,мистериозен(за по-интересно)!добре сложен,не много мусколест и висок,тъмна коса (ако е дълга и му отива направоо... )!Естествено и компромиси се правят!!Ся ако ми харесва характера му няма да се правя на ударена щото не е мой тип на външен вид!Стила на обличанее - стига да е чистичък и да се облича така както на него му харесва и се чувства себе си,всичко е наред!Обицата също е яка идея ако му отива!
А за онези с втъкнатите дънчици и розовите блузки...на мен са ми малко смешни,може би,щото всички такива,с които аз съм се сблъсквала са пълни тъпаци и селяндури ама кой знае!
Абе изобщо не тряя да ти пука от другите!Просто се чувствай добре като себе си,обличай се както ти харесва и тва е!Се пак трябва да те харесват такъв какъвто си,нали?!!
Прочетох всички отговори ( представяте ли си?? ) и от това което видях си потвърдих мнението... всяка харесва различно нещо :P![]()
The Spark
s teq pitaniq prli4a6 na kompleksar koito se vodi po 4ujdoto mnene budi takuv kakuvto si
Тези питания, не ги правя за да се правя на някакъв, а просто ми е любопитно какво се харесва на момичетата, както и доста неочаквани неща за мен прочетох. Аз например обличам си се както ми харесва, не си правя някакви прически освен да се вчеша и да съм в свеж вид, нямам и намерение да правя някакви промени ... единствено някаква промяна бих направил ако си имам момиче на което много държа, и тя пойска да направя нещо за да и е по-добре, като обица и гейски дрешки дори тогава няма да сложа![]()
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
Първоначално написано от giggles
![]()
tva za dre6kite nai mi haresa i az taiva batkovci haresvamПървоначално написано от Janity
![]()
Хахахахакак няяте идеал за момче е тцтц мацки излагате се
погледнете Adam Brody
е тва е той.
аз лично знам какво искам
Трябва да е мн висок поне 1.85 , предпочитам тъмна коса ,със супер як стайлинг (кецки и яки дрешки) (Like Adam
) , но не като Пенислава от Music Idol (wait) по-пънк стил
хаха супер усмихнат и с огрмно чувство за хумор,не тряя се сърди лесно иии да е многоооо чаровен
![]()
Количеството интелект на планетата е константа, а населението расте...;[
Ммм аз гледам цялостното излъчване- задължително трябва да е чаровенА иначеее обожавам момчета с кецки (гуменки). Хем е някак си сладко, хем секси
А! И задължително да е висок и да не от тея гелосаните, изрусени "фешънчета"
![]()
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine