.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Град
    sF-to xD
    Оуууу аз си умирам за метъли, пънкари, смъкнати че дори и емота, но да са real а не пози!!! (каквито са всички чалгари!) И под метъл разбирам метъл, който са поддържа, щото има и много тежки случаи За пънкарите важи същото. Но има и някои много сладки чалгари Абе изобщо зависи най - вече от цялостното излъчване
    Seize the day or die regretting the time you lost!
    It's empty and cold without you here, too many people to ache over.
    Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
    Please tell me what we have is real!

1vo gledam viso4ina-trqbva da e visok s hubavo tqlo (normalno da ne e nqkav super klioshtav) da ima hubav stil ..dreshki kecki sakenca a u ..daje i da mu vikate pederski ... mene me kefi..hxah .. obi4kite da ne se nqki halki grozni ili nqkvi ciganski bokluci..da sa nqkakvi po hubavki 4erni ili na kvadrat4eta neshty po semplo..pri4eskata sashto ne mi obqgva ot pogled predi gledah tam ki4eta a u ..ama sq vs se podrtrigaha taka 4e ne mi pravi mn vpe4atlenie... a i da mu e edin cvqt kosata ..i zadaljitelno 4aroven..nz no mn mom4eta sa izpadnali v zabluda 4e edno momi4e iska mom4eto da e krasivo i to trqbva da e takova!LAJA!trqbva da e sladko i 4arovno a ne krasivo.. !!! da ima nqkakvi nedostatci koito da mu pridavat 4ara ;] + da ima hubavi zabi ooff edna hubava mom4eshka usmivkaa e napravoo dar bojii + hubavi ustni ne nqki mallkii.. hxha ;]
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

of pak temata beshe kvo shte zabelejim ne kav shte e perfektniq nii se ovlqkohme
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))

Re: Поредното питане към момичетата :)

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от pambalina
    Цитирай Първоначално написано от maaster
    Така, предполагам, даже съм сигурен е имало теми от този тип, но все пак нека да ви попитам. Когато примерно по улицата видите едно момче, какво би ви хванало окото на външен вид. Примерно ако е прическа, каква, или пък какво облекло, или пък какво физическо състояние, или пък коя част от мъжкото тяло харесвате най-много ( изключвам междината ) ... ако е по-мускулест какво точно бихте харесали ( не говоря за онея огромните бизони, ами просто за оформено момче, и въобще дали ви харесва, или предпочитате да е по-закръглен) ... за космите вече добих мнение, и видях, ами какво ще кажете за обица на ухото например, или пък какво ще кажете за момчетата носещи поне според мен " гейските" дрешки като примерно някакви розови тениски на цветчета или подобни ... Имам и още питанки, ама в момента не се сещам и в процес на дискусията ще добавям още

haresvam leko muskulesti moje malko ten,ne obi4am beli kat sirene,podarjani sus stil ... ne samo s dunki i bluzki na playlife ili beneton i tam neznam si kvo,vkaraite i nqkoq rizka obicata e qka no ne na vseki otiva,rozovoto otiva na dosta mom4eta,ne sa mi prostivni malko pulni4kite no drugo si e da te gu6ne zdravenqk i da se 4uvstva6 za6titena i sigurna
    Evala i az
    ставаме три

Аз като вървя по улицата по принцип ми правят впечатление усмихнатите хора -> харесвам лъчезарни момчета (: И нааай-вече руси, АМА НЕ ИЗРУСЕНИ хард пуке ли с бретони до колената! Емотата не искам да ги гледам даже. По-добре без прическа, отколкото боядисани. Стилът да е хмм.. нормален. Смисъл нито прекалено смъкнати, нито с прилепнали дънки като клин. И да не са кльощави! Общо взето това
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

като цяло трябва да ме грабне.. с поглед.. очите са мн важни за мен,но иначе харесвам момчета с ризки,къси коси,бели кецове,с хубави тела,не някви разплути..

mi ne me radvat takia s rozovi bluzki (se pak ne sa rodnini na pras4o... :\ ) ave kat ne e nqkoi debel ili umrql fashion abe mn zavisi
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

Супер фен Аватара на miShle
    Еми .. чар ... Това ме грабва .. Да излъчва чар .. И ако е облечен хубавко не с розови блузки фешънски и бла бла, а просто нормално облекло - дънки,кецове,теника,суичър ... нищо особено и прическа нещо на бодлички и простооо как да не му се усмихнеш на такъв сладур ... D А тяло - нормално и плс не ми пробутвайте такива с коремчета
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен
    Град
    Панацея
    само за инфо да кажа, че розовото и лилавото се изчерпа. Тая година ще е бяло+ златисто и зелено. Поне такъв е бума на по-яките магазини
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Аз като вървя по улицата по принцип ми правят впечатление усмихнатите хора -> харесвам лъчезарни момчета (: И нааай-вече руси, АМА НЕ ИЗРУСЕНИ хард пуке ли с бретони до колената! Емотата не искам да ги гледам даже. По-добре без прическа, отколкото боядисани. Стилът да е хмм.. нормален. Смисъл нито прекалено смъкнати, нито с прилепнали дънки като клин. И да не са кльощави! Общо взето това
    аи като разбереш какво искаш, тогава пиши
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Един як скин така ми хваща окото ,че...
    По темата:Вече съм споменавала,че харесвам мъже с коремчета.
    +1

аз пък гледам очичките сините направо ме влудяват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си