- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредното питане към момичетата :)
Оууууаз си умирам за метъли, пънкари, смъкнати че дори и емота, но да са real а не пози!!! (каквито са всички чалгари!) И под метъл разбирам метъл, който са поддържа, щото има и много тежки случаи
За пънкарите важи същото. Но има и някои много сладки чалгари
Абе изобщо зависи най - вече от цялостното излъчване
![]()
Seize the day or die regretting the time you lost!
It's empty and cold without you here, too many people to ache over.
Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
Please tell me what we have is real!
1vo gledam viso4ina-trqbva da e visok s hubavo tqlo (normalno da ne e nqkav super klioshtav) da ima hubav stil ..dreshki kecki sakenca a u ..daje i da mu vikate pederski ... mene me kefi..hxah .. obi4kite da ne se nqki halki grozni ili nqkvi ciganski bokluci..da sa nqkakvi po hubavki 4erni ili na kvadrat4eta neshty po semplo..pri4eskata sashto ne mi obqgva ot pogled predi gledah tam ki4eta a u ..ama sq vs se podrtrigaha taka 4e ne mi pravi mn vpe4atlenie... a i da mu e edin cvqt kosata..i zadaljitelno 4aroven..nz no mn mom4eta sa izpadnali v zabluda 4e edno momi4e iska mom4eto da e krasivo i to trqbva da e takova!LAJA!trqbva da e sladko i 4arovno a ne krasivo.. !!! da ima nqkakvi nedostatci koito da mu pridavat 4ara ;] + da ima hubavi zabi ooff edna hubava mom4eshka usmivkaa e napravoo dar bojii + hubavi ustni ne nqki mallkii.. hxha ;]
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
of pak temata beshe kvo shte zabelejim ne kav shte e perfektniq nii se ovlqkohme![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
ставаме триПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
![]()
![]()
Аз като вървя по улицата по принцип ми правят впечатление усмихнатите хора -> харесвам лъчезарни момчета (: И нааай-вече руси, АМА НЕ ИЗРУСЕНИ хард пуке ли с бретони до колената! Емотата не искам да ги гледам даже. По-добре без прическа, отколкото боядисани. Стилът да е хмм.. нормален. Смисъл нито прекалено смъкнати, нито с прилепнали дънки като клин. И да не са кльощави! Общо взето това![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
като цяло трябва да ме грабне.. с поглед.. очите са мн важни за мен,но иначе харесвам момчета с ризки,къси коси,бели кецове,с хубави тела,не някви разплути..
mi ne me radvat takia s rozovi bluzki (se pak ne sa rodnini na pras4o... :\ ) ave kat ne e nqkoi debel ili umrql fashionabe mn zavisi
![]()
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
Еми .. чар ... Това ме грабва .. Да излъчва чар .. И ако е облечен хубавко не с розови блузки фешънски и бла бла, а просто нормално облекло - дънки,кецове,теника,суичър ... нищо особено и прическа нещо на бодлички и простооо как да не му се усмихнеш на такъв сладур ...D А тяло - нормално и плс не ми пробутвайте такива с коремчета
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
само за инфо да кажа, че розовото и лилавото се изчерпа. Тая година ще е бяло+ златисто и зелено. Поне такъв е бума на по-яките магазини
Първоначално написано от Say It Right
аи като разбереш какво искаш, тогава пишиПървоначално написано от chocolate`kiss
![]()