Цитирай Първоначално написано от pambalina
Цитирай Първоначално написано от maaster
Така, предполагам, даже съм сигурен е имало теми от този тип, но все пак нека да ви попитам. Когато примерно по улицата видите едно момче, какво би ви хванало окото на външен вид. Примерно ако е прическа, каква, или пък какво облекло, или пък какво физическо състояние, или пък коя част от мъжкото тяло харесвате най-много ( изключвам междината ) ... ако е по-мускулест какво точно бихте харесали ( не говоря за онея огромните бизони, ами просто за оформено момче, и въобще дали ви харесва, или предпочитате да е по-закръглен) ... за космите вече добих мнение, и видях, ами какво ще кажете за обица на ухото например, или пък какво ще кажете за момчетата носещи поне според мен " гейските" дрешки като примерно някакви розови тениски на цветчета или подобни ... Имам и още питанки, ама в момента не се сещам и в процес на дискусията ще добавям още

haresvam leko muskulesti moje malko ten,ne obi4am beli kat sirene,podarjani sus stil ... ne samo s dunki i bluzki na playlife ili beneton i tam neznam si kvo,vkaraite i nqkoq rizka obicata e qka no ne na vseki otiva,rozovoto otiva na dosta mom4eta,ne sa mi prostivni malko pulni4kite no drugo si e da te gu6ne zdravenqk i da se 4uvstva6 za6titena i sigurna
Evala i az