- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- скарани ...а бяхме толкова добри фр. ...
значи с нея сме мн добри приятелки изживели сме мн тежки моменти и мн хубави заедно винаги сам била до нея и сам и помагало както мога карали сме се само 1 пат сериозно беше за 3 месеца защото тя тогава повярва на хората а не на мен но от както сега учим в 1 училище тя не е същата сякаш само си тарси причина да се скараме нз нз сега ми се сарди защото на 1ви април я избазиках че с приятеля ми сме скасали и тои и каза че я харесва и иска да е с нея а у и сега от тогава тя не ми говори и ме подминава извиних и се казах й че не искам да се караме за такиа глупости че не съм искала да я засегана но никаф отговор кфо ства кажеете ми и кфо да направя не искам да я загубя като фр![]()
Дай и време и започни и ти да я отминаваш все едно я няма,защото тя ти го прави напук,защото вижда,че си и в краката (не се убиждай образно казано) и след това поговорете отново да видиш дали ще има резултат и все пак не е кой знае какво та да се сърди толкова
http://simsmodel.forumche.org/
Za sims modeli samo tuk!!!
Помоли я да те научи да пишеш![]()
![]()
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
Първоначално написано от Luda_do_poluda
![]()
![]()
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Започни и ти да я отминаваш, стига си и ходила зад гъза. Не виждаш ли, че тя така се прави на интересна. След като си се извинила и тя не е предприела нищо остави нещата така. Тя ако ти е била истинска приятелка ще те потърси, ако ли не - прави си изводите![]()
Еми тва,което си направила е доста тъпо ..
Иначе,да,спри да я молиш и рано или късно може и тя да иска да се сдобрите..
ако пък-не,ще си търсиш друга![]()
Готин бъзик сте си направили,нооо аз нз точно какви са ви отношенията но тя върза ли се на шегата?а като съветче нз какво точно да ти кажа щот може да те объркам,но най-добре послушай какво ти казва сърцето(знам,че е малко банално,но си е истина и понякога помага)
Ще стискам палци да се сдобрите!!!!![]()
...frOzen inside withOut yOur tOuch,withOut yOur lOve darling Only yOu are the life amOng the dead!!!....
Според мене този бъзик е най-немуместният от цялата работа, защото представи си, че тя има симпатии към това момче и сигурно се е почувствала тъпо, а и плюс това отношенията ви не са били розови и е нормално да реагира така ( според мен).. Но пък и ти си се извинила.. Не знам какво да ти кажа, но и аз като другите смятам, че трябва да спреш да и се молиш и извиняваш и след време тя сама ше доиде при теб ..
Si gleda rabotata tvoita fr , nameri si druga
The Spark
Преди и аз бях направил такава тема...Та от личен опит , ще ти кажа , че като се отдръпнеш от ней и отидеш при некоя друга аверка , тя сама ,ще те потърси да се здобрите!
Смятам , че причината поради , която ти се сърди не е кой знае колко сериозна , но и не е за пренебрегване . Все пак наистина може да си я засегнала. Но има и друг вариант :както ти каза , тя просто си търси причина да се скарате , което не навежда на мисълта , че не сте истински приятелки . Такива рядко се срещат в днешно време .
ahahahhhaa![]()
![]()
![]()
ms vse pak na vsichki sdobrihme si se i sme istinski priqtelki za teq koito kazaha che ne sme
![]()
![]()
![]()
и на мен ми се е случвало подобна ситуация и ми беше мн кофти ама накрая и отвях плявата да се оправя като ми се прай на мн важнаПървоначално написано от Karamel4e_to
![]()