- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс на музика?
saint jimmy,horseshoes and handgrenades,let yourself go (всичките на green day) или its fuck time на foxboro hot tubs (което си е същата група де)
![]()
![]()
понякога музиката ме разсейва
предпочитам да слушам стонове и драскане на нокти по кожa пред музиката
Музика за секс , определено има значение ...Аз на пример много обичам да го правя на Enya , Enigma , Bill Brown , Ishtar , Freddy Miler , Metallica - предимно баладите , O'Conner също е подходяща изпълнителка за полов акт , но това е музика само за романтика когато започнете да правите Любов , а за секс трябва нещо по- бързо и ритмично , като нещо на Off Spring ili Red Hot Chilli Peppers
Повечето пъти предпочитам да го правя без музика..Но ,когато правя секс на музика задължително слушам техно или хард-техно.Много е приятно да го правиш в ритъма на музиката... :P
Schranz music is my world !
3mi nA koito kfat0 mU har3sa.. Edin p1t pusnahme Djordan- n3 boli:d mN. qk0 b36e
![]()
Понякога обичам бързи,яростни и силни,а понякога нежни.Зависи от настроението ми,но най-вече по-дивите песни![]()
Лили Иванова - Ветрове![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
tva samo na svirkiteПървоначално написано от tqnko
![]()
![]()
![]()
Примерно System of a Down са доста подходящи, която и песен им да пуснеш все става.
Обичам по-твърдия и дивашки секс, а музиката и тя е от сорта. например Disturbed, някои парчета на Marilyn Manson също са много възбуждащи и подходящи за мръснишка любовна игра. Slipknot, Rammstein абе почти всички лбими. А ако сме лирично настроени и ако приятеля ми избира музиката(както последния път) бяха песни от филма Queen Of The Damned. Падаме си по такива вамп истории и готизъм и бавните ритми в някои моменти са доста възбуждащи. Всичко зависи от момента![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Тез червениии думаааати.........![]()
![]()
![]()
the cool is here
Dope - die Mf die , obicham da go razdavam po HARD
Gott weiss ich will kein Engel sein.
Не обичам на музика,но си спомням,че първият ми оргазъм от орална любов беше на RHCP "Hey yo(Snow)"И досега тази песен ми навява хубави спомени.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
Първоначално написано от tqnko
софи маринова - Онзи фатален ден![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I NEVER STOP!
http://www.impulse.bg/Fate
Кенибъл Корпс- Дъ Екзорсист... Мечта ми е тва...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
естествено 4е enigma(за романтичен и нежен секс) и метал(за по груб) и джете съм ги пробвала и мн добре деистват
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
/me (music) Now playing: 814. 6a 100Kila- putko qj mi huq mp3
puskam te otnovo po moqta purzalka pak se izlagash kato putka malka![]()
ama putko qj mi huqxaxax
![]()
![]()
![]()
![]()
fryc_fryc tolkova si pravaaxaxaxax
Tfa e VelIkAtA peEsEn Za SeX
Az Mn ObIcHa...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PyUsKЪм Te yTnOfu Po MoЯTъ ПъЪrZAлKъЪ, пАk Se IзЛaGaШ кАтY PyTkA mALkAa...
ENIGMA-The Best![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
men mn me kefi da go pravim na musikanaposleduk puskam novia album na Britney Spears.
![]()
Има 1 микс с поп-фолк балади 207 минути.......ще ми се да правя сдекс на целия микс
И все пак не искам музика по време на секс. Адски ме разсейва всякакъв шум.
.. уфф, абе гледам още пишете тук .. не си направих труда да чета какво сте писали, затова направо ще си изкажа мнението: хубаво е да има музика във всичко, което правите .. дори и да е отегчително, музиката го прави някак си по-различно и по-забавно .. естествено зависи от стила и от това дали се харесва на вас и другите около вас. Ако говорим за секса (както е и в случая, а аз отново се отплеснах) .. подходящата музика в случая ще бъде някоя по-нежна и да няма много бас .. дори и да има - намалете .. защото страшно много дразни, особено когато се опитвате да мислите за нещо определено или да се съсредоточите. Ако двамата си имате любими песни е добре да ги използвате .. но естествено трябва да има разнообразие, а не да слушате еднакво, което пък ще доведе до еднообразие и скука.
sting i deind grey
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата