.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 116

Hybrid View

Мега фен Аватара на FunkyPie

Red face

saint jimmy,horseshoes and handgrenades,let yourself go (всичките на green day ) или its fuck time на foxboro hot tubs (което си е същата група де)

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    понякога музиката ме разсейва
    предпочитам да слушам стонове и драскане на нокти по кожa пред музиката

Музика за секс , определено има значение ...Аз на пример много обичам да го правя на Enya , Enigma , Bill Brown , Ishtar , Freddy Miler , Metallica - предимно баладите , O'Conner също е подходяща изпълнителка за полов акт , но това е музика само за романтика когато започнете да правите Любов , а за секс трябва нещо по- бързо и ритмично , като нещо на Off Spring ili Red Hot Chilli Peppers

Повечето пъти предпочитам да го правя без музика..Но ,когато правя секс на музика задължително слушам техно или хард-техно.Много е приятно да го правиш в ритъма на музиката... :P
    Schranz music is my world !

3mi nA koito kfat0 mU har3sa.. Edin p1t pusnahme Djordan- n3 boli :d mN. qk0 b36e

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Понякога обичам бързи,яростни и силни,а понякога нежни.Зависи от настроението ми,но най-вече по-дивите песни

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Лили Иванова - Ветрове
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Лили Иванова - Ветрове
    tva samo na svirkite

Примерно System of a Down са доста подходящи, която и песен им да пуснеш все става.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Обичам по-твърдия и дивашки секс, а музиката и тя е от сорта. например Disturbed, някои парчета на Marilyn Manson също са много възбуждащи и подходящи за мръснишка любовна игра. Slipknot, Rammstein абе почти всички лбими. А ако сме лирично настроени и ако приятеля ми избира музиката(както последния път) бяха песни от филма Queen Of The Damned. Падаме си по такива вамп истории и готизъм и бавните ритми в някои моменти са доста възбуждащи. Всичко зависи от момента
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Град
    Хасково
    Тез червениии думаааати.........
    the cool is here

На ENIGMA - Find Love е доста подходяща...

Инъче лично аз... на ето тази Andain - You Once Told Me
    много съм чупил леглото с последната ми приятелка...

Dope - die Mf die , obicham da go razdavam po HARD
    Gott weiss ich will kein Engel sein.

Не обичам на музика,но си спомням,че първият ми оргазъм от орална любов беше на RHCP "Hey yo(Snow)" И досега тази песен ми навява хубави спомени.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Лили Иванова - Ветрове

софи маринова - Онзи фатален ден

Кенибъл Корпс- Дъ Екзорсист... Мечта ми е тва...

естествено 4е enigma(за романтичен и нежен секс) и метал(за по груб) и джете съм ги пробвала и мн добре деистват
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Град
    Пловдив
    /me (music) Now playing: 814. 6a 100Kila- putko qj mi huq mp3

puskam te otnovo po moqta purzalka pak se izlagash kato putka malka

ama putko qj mi huq xaxax

fryc_fryc tolkova si prava axaxaxax
    Tfa e VelIkAtA peEsEn Za SeX
    Az Mn ObIcHa...
    PyUsKЪм Te yTnOfu Po MoЯTъ ПъЪrZAлKъЪ, пАk Se IзЛaGaШ кАтY PyTkA mALkAa...

ENIGMA-The Best

men mn me kefi da go pravim na musika naposleduk puskam novia album na Britney Spears.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Има 1 микс с поп-фолк балади 207 минути.......ще ми се да правя сдекс на целия микс

И все пак не искам музика по време на секс. Адски ме разсейва всякакъв шум.

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    .. уфф, абе гледам още пишете тук .. не си направих труда да чета какво сте писали, затова направо ще си изкажа мнението: хубаво е да има музика във всичко, което правите .. дори и да е отегчително, музиката го прави някак си по-различно и по-забавно .. естествено зависи от стила и от това дали се харесва на вас и другите около вас. Ако говорим за секса (както е и в случая, а аз отново се отплеснах) .. подходящата музика в случая ще бъде някоя по-нежна и да няма много бас .. дори и да има - намалете .. защото страшно много дразни, особено когато се опитвате да мислите за нещо определено или да се съсредоточите. Ако двамата си имате любими песни е добре да ги използвате .. но естествено трябва да има разнообразие, а не да слушате еднакво, което пък ще доведе до еднообразие и скука.

sting i deind grey
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си