- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отказвали ли сте от човекът,когото обичате?
Споделена несподелена любов каквато и да е аз дължа на нея..и каквото и да е накрая най много ме боли![]()
ee pro4etoh vsi4ko,koeto si pisal ...mai tq ne te obi4a tolkova mn kolkoto ti neq,6tom ne e gotova i na nai-malkoto za da vurvqt ne6tata i da e ok.A nai-malkoto,koeto moje da napravi e pone da ograni4i izlizaniqta s "priqtelite" , za da e pove4e vreme s teb..ako te obi4a trqbva pone malko da se suobrazqva s tfoite jelaniq.Puk i kfo tolkova iska6 ot neq-da se vijdate po-4esto,prosto e stranno da ste v e din blok i da si zabravqte fizionomiite.. Ako tursi i iska da izlizate zna4i misli za teb i i epriqtno,kogato ste zaedno,ako te izbqgva i predpo4ita priqtelskata kompaniq ili ne ocenqva teb i vruzkata vi i ne znae kakvo iska,ili si i za broika i ne zima ne6tata naseriozno.. ae uspeh ti si zn nai-dobre
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Ми и аЗ сЪМ г/д Като ТЕб...и т'вА С ПриятЕЛите Е МноУу гАДно ...зНАм к'Во е...МойТа пЪк си имаШе Една приятеЛка...и аЗ УгАжДах За Всичко к'ВотО сТавАше ....кЪдеТо ЗаКъСнеЯ ...къдеТо ОтидА и сЕ Обаждах т'вА оноВа...и Един ПъТ оТивАм дА си Я вЗемА от ДаСкаЛо...и тЯ не беШе СвЪршиЛа и аЗ и зВънКам и КаЗвАМ,чЕ щЕ отидА да се ПоразходЯ с Един Фр с кОЛаТА Му....и бяХ и каЗАЛ като СвъРши дА ми прАти СтрЕЛа...и сЯ сЕ рАзхоЖдаМе на бЛизО окоЛо дАскаЛотО ....и тЯ ми прАщА стреЛа и аз тръГвАМ къМ даскаЛотО ....и ТЯ пАк Ми шрАщА ВтоРа стреЛа..ТОеСт дА идВаМ по бърЗо и ОтидохМе коЛко МогА по бъРзо и аз отивАМ...неЯ я нЯМа...![]()
![]()
![]()
зАчудих Се ...ПритЕсних се маЛко..зВънНах и ...а тЯ ОтишЛа ПриЯтеЛкаТА Си...,кояТо имАЛа НещО ДА су КупуВа и Тя е приДруЖиЛа...а Мен Ме зАряЗа..тоЛковА гАДно Ми сТаНа ТогАва....ми т'Ва Си има НяКви ГрАниЦи ...и казАх...ВечЕ каК СтоЯТ нещата....зАраДи ТАМ няКва Си ........ ДА ме прЕНебрЕгВа ..не е позНаЛа...тАКчЕ....Си ВАди изВодитЕ ЗНам коЛко Е гАдно ЗаРади ПрияТЕлки Да ТЕ ПреНебРЕгВА и ОсОбеНО зА няКви .... зА т'Ва наПраВи МъЖко РЕшЕние браТЛЕ ...зНам ..аЗ сЪм МноГО ПриВъРзАн кЪМ ПрияТЕлкаТа Си и ДаЖЕ си нЯМаш напрЕдстаВа коЛко...вСе гЛедАМ да Не ЗгАфЯ ..пЪК тя коЛкоТО грЕшки напрАВи ....в ЧудО СЕ видЯх ....зА т'Ва Си поМисЛи хубаВо......сЪвЕтчЕ.....дЕйсТв и МъЖко и Не Се коЛебАи каЖи каК сТояТ нЕщАта ....ОбЯсНи ,коЛко Е гоЛяМа ЛюбОвтА Ти кЪМ неЯ ....каЖи ,Че Ти сИ МомЧеТо ,коеТо Я ОбиЧа...а Не ПрияТеЛитЕ и...,Че няМа дА има ДруГо момЧе което ДА Я ОбиЧа каКто Ти НЕя...кажи и ВсиЧко коЕто имаШ дА си каЗваШ ...и КоеТо Ти Е на сЪрЦе...и Добре пОмисЛи......и таКа УсПЕхх
гЛеДъШш мЕ гАзАрчЕе сЪмм нАЛии...пСуВаш мЕ...ЗаВиЖдАШш мИи...,чЕ с ПриЯтеЛкиТе Ти вРемЕто Си преКаРвАм и с МоЯ чАр Ги аЗ пЛеНяВам...дАа поНяКоГа ЛиГаВя Се нАЛии...пОнЯкогА дРуГиТе с вНиМаНиЕ мЕ дАрЯвАт...а тЕб в сКуКаТа осТаВят...
Била съм готова да го направя и съм му го казвала. Не за друго, а просто защото не знаеше иска ли да е с мен или не. Казах му, 4е ако не ме оби4а и не ме иска, ще го оставя да си отиде, когато пожелае.
Бях в положение, в което не знаех изобщо има ли шанс да съм с този 4овек и в общи линии се бях вкоп4ила в някаква мизерна надеждица. Висях в така месеци, а той знаеше, 4е мога да си тръгна завинаги, ако наистина го пожелае.
![]()
Робинята на Quench
Нима трудностите те спират ? Нима ако всичко беше лесно щеше да е толкова сладко накрая ? Бори се не се отказвай .. Трудностите не трябва да те спират ... Ако наистина е любов не се отказвай .. !
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Значи първо искам да благодаря за всички мнения!Много благодаря на всички!!!Мацката,значи това ,че живеем близко е нещото което ме дразни,може да ми отдели поне 5-10-15мин,може и 20-30мин,не е проблем,казвал съм й го.Обаче тя никога нищо не е казвала.Всеки ден ме търси по чата,обаче няколко дни не бях пускал компютъра и не бяхме говорили,тя не ми се обади,не ме потърси.Пуснах си компютъра и веднага почна да лафи с мен,все така тъпо и лицемерно както преди,опитваше се да разбере отношението ми към нея,попита ме дори какво става.Не и казах нищо,все увъртах и не давах еднозначни отговори.Направих го с надеждата,че сама ще се сети,но знам,че няма да го направи.Дали ще и кажа всичко което си мисля не знам,мисля си дори,че не си струва да казвам каквото и да е.Все пак не искам да я губя,затова премълчавам много неща и не я наранявам с приказките си.От 2 седмици някъде живея с надеждата,че тя не е момичето за мен и няма смисъл да опитвам да сме заедно,щом такива дреболии и глупости стоят между нас.А и като знам какво предстои,няма по-добър момент от този да бъдем заедно.А и вече не е проблема да тръгнем пак,проблема е ,че вече не и вярвам и си мисля,че би се държала хладно с мен.Не ми се рискува,в моя случай би означало самоунижение,особено след всичкото време което се познаваме и начина по който се държах с нея.Тя знае кой съм аз и знае колко я обичам.Всичко зависи от нея и постъпките и вече.Искам да бъда с нея,но ще бъда с нея само ако и тя ме иска истински,иначе няма смисъл!Първоначално написано от sladkъ_mackъ
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
az sym se otkazvala no pri dosta po razli4ni obstoqtelstva zatova nqma da izkaja mnenie ...![]()
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
Да отказвала съм се,и то не от едно момче...Предпочитам да е щастлив,щом не е с мен,с някоя друга нека да е...Много съм страдала,но това е любовта..понякога изисква жертви.![]()
![]()
da moga... no zavisi ot mnogo ne6ta
Ами да...2 пъти ми се е случвало,но не беше точно любов.По-скоро толкова силно влечение,че чак приличаше,но не бих казала нещо повече...![]()
![]()