- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отказвали ли сте от човекът,когото обичате?
Значи първо искам да благодаря за всички мнения!Много благодаря на всички!!!Мацката,значи това ,че живеем близко е нещото което ме дразни,може да ми отдели поне 5-10-15мин,може и 20-30мин,не е проблем,казвал съм й го.Обаче тя никога нищо не е казвала.Всеки ден ме търси по чата,обаче няколко дни не бях пускал компютъра и не бяхме говорили,тя не ми се обади,не ме потърси.Пуснах си компютъра и веднага почна да лафи с мен,все така тъпо и лицемерно както преди,опитваше се да разбере отношението ми към нея,попита ме дори какво става.Не и казах нищо,все увъртах и не давах еднозначни отговори.Направих го с надеждата,че сама ще се сети,но знам,че няма да го направи.Дали ще и кажа всичко което си мисля не знам,мисля си дори,че не си струва да казвам каквото и да е.Все пак не искам да я губя,затова премълчавам много неща и не я наранявам с приказките си.От 2 седмици някъде живея с надеждата,че тя не е момичето за мен и няма смисъл да опитвам да сме заедно,щом такива дреболии и глупости стоят между нас.А и като знам какво предстои,няма по-добър момент от този да бъдем заедно.А и вече не е проблема да тръгнем пак,проблема е ,че вече не и вярвам и си мисля,че би се държала хладно с мен.Не ми се рискува,в моя случай би означало самоунижение,особено след всичкото време което се познаваме и начина по който се държах с нея.Тя знае кой съм аз и знае колко я обичам.Всичко зависи от нея и постъпките и вече.Искам да бъда с нея,но ще бъда с нея само ако и тя ме иска истински,иначе няма смисъл!Първоначално написано от sladkъ_mackъ
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес