Абе не знам какво ми става,ама май съм скарана с мн хора.Тоест само с един,може би и с два,ама не по моя вина.Например едно от момичетата.Ми аз я имах за мн добра фр и излизахме,споделях й,а тя ми е говорила зад гърба.Та аз проведох с нея един разговор по скайп и тя:"Ми те другите като говореха против тебе,аз ти бях фр,нали?"Аз обаче се замислих и се сетих,че тогава с тия момичета бяхме скарани и мисля,че г/д е нормално да се одумваме,но не съм говорила с тях през това време.Не съм ги имала за приятелки и т.н.Има и проблеми с една от моя клас,та тя насъсква другите против мене и сега съм съвсем самичка.Имам една приятелка,която е от моя клас,ама ме е страх от другото момиче.Не знам,мисля,че може да има проблем и в мен,но мисля,че бях права с "приятелката" ми.И тя казА:"Значи на мен не можеш да простиш един път" Ама то не беше един път!!!Това е вече за 3-ти.Какво очаква да направя?Знам,че остава малко до края на годината,предстои кандидатстване и ще се махна от тоя клас.Не знам дали ме разбрахте точно,ама съм мн объркана и не знам какво да правя...