- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Леле,откачааам...
Абе не знам какво ми става,ама май съм скарана с мн хора.Тоест само с един,може би и с два,ама не по моя вина.Например едно от момичетата.Ми аз я имах за мн добра фр и излизахме,споделях й,а тя ми е говорила зад гърба.Та аз проведох с нея един разговор по скайп и тя:"Ми те другите като говореха против тебе,аз ти бях фр,нали?"Аз обаче се замислих и се сетих,че тогава с тия момичета бяхме скарани и мисля,че г/д е нормално да се одумваме,но не съм говорила с тях през това време.Не съм ги имала за приятелки и т.н.Има и проблеми с една от моя клас,та тя насъсква другите против мене и сега съм съвсем самичка.Имам една приятелка,която е от моя клас,ама ме е страх от другото момиче.Не знам,мисля,че може да има проблем и в мен,но мисля,че бях права с "приятелката" ми.И тя казА:"Значи на мен не можеш да простиш един път" Ама то не беше един път!!!Това е вече за 3-ти.Какво очаква да направя?Знам,че остава малко до края на годината,предстои кандидатстване и ще се махна от тоя клас.Не знам дали ме разбрахте точно,ама съм мн объркана и не знам какво да правя...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
еми като не можете да разберете че приятелство между момичета няма-блъскайте си оше главите с тъпо въпроси от сорта на "приятелка ли мие наистина","защо направи така" бла бла бла![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Първоначално написано от ToySoldier
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Da we i iskash da mi kajesh 4e ti si gospojica prekrasna , i izvednuj vsichki sa pochnali da te mrazqt![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Абе абечетох твои няколко такива теми ЗАТВОРИ ИМ УСТАТА ако мълчиш само ще те мислят за тъпа
Ili im tegli mainite ili 4akai kraq na godinata![]()
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
Ти си седми клас, така ли? Ами значи всичко е ясно! Сега вие сте още малки, колкото и да ти е неприятно да го чуеш, защото ми е ясно как всички на тази възраст се мислите за много големи. Имате още много да учите - и за приятелството, и за живота като цяло... На тази възраст много трудно ще си намериш истински приятели. Съучениците ти са проста хора, с които можеш да излизаш на вън, да говориш през междучасията ... Но не и да наричаш истински приятели и да си споделяш абсолютно всичко с тях. Опитай се да се сдобриш с тези същества и да подържаш добри отношения с тях, колкото да не си сама през оставащото ви време заедно. Като влезеш в новия клас, ще си намериш нови и истински приятели, вече малко поумнели. Айде успех!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Момичетата са интригантки,това е нещо като закон и правило.
Скатай се от тях. Аз така направих,сега имам само момчета приятели и кфо страдам ли? Не. Даже ми е мн по-яко,защото съм едно от малкото момичета в компанията и ми обръщат повече внимание![]()
![]()
Мн е забавно с момчета и най-важното-не знаят какво е това комплекси,интриги и сарказъм-каквото имат да ти казват-ти го казват в очите. Абе не сте ли забелязали,че по форума в такива теми само момичета са замесени,еми замислете се защо. Не ми пука,че съм момиче. Абе те жените не са като хората...
Takiva hora vinagi shte ima.. za sugalenie, vse pak ti ostava malko, dokato se premestish, taka che, ne givei za tova.Dano v novoto daskalo si namerish podhodqshti hora, s koito da se razbirash i vs da e ok. No , da podchertaq vuzrastta i pola nqmat nishto obshto, skandali ima i v po - gornite klasove, kakto megdu momicheta, taka i megdu momcheta. Obshtuvai samo v kraen sluchai, ako ne vigdash svestni, a takiva "priatelki" ..
Po - dobre sama.... Uspeh i da ne ti puka tolkova, vse pak skoro nqma da gi vidish poveche. Ucheneto ti e po - vagno sega.
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)