.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: Проблем!!!

Проблем!!!

мии начи имам си приятел от 3 месеца и сме спали само 1 пат нали и малко не се получи щото на него не му стана и аз малко се смях нали ам после му стана и правихме малко секс за 5-10мин и сега нещо неще да спи с мен нз защо и аз имали сме поводи да сме сами обаче няма и няма какво да данправя как да го подтикна за да правиме секс :9

prosto ne e trqbvalo da se smee6,na vseki moje da se slu4i,a pri4inite moje da sa bili mn,moje i da ne si go vazbudila dostata4no.Tezi 5-10 min gi e izkaral s pritesnenie kak 6e se spravi i prosto ne izka da spi4a pak.Ne budi tolkova kriti4na kum 4oveka do sebe si

извини му се!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Emi ti si go spekla mnogo zdravo.prosto go napadni i tva e.a kat svyr6i za 10 min. opravete se ,izmiite se i povtorete - garanciq ,4e 6e e pove4e

Град
    Shumen
    E sega malko gadnichko e bilo tova che si mu se ismqla ....Sega za da ste 50/50 napravi che toi da ti se ismee ...Bazikam se.Ami izvini mu se
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Емм аз му се извиних за тва че сам се смяла нали ... и ето нали сутрината като се сабудихме понеже бяххме на почивка малко ии натисках му се а у обаче тои се обърна и заспа нз как да го накарам и уж говорим обаче ефекта е 1 и същ плачка ми се пак си го ловя

farlqsh my sa otgore pak toi da prai kfoto iska.. nqma kade da otide

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kokencata_na_mama
    Емм аз му се извиних за тва че сам се смяла нали ... и ето нали сутрината като се сабудихме понеже бяххме на почивка малко ии натисках му се а у обаче тои се обърна и заспа нз как да го накарам и уж говорим обаче ефекта е 1 и същ плачка ми се пак си го ловя
    Избираш си подходящо бельо лягаш на леглото и го чакаш. Ако сте романтици и свещи запалете.

това за свещите беше на 14 февруари ,... ам ще пробвам ако не даде ще го изнасиля дано не ме съди просто нз кво да направя пак казва че ме обича .. никои не може ги разбере тия смахнати мъже .. с извинение

Супер фен
    Град
    Панацея
    тъпа путка търси съвет
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    зад ъгъла
    Е ти си му разказала играта на пича, то на всеки му се е случвало да не му стане,ама като знам кво е депресиращо без да ми се хилят.....направо ми става жал за човека,пробвай да поговориш за това с него ,че си му вкарала ебаси филма.
    Play hard,go PRO!

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Homunuculus
    Е ти си му разказала играта на пича, то на всеки му се е случвало да не му стане,ама като знам кво е депресиращо без да ми се хилят.....направо ми става жал за човека,пробвай да поговориш за това с него ,че си му вкарала ебаси филма.
    напълно те подкрепям ...

Най -голямата грешка в живота ти , е че си му се изсмяла ... За тфа се дават 5 години условно е !!!!!

Не оскам да съм лош пророк ,ама скоро секс няма да видиш а и може да останеш без приятел скоро време ....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City

Re: Проблем!!!

мии начи имам си приятел от 3 месеца и сме спали само 1 пат нали и малко не се получи щото на него не му стана и аз малко се смях нали ам после му стана и правихме малко секс за 5-10мин и сега нещо неще да спи с мен нз защо и аз имали сме поводи да сме сами обаче няма и няма какво да данправя как да го подтикна за да правиме секс :9
    Абе ти да не си на 11 ? Как може да му се смееш за такова нещо ? Аз на негово място бих те оставил на сухо да видим ще се смееш ли пак!
    Единствения съвет,който изобщо ама никак даже не заслужаваш, е да му се извиниш.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

А така! Много хубаво прави, че те оставя на сухо! Да се научиш тъкмо !
    ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!

а кофти е се едно ти да пръднеш примерно и той да почне да ти се хили гадно си е .... определено трябва да му се извиниш ....
    ... Как да му кажа, че го искам ...

Град
    СофиЯ
    НЯМАШ СИ ИДЕЯ КОЛКО МНОГО СИ ГО ЗАСЕГНАЛА!!!СЪМНЯВАМ СЕ,ЧЕ СКОРО ЩЕ ВИДИШ СЕКС!!!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

e kvo e tolkova smeshno deba ako nqkoq mi se ismee trqbva da q zarovq nqkade 4e da nekaje na nikoi
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Така си е мамка му ...

aghahghqah

са най доброто извинение ще е да му хванеш патката и да му изсмучеш жизнените сокове в буквалния смисъл на думата

и изобщо под извинение далеч не разбирай да му каеш е сори че така ти се изхилих като не ти стана оня път....

и изобщо ти си яко инфантилно пиче!

Re: Проблем!!!

unikalno tapa postapka kak she mu se smeesh be na vseki moje da se sluchi i po tozi nachin si naranila samochuvstvieto i sega e normalno da ne iska da spi s teb moje da se pritesnqva da ne bi da ne mu stani otnovo i pak da mu se izsmeesh nai dobre pogovori s nego i mu kaji che ne si iskala da go obidish a y i gledai v sexa da mu se revanshirash za toq tvoi smqh

Голям фен
    миии тъпото е че си му се смяла и той явно се притеснява да не се случи пак тва....ама нз поговори с него на тая тема..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Боже как го нахранихте момичето..Може и тя да се е спекла и да не е знаела как да реагира и да се е засмяла заради това че са в такава неудобна ситуация а не да му се е присмяла... Според мен е твърде пресилено да ти се сърди толкова време заради едното нищо(дааа даааа за момчетата това не нищо а е огроооомна грешка знам но въпреки това не мисля че някой ще се откаже от секс заради нещо подобно). Покажи му по-настоятелно че го искаш то не става винаги само с думи особено ако е притеснителен. Качи му се отгоре почни да се търкаш в него,да го събличаш,направи му една свирка et voila!

Смяла си се?
    То и аз да бях на негово място и аз нямаше да искам
    offline forever!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Мъжете са толкова тънкообидни на тема 'пениси',че нямам думи.Засегнала си го много,абе тъпо е да му се смееш,все едно ти да направиш нещо което не трябва и той да избухне в смях ... забавно а ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си