.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: Проблем!!!

Еми след като си му се изсмяла в лицет0 кат0 не му е станал, как искаш да се съгласи 0тн0во да г0 направите ?! Помисли малк0 как си г0 спекла, ак0 на теб ти се беше случило да ти се изсмее за нещо, как щеше да се почувстваш?! Добре е направило момчето, сега малко ще седиш на сухо за да ти дойде акъла в главата..
    Всичк0 идва за да си 0тиде и да 0стави сп0мена за нещ0 к0ет0 ник0га няма да се върне . . .

Re: Проблем!!!

Цитирай Първоначално написано от kokencata_na_mama
    мии начи имам си приятел от 3 месеца и сме спали само 1 пат нали и малко не се получи щото на него не му стана и аз малко се смях нали ам после му стана и правихме малко секс за 5-10мин и сега нещо неще да спи с мен нз защо и аз имали сме поводи да сме сами обаче няма и няма какво да данправя как да го подтикна за да правиме секс :9
    Кво се смееш бе, как да му стане като не го възбуждаш хахахаххха ТЪПАЧКА и кво е тва 10 минути
    лИз-бЛиЗ

Дообре аз не мога разбера тука за кво обиждате само да ви имам културата ... знам че се спекал .. ама така си реагирах гадно е извиних му се теглихме си по 1 ебанее и ся сичко е наред ... все пак мерси за някои съвети

е ти му се хили, пък после се чуди що не те огрява.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Re: Проблем!!!

Цитирай Първоначално написано от kokencata_na_mama
    мии начи имам си приятел от 3 месеца и сме спали само 1 пат нали и малко не се получи щото на него не му стана и аз малко се смях нали ам после му стана и правихме малко секс за 5-10мин и сега нещо неще да спи с мен нз защо и аз имали сме поводи да сме сами обаче няма и няма какво да данправя как да го подтикна за да правиме секс :9
    поради тъпото и неправилно изказване от което нищо не разбрах не мога да дам компетентен отговор
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Повече от фен
    Ot po-gornite komentari sama razbirash kade e greshkata ti i spored men samo ti shte precenish kak da popravish storenoto-vse pak ti poznavash choveka na kogoto trqbva da se izvinish,a nie ne.

На човека не му е станала пацата и ти се смееш...

Притеснил се е. Страхува се от повторен гаф. Покани го у вас, поцелувайте се, след 10 мин. натискане започни да го търкаш за меча и ако усетиш, че му става разкопчавай панталона и давай. И не се смей! Все едно той да ти се смее, ако имаш малки цици.

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    МН МН МН МН МН МН МН МН си зле.Закво му се смееш ле.Супер лигла си.Нека ти сиа стой си на сухо.Заслужаваш си го.

просто си е имал проблем ни си поговорихме на сериозно и е бил там по лекари и имал проблем и за тва ся сме си добре .. знам че беше гадно но такава сам си както казва тои .. капризна лигла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си