.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София

Как се трие CD-DRIVE ?!?!?!

моля ви по-разбиращите от мен да ми помогнете... преди време си инсталнах една игра и сега искам да я изтрия , но не мога защото нз как да го кажа ... май самата игра се е инсталната като CD-DRIVE или пък е създала такъв нз ... та се чудех дали някой може да ми каже как подяволите да го изтрия този драйв щото вече ми се опъват нервите много сериозно
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Предполагам този cd-drive е от някоя програма за виртуална емулация на CD/DVD, от рода на Daemon Tools, Alcohol 120% и т.н . Чрез една от тях си инсталирала играта, а относно как да я премахнеш погледни в Add or Remove Programs. След което unmount-ваш файла, от програмата за емулация. Все пак направи 1 screenshot от My Computer да погледна за какво става въпрос.

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    ох много съм зле не знам как се прави скрийншот а като отидох в add and remove programs файла който исках да изтрия го нямаше
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Цитирай Първоначално написано от tequila
    ох много съм зле не знам как се прави скрийншот а като отидох в add and remove programs файла който исках да изтрия го нямаше
    Относно снимката на екрана ти: (най-простият начин)
    натискаш бутона "PrtSc", намиращ се до бутон F12 (вдясно) в повечето клавиатури и над бутона "Insert". След като откриеш въпросният бутон го натисни смело веднъж, след което Start->All Programs->Accessoars->Pain След като ти отвори най-вероятно добре познатия Paint paste-ваш снимката, която си направила с бутоните ctrl+v. След като ти възпроизведе изображението отиваш във File-Save as. Задаваш име на снимката и я запазваш във формат .jpg (препоръчително, тъй като е със задоволително малък размер). След като направиш всичко това успешно показваш какъв точно ти е проблема с въпросното устройство.

Ако наистина използваш CD/DVD емулатор, го стартирай (ако не е стартиран и не му виждаш иконката в taskbar-a до часовника долу вдясно. В случай, че намериш (ако използваш Alcohol 120% - иконката е едно малко червено "А" с нарисувани 120% върху него. Ако си с Deamon Tools - доколкото си спомням иконата беше кръгла, сива със синя светкавичка вътре. Намираш една от двете, ако използваш тях и върху иконата с десен click на мишката би трябвало да имаш опция Eject image или само eject.... или както каза BLaCKBLooD - unmount, за което леко се съмнявам, но не споря, тъй като не съм използвал Уиндоус и тея програми от години). Направи скрийн както съм ти обяснил и ако успееш да намериш една от тези две програми пиши...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си