- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Денислав vs. Иван...уоу...
denislav mnogo qsno,onq Ivan ne moga da go ponasqm,ligavi se i se pravi na originalen,a ne mu otiva...draznqt me takiva hora
Иван е циркаджия ,а за Денислав ще си спестя коментара . Подкрепям напълно само Тома !
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Аз съм за Иван, какво като е идиот, в това му е чара.Освен за него, съм и за Тома, от мъжете само те ми харесват ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ааа мен и двамата мн ме кефят....![]()
От тези двамата не съм за никой.
Тома форевър !
Иван-пълен идиот е,но поне прави шоуто....
Денислав-поредния фешън,който си изправя косата с преса....и вс пуберки му се кефят защото е ''мн сладък''...моля,моля
Естествено,че Денислав.Той е новия Мюзик Айдъл.
Кфо толко се кефите на тоя Иван? Толкова е тъп и лигав,че пее яко-да ама само се лигави нищо друго неможе.А и кфо почнахте за Тома? Тфа е тема за Денислав и Иван.
Денислав Новев=>Winner![]()
По същия начин мога да те питам "Кфо толко се кефите на тоя Денислав...?"...Тва,че на теб не ти харесва,не значи че на другите не може да им харесва...
Let the beats control your soul...
Ми тфа,че на теб ти хасресва Иван не значи,че на другите и харесва, а и може би ще го изгонат и даноооооПървоначално написано от shivacheva
![]()
А тва,че на теб ти харесва Денисчо,не значи че на другите трябва да им харесва...Първоначално написано от cold_arrow
Ми тфа,че на теб ти харесва Иванчо не значи , че и другите тябва да го харесваме. Дениславчо поне не се лигави кат него, виж го Иван-дори не дойде на концерта ИДИОТ!!! бе всеки си има различно мнение на едни и харесва Денислав на други ИванПървоначално написано от shivacheva
![]()
![]()
Дениславчо пее...фалшиво...и не може да стъпи на малкия пръст на Иван!Първоначално написано от cold_arrow
Ти чу ли как пя Денислав последните няколко пъти?!![]()
![]()
![]()
за кво всички пишат "само тома"
темата е за ония пишлемета
Иван не ми e най-голям любимец,ама тоя смотан педерас Денислав толкова мн го мразя!!Денислав нито може да пее,нито изглежда добре(въпреки,че си мисли че е най-готиния..)А като почне да пее рок
Надявам се да го изгонят в сряда...
Може да не се лигави,обаче подсъзнателно или не се прави на педераст...После да не кажете "Кфо пък му е педерасткото" дрън-дрън...Първоначално написано от cold_arrow
П.С.Съгласна съм със *Звездичка.![]()
И двамата са ми противно по свой си начин![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
A как пее Ваньо Айтоса бе? Отвратително...Първоначално написано от *Звездичка
Денислав е супер надут !!! Едни фрс снощи са били на концерта и докато са чакали да влезнат Денислав излезнал да вземе аверите си. Е казаха,че се държал толкова надуто,че щял да се пръсне направо.
Иван може да е идиот ама поне е земен![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
o0o da be da ful6iva-drug put,ama Ivan ne se i poqviПървоначално написано от *Звездичка
![]()
![]()
ест. че Денислав !!!!!![]()
![]()
![]()
I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Не искам да се караме, но мога да кажа, че Иван има страхотен глас, който е подходящ за много музикални стилове...
Докато Денислав, както каза white_rose, запее ли рок...дано не сте наблизо...
А и журито си му каза, че пее фалшиво, когато изпълняваха песни от поп-фолка...
Съгласна съм и с naduta_fukli4ka, наистина Денислав е много надут, много...
![]()
Което не означава, че пее фалшиво!Първоначално написано от cold_arrow
![]()