- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам просто да споделя
Здравейте на всички младежи и девойки в този форум.Пиша тези редове,защото имам нужда просто да споделя какво ми е в сърцето.Преди доста време се запознах с един мъж-на 25 години,,беше ми приятна компанията му,но нищо повече.Харесваше ми начинът му на мислене,характерът му,беше различен от останалите около мен.Излизахме няколко пъти заедно-само аз и той.Повярвайте ми,чувствах се прекрасно когато съм с него.Даваше ми това което искам като усещане,но не изцяло.Някак си винаги оставаше и още мъничко,което не получавах и това ме караше да очаквам с нетърпение следващите ни срещи.За да го получа.И неусетно се влюбих в този човек.Незнам как се получи,отначало се страхувах да мисля за това дори.Той така и не спомена,че си има гадже(тази думичка я мразя) и това ми даваше още по-големи надежди,че си пада по мен.Признах му.Казах му"Обичам те",целунахме се.И той ми каза,че ме обича,че съм единствена за него,че съм специална.Думи от които всяко женско сърце би изхвръкнало в небесата.Виждахме се още няколко пъти,правехме любов и аз си мислех,че това е моят "принц на бял кон".Повтаряше,че ме обича,аз му вярвах че е така.И днес ми каза,че си има приятелка с която са заедно от цели две години.Няма думи с които да разкажа как се почувствах в онзи момент.Разревах се и излязох.До сега не съм и спирала да рева.Подуха ми се очите,не съм се хранила цял ден.Лъгал е мен.Лъгал е и нея.И себе си.Не ме е потърсил засега.Не очаквам и да го направи.Това е което исках да ви разкажа.Колко е лесно да кажеш,че обичаш някой си.По-лесно е от "Здравей".А аз тъпачката наистина се влюбих.Но си е играел с мен.Всяка дума е била гадна лъжа.Толкова ми е празно сега.Не знам какво да мисля.Ами,да не ви доскучавам се спирам вече.Благодаря на всички които имаха търпението да го прочетат до края.
Запази си капка гордост поне - оттегли се..
Животът е адът описан в Библията!
Няма смисъл да се ядосваш и да се виниш и самообиждаш,защото ти си жертвата.Съчувствам ти,наистина много гадно се е получило,доверяваш на някого сърцето си,а той го разбива буквално по най-безобразен начин!Абстрахирай се от случилото се и продължи напред,това е единственият изход,не унивай,не се предавай,не го оставяй да победи в житейската надпревара за оцеляване!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Не се обвинявай!Само и единственно той e глупак,защото е изгубил човек като теб!
1.Acta Non Verba! -> По-малко приказки,повече действие!
2.Amor Est Vitae Essentia! -> Любовтта е съдържанието на живота!
4.Condemnant Quod Non Intellegunt -> Хората осъждат това,което не разбират!
Ами... той губи.... Вдигни гордо глава, извикай някоя приятелка у вас, яжте шоколад и пийте чай, говорете. На мен това винаги ми помага. Според мен така света няма да ти се струва чак толкова горчив!!
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Не ти си глупачката, а той. Все пак няма да ти е лесно да го забравиш, но времето лекува всичко. Бих те посъветвала да започнеш да ядеш и да спреш да плачеш като за начало. Просто си натяквай, че той не те заслужава [ което е така ] и започни да мислиш за нещо друго... работа, приятели и тн. С времето ще се оправиш, успех![]()
Ne se obvinqai po nikakuv nachin ... takiva bokluci kato toq trqbva da si umirat samichki![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
100% sum zaПървоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
Хъмм... познато...
Изстрадай го и смело напред!
Хайде стига сте я успокоявали. Заслужила си го е! Всеки 25 годишен, ако ти си на 16 ще говори различно от компанията, с която излизаш - логично е - повече опит, повече преживявания.
Логично е и да те кара да се чувстваш специална - защото ти си лековерна, а неговата цел е била просто още едно преживяване.
Подиграл се е с теб, но това не те прави света вода ненапита, а него най-злият от злите. Какво си очаквала? Че ще бъде с теб завинаги ли? Не ставай смешна. Всичките ми приятели излизат с по-малки момичета от тях, защото са най-лесната "плячка".
Замисляйте се малко преди да правите нещо - тия глави са точно затова.
+1Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Много добре те разбирам! Аз съм имала много такива моменти и знам как се чувстваш! За жалост на света има много такива хора, което прави по-голямата част от света лош. Но ти не трябва да се предаваш - продължавай напред с вдигната глава! Сигурна съм, че ще срещнеш човека, който наистина ще те оцени и ще те обича с цялото си сърце. Тогава сравни лошите мигове с добрите и ще разбереш, че всичко се променя!
+1Първоначално написано от A_JoLiE
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
budi silna samo tova 6te ti kaja,toi samo tov ai 4aka da mu se razreve6 i da otstupi6,no ne go pravi,ne go zaslujava,imai nadejda 4e ne6tata 6te stanat po dobri,6te nameri6 drug 4ovek i vsi4ko 6te se naredi,kolkoto i da te boli,opitai se,ne si zaslujava da se bori6 z ahora koito ne te zaslujavat!
uspeh![]()
ne se samosyjalqvai .. kolko i jivota da ptodyljava nqma na4in da ne se sblyska6 s o6te takiva problemi .. pojelavam ti da ne e taka !!1 Uspex
Преживявам същото в момента. Трудно е, да.. Но в крайна сметка те губят, защото се страхуват да преживят нещо толкова силно и истинско като любовта. Аз не съжалявам нито за всеки лъжлив момент от връзката си с него, нито за сълзите от загубата, на нещо, в което вярвах. Съжалявам, че бях лековерна и наивна, но съм си такава. Съжавам и него, защото може да обича само на думи, действията са празни, като сърцето му. И да...обичам го, обичам го може би и в момента. Надявам се да бъдем отново заедно. Ако я нямаше тази надежда бих страдала двойно повече. Защото съм наивна глупачка.... И все пак дълбоко в себе си се надявам да е казвал, че ме обича без да лъже. Незнам. И на двамата ни трябва време.
Съжалявам, че ти оспамих темата.
tva e gadnoto pri vas 4e otdavate golqmo zan4enie na dumite koito 4uvate ot otsreshtniq brqg i za tova sa tezi sulzi produljavai vuv sushtiq duh ako iskah da ti se naduvat oshte o4ite
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Ми гадно е и то много .. но бих ти дала един съвет защото и на мен се е случвало .. Разбери коя му е приятелката и иди и кажи![]()
![]()
![]()
![]()