- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Подарък за рождения ден на най-добрия фр. ?! Идеи ?!
Ъъъ...с удоволствие... и не гледайте моите грешки а си погледнете първо ваще ...Ако имаш нерви,прегледай ми ВСИЧКИТЕ постове,и ако откриеш очевадна ПРАВОПИСНА грешка,на това момче подаръка ще го купя с мои пари.
Е ти се утешавай с това,че има по-неграмотни от тебе..тва във тоя форум има къде къде по неграмотни от мене и не сте вие тея които ще ми казвате как да пиша ...То ние не измисляме нов правопис,че да трябва да ти казваме как да пишеш...Това са правила,важащи за цялата държава.Не е като да ти заповядваме да пишеш змиЙ,когато е змиИ
АйдиИеее дереджето на страната намеси...Басиии после защо България е на тва дередже ... щото има хора които вместо да помогнат се правят на велики ...![]()
Обясни,моля,коя част от това,да се дразниш на неграмотността,ти изглежда като величаене?Отчасти си права,да.Ако всички бяха грамотни,това нямаше да бъде считано за ВЕЛИКО
Но вмомента си е нещо рядко...
ПП:Иии казваш,че ще му купиш Kenzo.КАКВО Кензо?Кензо е марка,ти парфюм ли ще му вземеш,какво?Защото се съмнявам да му подариш концерна...(не,нямам предвид концерт,провери в речник))А ако можеш,евалата!
И после такива като тебе ще ме гледат надменно и ще си разхождат физиономиите с фешън-цаки из Витошка....Ай сиктир,неграмотници![]()