... и не гледайте моите грешки а си погледнете първо ваще ...
Ъъъ...с удоволствие Ако имаш нерви,прегледай ми ВСИЧКИТЕ постове,и ако откриеш очевадна ПРАВОПИСНА грешка,на това момче подаръка ще го купя с мои пари.
тва във тоя форум има къде къде по неграмотни от мене и не сте вие тея които ще ми казвате как да пиша ...
Е ти се утешавай с това,че има по-неграмотни от тебе.. То ние не измисляме нов правопис,че да трябва да ти казваме как да пишеш...Това са правила,важащи за цялата държава.Не е като да ти заповядваме да пишеш змиЙ,когато е змиИ

Басиии после защо България е на тва дередже ... щото има хора които вместо да помогнат се правят на велики ...
АйдиИеее дереджето на страната намеси... Обясни,моля,коя част от това,да се дразниш на неграмотността,ти изглежда като величаене?Отчасти си права,да.Ако всички бяха грамотни,това нямаше да бъде считано за ВЕЛИКО Но вмомента си е нещо рядко...

ПП:Иии казваш,че ще му купиш Kenzo.КАКВО Кензо?Кензо е марка,ти парфюм ли ще му вземеш,какво?Защото се съмнявам да му подариш концерна...(не,нямам предвид концерт,провери в речник) )А ако можеш,евалата!

И после такива като тебе ще ме гледат надменно и ще си разхождат физиономиите с фешън-цаки из Витошка....Ай сиктир,неграмотници