- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Променило ли се е значението на "Обичам те"?
"obicham te" ve4e mi zvu4i kato pozdrav
Може би за повечето се е променило значението, но лично за мен не е.. не го казвам на всеки, а само когато наистина го чувствам... Не знам как някой могат да го кажат просто така, аз не мога...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
абе жените/момичетата по-често го казват за разлика от мен -типичен Ал Бънди ако може без тези 2 думи да минем нема да е зле.Понякога е достатъчно само с действие да покажеш чувствата си![]()
Това са много силни думи и никога не съм ги казвала, няма и да ги казвам без да ги почувствам. Това е израз на силни чувства и не е нормално да се използват като "Здравей".
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Еми аз "Обичам те" съм казала на две момчета,които наистина обичах...Казвам го и на 2 фр,защото също ги обичам!А когато едно момче ми каже тези тъй прекрасни думи имам чувството,че ще се пръсна от щастие...Но се съгласявам,че вече е като поздрав...
![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Всеки втори вече казва,че обича този или онзи,което е казано не,за да разкрива чувствата,а просто защото вече е нещо като "поздрав" (както казаха и преди мен),няква мания,мода....Лично аз казвам "обичам те" само тогава,когато го почувствам и когато сама за себе си съм убедена,че трябва да го кажа точно на този човек,в точно този момент...Това "обичам те",което чувам всеки ден в повечето случаи е просто една красива лъжа...За да обичаш,трябва да го почувстваш,а не да го кажеш,защото просто "трябва"...![]()
Just haters make me famous! εĭз
Ей, вие пък тук всичките, които сте писали (без мен :P ) все само реално казват "обичам те", все се възмущават от "малките, които го казват като здравей-здрасти", ама съм сигурна, че и вие сте същите
ПП. Айде допускам един-двама да казват истината, ама повечето бая се правят![]()
НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО, защото израза "обичам те" никога не е имало фиксирано значение, всеки го разбира по свой начин..
The Spark
Обичам те винаги си е значело едно и също: страдам от психично разстройство.
Хахаха значи и ти много обичашПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
The Spark
Мама тате баба дядо....Първоначално написано от 5StaR
не прочетох всичко, ама и тфа което прочетох......начиииии кфо...сички в тоя форум не използват "обичам те" за щяло и нещяло...брей брей браво на вас бе...един не се намери да каже нещо друго...по тая логика няма такива дето раздават обичам те навсякъде.
Незнам какво искам но знам как да го постигна
vinagi sum se 4udila na nqoi mom4et kak postonno kazvat na momi4eto do sebe si obi4am te edinstvena si druga kato teb nqma6e isamo omaivat kato sa go kazvali i na drugi kogato sum s nqkogo i na men mom4eto koeto ed o men i mi kaje obi4am te nikoga ne sum mogla da izreka tezi dumi za6too obe6tavat mnogo i zna4enieto im e ogromno mnogo trudno kazvam OBI4AM TE
Обичам те... ЛОЛОЛ пак го казах без проблем деба какво ми става.... Обичам те и пак го направих елелел мн съм зъл.. Тва е същото като ми казаха никога да не казвам никога....кек никога .
ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ !@#!@#!
NOT
The Spark
е тва на мен ми е болната тема
наистина много се е изменило значението на думата "Обичам те" но наи лошото е че има хора сами си вярват че наистина обичат човека до него тука малко ли пъти съм чел теми на зарязани момичета и отговорите на тези теми са все от рода -Ако тои наистина те обичаше...
е кво е тва то днешните тиинове почти никого необичат аз да ви кажа
аз го казвам на ден по 20-30 пъти на приятелки...при мен е нещо като "Здрасти,как си ?"![]()
someone else...
omg
тая дума са я заслужили 3ма човека
майка ми
приятеля ми
и
най-добрата ми приятелка
басииии ся вс 2ра пикла го казва отначало
Какво толкова разсъждавате над тва "Обичам те!" - не знам... "Обичам те" са просто 2 думи ... и преди са били 2 , и сега са 2 ... Винаги ще има някой странни хора , които ще бъдат омайвани само с тези 2 думички ...
Винаги ще има и момиченца , които казват на приятелките си , че ги обичат , а няколко дена след това ще им говорят зад гърба ...
![]()
Според мен "Обичам те" няма точно определено значение...Всеки си го приема по свой начин.... Така, че всеки може да си я казва когато и на когото си поиска..![]()
![]()
![]()
Лично аз казвам "обичам те" на мн малко хора
![]()
![]()
[/b]
Не винаги... Когато си говорим с приятелки постоянно си го казваме, но ако го кажа на момче вече е друго нещо... Там никога не го казвам без да има нещо такова наистина... Еми аз съм си любвеобилен човек... :PПървоначално написано от bequick
да наистина това са думи а трябват действия
така че това по някакъв начин се обезсмисля
Всеки си го възприема по свой начин. Аз лично го казвам, защото го чувствам![]()
Значението определено се е променило, но аз не си падам много по - модата и си го казвам само когато го мисля наистина, а не за щяло и нещяло, както редовно се прави![]()