.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    В това съчетание "Обичам те" се крият толкова много чувства и мисли,преди човек да го изрече трябва да е достатъчно сигурен в себе си.Няма лошо хората да си казват ,че се обичат дори и на 2я ден,но трябва да се знае,че любовта най-силно се изразява чрез действия
    * Love Is All Around *

Цитирай Първоначално написано от lyloster
    Значението определено се е променило, но аз не си падам много по - модата и си го казвам само когато го мисля наистина, а не за щяло и нещяло, както редовно се прави
    Съгласна съм...а иначе аз не го казвам просто защото за мен думите не значат нищо

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Променят го онези тъпи лигли,който го казват на 2-рия ден. И не за мен тези думи никога няма да променят значението си,защото видиш ли някой хора найстина влагат нещо от себе си когато ги казват...
    +1
    Аз самата не мога да го изрека към някого ей тей ,без да го мисля...тъпо е

масово момичетТА не знаят какво зн обич любов и думите ОБИЧАМ ТЕ.... !!!
    XOXO...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не казвам обичам те напразно и не искам дая го чувам напразно. За мен то има ОГРОМНА стойност!

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    За мен това не са просто две думи .. много повече от това е .. На никого(освен на най-добрите ми приятелки) не съм казвала ''обичам те'' .. за мен това са силни думи .. като ги кажа ще съм сигурна,че го изпитвам .. Не искам да го казвам по някакво задължение или защото са ми го казали
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си