- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момчета .....
Въпроса ми към вас е какви момичета харесвате?Знам, че темата се повтаря за 9769474395 път, но въпроса ми е относно тегло и височина![]()
тоя въпрос няма много много смисъл щото все пак всеки си има различен вкус![]()
![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
Аз като съм 188 и гледам да е поне 170, та да няма нужда да се навеждам. Иначе теглото е супер относително понятие. Ако е няква отпуснта кожа и кокали 46 кила - да ходи да я гонят кучетата. Аз кокали не харесвам. Важното е да има и мускул, хеле и плочки да има ... Размечтах се ...
em az sam 184 i momi4eot trea da e pone 165 sm za da ne se navejdam ina4e za teglo... ne si padam po pulni4ki momi4eta...no vseki si ima vkus
аз също съм 184 и гледам да не се навеждам много много пак то като е висока обикновено няма множко сланинки![]()
Няма определен тип момичета, които да харесвам.Първоначално написано от Любопиткааа :П
всеки с вкуса си
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
То на всяка по различен начин и стоят килограмите и височината,но като цяло не под 165-170 см височина и не над 55 кг
Теглото зависи за годините![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Всеки харесва различен тип момичета.
Кльощи не харесвам. Аз съм нисичка, така че малко по-височки девойки ме кефят. Трябва да има нещо - цици, дупе...
Ти да не си си сменила пола или май ориентацията нещо ти се е объркала хахаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
Има ли проблем, че харесвам жени![]()
Ми не знам..зависи в какъв смисъл употребяваш думата "харесвам"![]()
Това е мой проблем. Неприязън като хомосексуалността ли усещам?
хаха, кефишМакар че не те познавам ти досега имаш толкова много мнения, които ми се е случвало да чета(за съжаление, но това вече е друга тема), че не бих имала дори и най-малки съмнения към сексуалната ти ориентация. Така че споко. Ай лека вечер
![]()
![]()
Относно момичетата обичам да е 5-15 см по-ниска от мен(най-мн 20), т.е. към 170, не харесвам мн пълни или мн слабисредно.А за да съм честен предпочитам да е малко по-пълна, отколкото по-слаба!!! Това е
![]()
What goes around, comes around...
Оле не поредната извадена по-стара от баба ми тема![]()
![]()
![]()
![]()
хахха..аз с предавам..тая наистина е малоумна![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
тц тц![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Темата е стара.