- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли чукали имооо?
6TE MY NAPRAVQ HALKATA KAT UHOTO NA MIKI MAUS !![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от didomido
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
1-во - И те са хора: Защо не ?
2-ро - Пише се ЕМО чете се ИМО ;];];] Т'ва, че няк'ви се обадиха "ама аз тай го чувам по клипчетата, ама то така го казват всички" хахахаха, ако всички твърдяха, че могат без секс ЩЯХТЕ ЛИ И ВИЕ ТАКА ДА ТВЪРДИТЕ !?!?!?!
3-то - Мерси за отделените секунди ;]
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
мисля , че е ЕМО ... нали Емоционален... на БГ не казваме Имоционален...
по темата : що не.. ако е хубаво емо..... и не някъф депресиран маняк дето да ми реве постоянно....
+1Първоначално написано от DjuDjiTo
Плюс това има много секси момчета и момичета Емо, преди няколко дни срещах едно такова момче, направо ми идеше да го...![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Знам,че не това е темата,но все пак не се ли пише Емо ?
Вярно е,че произнасянето на думата е с "и",но има разлика между произнасянето на думата и писането и ... на англииски "емо" се произнася с "и",но се пише с "е"...не трябва ли да е така и на български?![]()
А иначе по темата...ами по рано бих,защото ги харесвах,но сега като се замисля...мне...![]()
Разбира се, аз съм некрофил (ирония).
Да!
Първоначално написано от ScionOfStorm
що пък не-не ми се нравят кой зн колко мн,но и те са хора,а под многото коса и грим може да се крие някои пич
а ако си падна по самия човек-пука ми дали е емо,чалгар или фен на българската народна музика...
а и дет се вика-спаси света,обичай емо-хлапе
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
невър...незнам защо, ама тея тип хорица са ми некви противни изобщо не ме привличат, за кво ще ми е да права секс с тех ( да гледам кво е*ем се и тея некво се разревават по средата и развалят всичко)
Разбира се,аз съм некрофил.![]()
gospodi, daaaaaaaaaaaa![]()
![]()
samo da mi padne ta te sa tooooolkova sexy
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Ми те не си режат вените и не ревът нон-стоптва са такива тъпи клишета...
Така че определено да! =D
Аве се тая емо не емо XD
С външен вид на имо, но нормална - да .. иначе с тая лузърска психика на имо след тва 2 месеца да реве, че съм я забременил не става
Иво, бе, никой не е казал заа външния вид само...
Аз не бих, мразя ги тия педерасТи!
mindscan
Let's get these theen hearts beetin'. Faster, faster ..Първоначално написано от love_avril
любимата ми песен!
mindscan
Направо си умирам накво ревящо,разнежено,женствено изчадие да ми отнеме девственосттаТака че - НЕ
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Аз лично не бих правил има рискове !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
по-скоро не.. така де, в повечето случай до последно не можеш да разбереш дали е момче или момиче... може да има кофти изненади
... и те така
Първоначално написано от Xtuning
dam emo e shtoto ima idioti kato tebe! no se 4ete imo => na kirilica se pishe imo!
Първоначално написано от ToySoldier
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Music will save the world!