- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли чукали имооо?
Може да са били руски emos примерноПървоначално написано от Make_Me_Laugh
Не разбра ли, че няма смисъл да спориш? Достатъчно добро обяснение има и ако мислиш да ни убеждаваш в противното поне се подкрепи с нещо?
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Ne se proiznasq imo, a emo. Ami ako e nqkoe gotina macka zashto ne. Nali za chukane stava vse pak.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
mi ako revne po vreme na sex![]()
![]()
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
ми нямам си п*нис и ако си намеря на улицата бих чукала с него някое имо...но малшанс![]()
сериозно - само ако стана лезбийка![]()
V celiq zapaden angloezichen svqt im kazvat Emos. I to mnogo qsno 'E' se izgovarq a ne 'I:' ! Glupav spor prosto. Vse edno kak se proiznasq dumata karaoke, bukkake i dali Tera Patrick proiznasq Tera ili TaraПървоначално написано от Jus7__Me
![]()
Всеки с мнението си, за мен е по един начин, за теб по другПървоначално написано от amatorium
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
И аз съм на това мнение,само че за момчетатаПървоначално написано от Xtuning
![]()
offline forever!
da bih ako e krasiva i me kefi![]()
Ima nqkoi mnogo milovidni. Napravo plachat za edno qko moshtno klatene, ot koeto da im se razteche grima po milovidnata fizionomiika![]()
![]()
![]()
Да бе,да не съм си го намерил на улицата?!
А и да съм си го намерил,да не съм си намерил 2 ?!?!
За супер ужасните индивиди става на въпрос тук.....![]()
az s tiganПървоначално написано от ToySoldier
Мене имовците не ме доближават даже...И да не бягаха от мене, пак никога, ама НИКОГА не би ми се искало да имам нещо общо с иму, пък камо ли да се чукам с такъв перко...
ПП: Като се замисля, ако зема да се надъхам да чукам иму, то ще си е чисто изнасилване...![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ToySoldier
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Никога не бих... Противни са миИ нищо лично към тях, просто не са ми по вкуса.
BсИчkO Ce BPъЩа...
с какво толкова са по-различни емо,случайно да не са извънземни>?абе хора кат ви се чука,чукайте се бе ,6то за тема...![]()
Руса кукличка
Койт' подбира - мастурбира![]()
![]()
![]()
You are a sell out
But you couldn't even do that right
So your price tag has been slashed
And now you're chillin' on a half priced clearance rack
Многоо си правПървоначално написано от Xtuning
![]()
![]()
![]()
Не...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Зависи от Имото![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
М .. те "имотата" са хора като нас .. все едно да питаш "бихте ли чукали чалгарка?!" .. пф
А по темата .. Миии не .. хич не ме радват тия индивиди .. просто не са мой тип.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
е те са хора![]()