- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- НЕ правим секс!
Моля помогнете ..
С гаджето ходим от 5 месеца.Но... след 3 и половина изведнъж спряхме да правим секс както преди!Преди иначе всеки ден,през ден или изобщо когато имаме възможност по 1-2 или повече..но тва няма значение.
И изведнъж ..нищо.Сега не сме правили от 15 дена.С бившия ходихме 4 години и го правехме нон стоп.Не че секса е най-важен но за една връзка е прилично и хубаво да е нормално или често..за хора които се обичат.Питам го - искаш ли да си с мен,да се разделим? не обожавам те,обичам те ,въобразяваш си!..
Почвам да си мисля дали не го възбуждам..ама ако беше така щеше да скъса с мен нали?
Иска да е с мен ..какво става за бога![]()
Първоначално написано от Everlasting Love_
Ей Здравей! Защо питаш нас това....мисля ,че най разумното, което може да направиш е да отидеш СМЕЛО и да го питаш какво става с връзката ви ! Повярвай ми най добре е да си поговорите с него така ще се чувсваш много по добре след разговора .
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
ахахаха да ти имам проблемите![]()
я по-споко... какво се шашкашняма да се спичаш за глупости
бъди позитивна и всичко ще бъде наред.
п.с. може и да не слушаш тоя над мене... такива разговори едва ли не да ходиш и да го разпитваш не са много на добре.
и гаджето ти НЯМА да ти каже нещо различно от това, че те обича и иска да е с теб.
BE POSITIVE, AS I SAID.......................![]()
Митето ли къф си незнам , но ако наистина мислиш ,че това са прости неща може да отидеш да си пишеш в някой друг форум . Тук става върпос за сериозни взаимоотношения и само сериозен разговор с партньора може да постигне нещо!
Добре бате бъди си сериозен, пък после като я заебе пак ходи да съветваш момичето
ае успех в живота и тн...
не се притеснявай,надали ти си причината в това.замисли се-може да има проблеми,с тяхните,с работа,с даскало (незнам на каква възрасте ).но И АЗ съм на мнението,че разговорът ще помогне![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
xD нас кфо ни топли,че гаджето ти нете чука ела те чукним нийй ьх.. ем кфо да напрайте.. нейскам ти вкарвам некфи мухи в главата,но според мен или има др. или ддз.. нещо не е както трябва неможе.. секи ден да сте прайли секс.. и накрая изведнаж спирате без.. обеснение..![]()
Това е нещо от рода "бий ме обичам те" . Като ще страда от тази връзка защо да е с него? Семействата като не се разбират се развеждат масова практика в България и вече не само тук.
Я ходи и си поговорете като нормалните хора.Нали затова сте заедно,да си вярвате,да си споделяте.Какаво те притеснява просто да го питаш?
1. Може да сте изпаднали в рутина --> разнообразете секса(пробвай със стриптийз,направете го на необикновено място,играчки и пр...)
2. Може да има проблеми,които го тормозят --> поговорете си.
3. Може да си има любовница, но да не иска да те напусне защото е привързан към теб.
4. Обичка те, но не те обича. Липсва му тръпката.
5. Може да му е изникнал здравословен проблем, от който се срамува.
Горе посочените примери са за проблеми, за които аз се сещам и са най-често срещани - не значи че спадат към твоя случай. Но ние не можем да ти кажем категорично какъв е проблема.Само вие можете да го разрешите като си поговорите честно очи в очи.
Успех.
Ами или се опитваш да го съблазниш, или да му намекнеш по някакъв начин за секс или го питаш какво му има...
Може пък да иска ти да поемеш инициативата... т.е. да го предразположиш по някакъв начин...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Потъркай го по члена? Само да не излезе духчето джин![]()
Първоначално написано от the_hottie
+100 ....TOVA E ! ! !
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
spi s druga po4ti sum sigoren na 99.9%
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Nai prostoto moje dasi e nameril dryga da go zadovolqva po dobre.
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
+1Първоначално написано от jjjjjj6363
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Първоначално написано от alex_devv
mn e vuzmojno !!!
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
Ami obicha te, no sexa mu e pisnal. Normalno. Ne moje s godini da hodite i sexualniq vi jivot da e vse edno sega trugvate. Tova, koeto mojete da napravite e da pribegnete do raznoobrazie ili da napravite neshtata po-pikantni.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Ами и приятеля ми беше така преди месец. Питах го какво що и все ми казваше че нищо му няма и си въобразявам. Предполагам че просто е бил мн изморен пък и напрегнат защото имаше проблеми у тях а трябваше да организира и купон за рожденния си ден...Щом ти казва че всичко е наред и отношението му към теб не се е променило не мисля че има нужда да се притесняваш и да се вкарваш във филми.Не сме роботи и всеки може да има нужда от малко почивка особено ако има някакви проблеми.
Еми като неиска ела ние с теб да правим...![]()
![]()
лИз-бЛиЗ
Ходим САМО от 5 месеца..
и не не съм качила килца,точно обратното..
и не ми изневерява..поне вс около нас са убедени,аз самата се надявам/все пак не мога да съм на 100% сигурна/
имаше едно мнение на горе и най-добрата ми фр каза че може да е това - да иска аз да поема инициативата.ама ме е срам..срам ме е хора.не мога още да се отпусна.
ще видя ще опитам да говоря..въпреки че 1 опитах и /понеже си и беше заради други неща нервен / и ми изцепи : кво,нон стоп ли да се ебем като животни? .. а преди го правехме,дори се хвалеше че е нимфоман![]()
Първоначално написано от N0Rull5
![]()
![]()
![]()
![]()
А по темата и аз мисля,че трябва да си поговорите :P Успех![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
явно има някакъв проблем между вас и трябва да говориш с него за да го разрешите...