.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Върни се при бившия ! ....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Everlasting Love_
    Ходим САМО от 5 месеца..
    и не не съм качила килца,точно обратното..
    и не ми изневерява..поне вс около нас са убедени,аз самата се надявам/все пак не мога да съм на 100% сигурна/
    имаше едно мнение на горе и най-добрата ми фр каза че може да е това - да иска аз да поема инициативата.ама ме е срам..срам ме е хора.не мога още да се отпусна.
    ще видя ще опитам да говоря..въпреки че 1 опитах и /понеже си и беше заради други неща нервен / и ми изцепи : кво,нон стоп ли да се ебем като животни? .. а преди го правехме,дори се хвалеше че е нимфоман
    Тогава го остави малко намира. Аз мн мразя като не съм в настроение той да настоява защото още повече ми се отщява. Мъжете не са като нас да обсъждат проблеми и да си казват винаги какво им е. Дай му време и той сам ще поиска секс и ще ти сподели какво му е(ако изобщо му има нещо). Ходете на разходка,на кино,излизайте с приятели,гушкайте се,целувайте се не го карай да се чуства неспособен да те задоволи защото му подбиваш самочуствието и така съвсем ще го откажеш.

Ами с това мнение на слънчицето мисля, че темата се изчерпа. По добре едва ли някой би обяснил ситуацията.

Доста доста правилни разсъждения, явно добре познаваш мъжката психика :P

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от miteto
    Ами с това мнение на слънчицето мисля, че темата се изчерпа. По добре едва ли някой би обяснил ситуацията.

Vuobshte ne sum suglasen... Na tqh ne im lipsvat gushkaneto i razhodkite, a sexa. V tozi sluchai trqbva chisto sexualno raznoobrazie.
    Eating isn't cheating - Arnold

на мен па ми липсват

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Цитирай Първоначално написано от miteto

Vuobshte ne sum suglasen... Na tqh ne im lipsvat gushkaneto i razhodkite, a sexa. V tozi sluchai trqbva chisto sexualno raznoobrazie.
    Е да ама той като не иска и даже и се дразни че е толкова ненаситна какво да правят освен да си запълват времето с нещо друго докато на него му се прииска? Освен това аз давам съвети базирайки се на личния си опит. И между другото и аз имах проблем като нейния скоро и доста говорих с майка ми и тя ме посъветва същото и след 2-3 седмици нещата се нормализираха... Ти какво предлагаш?

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от _|_LolipOp_|_
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    1. Може да сте изпаднали в рутина --> разнообразете секса(пробвай със стриптийз,направете го на необикновено място,играчки и пр...)

2. Може да има проблеми,които го тормозят --> поговорете си.

3. Може да си има любовница, но да не иска да те напусне защото е привързан към теб.

4. Обичка те, но не те обича. Липсва му тръпката.

5. Може да му е изникнал здравословен проблем, от който се срамува.

Горе посочените примери са за проблеми, за които аз се сещам и са най-често срещани - не значи че спадат към твоя случай. Но ние не можем да ти кажем категорично какъв е проблема.Само вие можете да го разрешите като си поговорите честно очи в очи.
    Успех.

+100 ....TOVA E ! ! !
    Може просто да е твърде зает и да не му се прави секс.А и тая рутина,извинявай обаче ако имаш какви ли не проблеми,с гаджето ти всеки път го правите по един и същ начин,писнало ти е ,изморен си и вече го чувстваш като задължение или пък няма терен къде да го правите,какъв секс,какви 5 лева
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Tq trqbva da subudi trupkata, ako tolkova durji na nego. Da si vdigne sexualnostta v ochite mu i jelanieto. Promqna v durjanieto. Navun, pred priateli. Malko da se otdrupne dori ot nego, no da se durji flirtadjiiski s drugi pred nego. Tova, koeto shte provokira sexualnoto mu ego da se subudi za neq i revnostta mu da vuzvurne starata vuzbuda.

Може да има еднообразие в секса и това просто да му е омръзнало.Може някой път да "го изненадаш" приятно.Направете това,което искате,но не сте имали куража да сторите.Например може навън някъде,където могат да ви хванат,някоя нова поза,или просто нещо,което знаеш,че ще му достави 100% удоволствие
    Успех
    offline forever!

Град
    Германия
    Добре де хора от 5 месеца са заедно не от 5 години! Според мен не е заради това че му е скучно. Тя сама каза че той реагира рязко когато го заговори на тая тема. Мисля че просто си има някакви лични проблеми и не му е до секс. Ако продължиш да го насилваш(дори и не пряко) само ще го изнервиш още повече. Бъди мила,опитвай се да го предразположиш но като видиш че се дърпа не настоявай за да не се чуства задължен да го прави.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Добре де хора от 5 месеца са заедно не от 5 години! Според мен не е заради това че му е скучно. Тя сама каза че той реагира рязко когато го заговори на тая тема. Мисля че просто си има някакви лични проблеми и не му е до секс. Ако продължиш да го насилваш(дори и не пряко) само ще го изнервиш още повече. Бъди мила,опитвай се да го предразположиш но като видиш че се дърпа не настоявай за да не се чуства задължен да го прави.
    Не разсъждавай от женска гледна точка, а от мъжка. Не мисля, че е това причината,тази която посочваш.

Град
    Германия
    Не разсъждавай от женска гледна точка, а от мъжка. Не мисля, че е това причината,тази която посочваш.
    Oк де може би греша но според мен за да реагира остро(" кво,нон стоп ли да се ебем като животни?") явно просто не му се прави секс...Мъже мъже ама не са роботи и не са всички еднакви

Днес правихме секс.. не мога да опиша колко беше хубаво и диво и вс..все едно нищо не е имало.Обърках се тотално.Избазиках го :Добре защо ме държа на сухо? И той се изхили , но нищо не каза! И накрая изцепи : При мен се е случвало с месеци да не правя,не съм се оплаквал.

А беше така диво..пфф.. Мерси на вс за съветите.И все пак още няма да са излишни.
    Но проблема не е понеже ни е скучно..

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Oк де може би греша но според мен за да реагира остро(" кво,нон стоп ли да се ебем като животни?") явно просто не му се прави секс...Мъже мъже ама не са роботи и не са всички еднакви
    Тогава ще е много странен мъж

До авторката : радвам се за теб, ама да не му става навик така когато той реши и иска я да видим ако ти го оставиш на сухо какво ще стане,а?

Sled 29 dni shte vidim

Аз също не бих издържала..накрая просто ще му се нахвърля,пък каквото да ще да става ..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

1. Може да сте изпаднали в рутина --> разнообразете секса(пробвай със стриптийз,направете го на необикновено място,играчки и пр...)

2. Може да има проблеми,които го тормозят --> поговорете си.

3. Може да си има любовница, но да не иска да те напусне защото е привързан към теб.

4. Обичка те, но не те обича. Липсва му тръпката.

5. Може да му е изникнал здравословен проблем, от който се срамува.

Горе посочените примери са за проблеми, за които аз се сещам и са най-често срещани - не значи че спадат към твоя случай. Но ние не можем да ти кажем категорично какъв е проблема.Само вие можете да го разрешите като си поговорите честно очи в очи.
    Успех.
    6. може да е изморен или да го мързи.

7.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Аз също не бих издържала..накрая просто ще му се нахвърля,пък каквото да ще да става ..
    Когато съм си в България дори една вечер да не правим секс го обръщам на трагедия. Първите дни понеже не можем да се наситим, малко като ни мине първоначалният адреналинов шок, той някоя вечер уморен, след работа ми вика "Айде да се гушнем и да си говорим." Хубаво, говорим си, ама аз искам да му разкъсам дрехите и да го нападна. И той като каже, че няма сили...съм направо съкрушена. Край - не ме обича, не ме желае, не го привличам... Като ми мине, естествено, възмущението и възбудата го преживявам де. Ама до тогава го тормозя и му дуднааа... Милото ми момче, ужасна съм.

Цитирай Първоначално написано от Barbie

Когато съм си в България дори една вечер да не правим секс го обръщам на трагедия. Първите дни понеже не можем да се наситим, малко като ни мине първоначалният адреналинов шок, той някоя вечер уморен, след работа ми вика "Айде да се гушнем и да си говорим." Хубаво, говорим си, ама аз искам да му разкъсам дрехите и да го нападна. И той като каже, че няма сили...съм направо съкрушена. Край - не ме обича, не ме желае, не го привличам... Като ми мине, естествено, възмущението и възбудата го преживявам де. Ама до тогава го тормозя и му дуднааа... Милото ми момче, ужасна съм.
    Така е, но със сигурност не си еднствената.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    И мен ако ми каже -сега съм гладен нямам сили много му дудна ама винаги побеждавам, защото знае че няма да мирясам

Добре,на мен лично винаги ми е било интересно има ли формула,"теоремка" за издивяване на мъжкото?
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Добре,на мен лично винаги ми е било интересно има ли формула,"теоремка" за издивяване на мъжкото?
    Мрънкаш, докато не му писне и не се предаде? Шегичка...

И все пак, моят младеж би трябвало да е разбрал, че единственият начин да ми затвори устата е с целувка.

Мега фен Аватара на machoka
    Много сте разгонени! И ние имаме нужда от сън

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Много сте разгонени! И ние имаме нужда от сън
    Няма по-хубав сън освен този след секса не ни ги пускайте тези номера

Няма по-хубав сън освен този след секса не ни ги пускайте тези номера
    Даа, защото ме е изтощил и най-накрая може и да го оставя да спи (понеже аз преди да заспим искам да се гушкаме, да си говорим, и пак да се гушкаме...) Последният път с приятеля ми заключихме, че единственият начин да го оставя на мира да се наспи, е така да ми завърти главата и да ме разтрепери, че да нямам сили след това да му се лигавча и да го тормозя. Хубавият секс преди сън действа безотказно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си