- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- НЕ правим секс!
"От сън спомени няма."Първоначално написано от machoka
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Валидно е и обратното - няма по-лош секс от този преди сън, ако много ти се спиПървоначално написано от the_hottie
![]()
sh3_1s_7h3_0n3
Така е, добре че аз мога да изкарам без сън по цели нощи![]()
Моят казва "При мъж няма отговор "Не" на въпроса "Искаш ли секс"
при нас е обратното. Той много бърбори. Лелее няма заспиванеПървоначално написано от Barbie
Понякога трябва да му се скарам за да млъкне
![]()
Ne se pritesnqvai,moje da si ima problemi v rabotata,vkushti da e iznerven ili da e popadnal v dupka i prosto da nqma jelanie za sex.Opitai se da go razbirash i budi nejna,zapochni da go izkushavash savsem nevinno s leki i nejni celuvchici ili nevinni dokosvaniq.Nakraq shte se predade i she go razv.edrish.Uspeh
Къв сън,кви 5 лева ?!?!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Ето заради такива сънливци,жените са измислили " Не скъпи,не сега,боли ме глава"!![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
dvoika v zoologi4eskata gradina izvednaj gorilata izko4ila i hvanala momi4eto i zapoznala da i kasa drehite.Momi4eto zapo4nalo da vika pomo6 milo pomogni mi 6te me iznasili a mom4eto otgovorilo ai sega da te vidq kak 6te i obesni6 4e te boli glava
демек,да следваме примера на маймуната!![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Обожавам секса, не мисля, че е скучен при мен НО понякога просто не ми се прави. Искам да се видим с хора, да пием по 1 кафе, да поиграем карти или федербал.......Не може 1 връзка да се изчерпва само и единствено със секса.Първоначално написано от amatorium
П.С.Блазе на всички ви дето нанкате с гаджетата си. Въпреки, че като нанкахме двамата 1 вечер пропуснахме секса, ама то беше по взаимно съгласие, имам чувството, че като заживеем заедно поне 1 месец няма да пропускаме вечер. Пък знам ли? Като знам, че трябва на 2 места да работя и да уча, малко няма да ми е до секс.
Едно време мъжете се оплакваха, че жените не им пускали, сега пък, че не ги оставяли да спят.Първоначално написано от Ice_Queen_
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.