- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ... Модата ....
Първоначално написано от loreta
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Kvo im ima na pricheskite?? shtom se xaresvat taka momchetata ko tolkos?? "maimuni" predstavqm si te tebe kva si "ko3a"Първоначално написано от XXX_f
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
това,че е смешен фешън го разбрах
не разбрах само от къв зор пусна темата?
аахахаххахахаах,тъй като тъй или иначе тази тема е за 'модата' на днешната младеж,ще си позволя да покажа нещо:
ОгЛеЖДаМ Те БаВНо ВиЖдАм Те ДоБрЕ.....МоГа Да КаЖа Че Си ЕдНо сТрАшНо ПаРчЕ..СъРцеТо Си ДръШаМ....Но НеМа КаК Да Не СпРе.......На ЖеНиТе Си ВиНаГи В уСтАтА, а МъЖеТе Ти ЛаЗяТ в КрАкАтА! .......
CлAдКа тИ сИ зНаЕш ЦеНаТа! ЗнАеШ,чЕ мОжЕш От ВеДнЪж Да ПоБъРкАш ВсеКи МъЖ!...НяКфо ЯкУ ПарчЕе,СупеР ГоТиНо гЪзЕ, КоЙтО Не гУ ХаРеСвA е МноГу ЗлЕеЕ!!!...
ЦеЛуФка По ВрАтЛеТо,ЦелуФКа По НоСлеТо ,ЦеЛуФка ТуК ,ЦеЛуФка ТаМ, НапРаВо ЦяЛаТа Ще Те ИзЯм ... :P![]()
PppP
да...на всички ни е известно /дори от разни скайп абонати/ стихчето 'Огледай ме бавно,виж ме добре,сърцето си дръж да не вземе да спре...',
ама пича е решил да го промени... и вместо да напише 'държа' или 'хващам',е решил да напише 'дръшам'
ето го въпросният: http://www.impulse.bg/MaNIa_DIAMOND/2839107
а ето страницата,от където е коментарът: http://www.impulse.bg/nevenchety
този пост е с цел да покажа може би неграмотността или по-скоро ПРОСТОТИЯТА на тийнейджърите...
възмутена съм!![]()
Ами тия със смешните емовски прически просто искат да бъдат забелязвани, иначе що ще си правят тия от далече забележими прически!? Като не могат да се отличат с интелект се отличават с прическа. А на мен изобщо не ми пречат, да правят каквото искат. Не ме дразнят по никакъв начин, защото просто не им обръщам вниманието, което те се надяват да им обърна.
Първоначално написано от Adwokat
xah vupros na vkus, na teb moje da ne ti haresva moqta pri4eska, na men ne mi haresva tazi na mom4etata
the_hottie
ne sum si napravila gavra s tqh... i ne mi e tolkova akula da go narpavq ne sum na 15 godini. No ne sudq tezi koito sa si narpavili "gavrata" v internet vsi4ko e pozvoleno. Az imam surce, no imam i vkus i ne podrajavam na prqitelite mi a pravq tova koeto mi haresva.
(ne se zaqjdam izkazvam mnenie)
Аз пък не искам да го съдя,за темата.Нека всеки,си се облича както си се харесва,да си прави прически каквито си иска.И да бъде, какъвто си иска.Какви сме ние,за да съдим хората за тях самите?Ей хора стига това,вече на нищо не прилича.
![]()
![]()
![]()
Не съм казала, че си метал или въобще че си някакъв! Просто дадох тях за пример, защото и те са доста крайни във външния си вид ... както и този тип момчета, които ти визираш !Първоначално написано от fuck_off_bastard
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Първоначално написано от XXX_f