.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от loreta
    Незнам неискам никой да обидя,но това което видях е Ужассссс.Верно хубаво е да си вкрак с модата,но чак пък толкова зариди това,че е модно и някой го е наложил да си направиш нещо дето ама хич не ти отива.........
    или аз не ги разбирам тия работи,пък си мислех,че съм час.Чак до италия ходих да гледам ревюта и прически,но такова нещо не видях.Какво ли съм гледала????
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    тея са отвратителни, направо са ужасни хахаххахахахахахаха как може днешните момчета да се правят на маймуни хаахахаха
    Kvo im ima na pricheskite?? shtom se xaresvat taka momchetata ko tolkos?? "maimuni" predstavqm si te tebe kva si "ko3a"
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

това,че е смешен фешън го разбрах

не разбрах само от къв зор пусна темата?

аахахаххахахаах,тъй като тъй или иначе тази тема е за 'модата' на днешната младеж,ще си позволя да покажа нещо:

ОгЛеЖДаМ Те БаВНо ВиЖдАм Те ДоБрЕ.....МоГа Да КаЖа Че Си ЕдНо сТрАшНо ПаРчЕ..СъРцеТо Си ДръШаМ....Но НеМа КаК Да Не СпРе.......На ЖеНиТе Си ВиНаГи В уСтАтА, а МъЖеТе Ти ЛаЗяТ в КрАкАтА! .......
    CлAдКа тИ сИ зНаЕш ЦеНаТа! ЗнАеШ,чЕ мОжЕш От ВеДнЪж Да ПоБъРкАш ВсеКи МъЖ!...НяКфо ЯкУ ПарчЕе,СупеР ГоТиНо гЪзЕ, КоЙтО Не гУ ХаРеСвA е МноГу ЗлЕеЕ!!!...
    ЦеЛуФка По ВрАтЛеТо,ЦелуФКа По НоСлеТо ,ЦеЛуФка ТуК ,ЦеЛуФка ТаМ, НапРаВо ЦяЛаТа Ще Те ИзЯм ... :P PppP

да...на всички ни е известно /дори от разни скайп абонати/ стихчето 'Огледай ме бавно,виж ме добре,сърцето си дръж да не вземе да спре...',

ама пича е решил да го промени... и вместо да напише 'държа' или 'хващам',е решил да напише 'дръшам'

ето го въпросният: http://www.impulse.bg/MaNIa_DIAMOND/2839107
    а ето страницата,от където е коментарът: http://www.impulse.bg/nevenchety

този пост е с цел да покажа може би неграмотността или по-скоро ПРОСТОТИЯТА на тийнейджърите...

възмутена съм!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ами тия със смешните емовски прически просто искат да бъдат забелязвани, иначе що ще си правят тия от далече забележими прически!? Като не могат да се отличат с интелект се отличават с прическа . А на мен изобщо не ми пречат, да правят каквото искат. Не ме дразнят по никакъв начин, защото просто не им обръщам вниманието, което те се надяват да им обърна.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    тея са отвратителни, направо са ужасни хахаххахахахахахаха как може днешните момчета да се правят на маймуни хаахахаха
    Kvo im ima na pricheskite?? shtom se xaresvat taka momchetata ko tolkos?? "maimuni" predstavqm si te tebe kva si "ko3a"

xah vupros na vkus, na teb moje da ne ti haresva moqta pri4eska, na men ne mi haresva tazi na mom4etata
    the_hottie
    ne sum si napravila gavra s tqh... i ne mi e tolkova akula da go narpavq ne sum na 15 godini. No ne sudq tezi koito sa si narpavili "gavrata" v internet vsi4ko e pozvoleno. Az imam surce, no imam i vkus i ne podrajavam na prqitelite mi a pravq tova koeto mi haresva.
    (ne se zaqjdam izkazvam mnenie)

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз пък не искам да го съдя,за темата.Нека всеки,си се облича както си се харесва,да си прави прически каквито си иска.И да бъде, какъвто си иска.Какви сме ние,за да съдим хората за тях самите? Ей хора стига това,вече на нищо не прилича.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от fuck_off_bastard
    Цитирай Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
    Значи сега това което ще кажа е без цел да обижда, който и да било! Както тези "педалчета" според теб или "гейчета" или как там ги нарече така някой примерно може да обсъжда и металите да речем ! Защо трябва да съдиш някого за външността му .. наистина живеем в демократична държава и всеки има право на лично мнение и т.н., но смятам за излишна тази тема ... и все пак коментирам по нея .. всяка една крайност се струва поне на някой странна и непонятна ... та ето ти моя отговор например ... има всякакви хора с всякакви стилове .. ексцентрични, импулсивни, обичащи вниманието .. ако този стил е тяхното истинско амплоа то тогава ако ще каквото и да кажеш те ще са си такива ... аз лично не виждам нищо лошо в който и да е стил ... познавам почти всякакъв типаж хора с различни интереси, стилове, вкусове и всеки един от тях е интересен и приятен по свой собствен начин ! Това за което съм против е прекаленото в каквото и да било ! Когато всичко е с мярка ми харесва ... в противен случаи става мания
    Чакай малко!Да съм казал ,че съм метъл?
    Не съм казала, че си метал или въобще че си някакъв! Просто дадох тях за пример, защото и те са доста крайни във външния си вид ... както и този тип момчета, които ти визираш !
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Град
    Dark Forest
    кажи му фешан и не се занимавай поече.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat

xah vupros na vkus, na teb moje da ne ti haresva moqta pri4eska, na men ne mi haresva tazi na mom4etata
    the_hottie
    ne sum si napravila gavra s tqh... i ne mi e tolkova akula da go narpavq ne sum na 15 godini. No ne sudq tezi koito sa si narpavili "gavrata" v internet vsi4ko e pozvoleno. Az imam surce, no imam i vkus i ne podrajavam na prqitelite mi a pravq tova koeto mi haresva.

Не ми се спори повече. Просто бъди малко по-толерантна.
    (ne se zaqjdam izkazvam mnenie)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си