Значи сега това което ще кажа е без цел да обижда, който и да било! Както тези "педалчета" според теб или "гейчета" или как там ги нарече така някой примерно може да обсъжда и металите да речем ! Защо трябва да съдиш някого за външността му .. наистина живеем в демократична държава и всеки има право на лично мнение и т.н., но смятам за излишна тази тема ... и все пак коментирам по нея .. всяка една крайност се струва поне на някой странна и непонятна ... та ето ти моя отговор например ... има всякакви хора с всякакви стилове .. ексцентрични, импулсивни, обичащи вниманието .. ако този стил е тяхното истинско амплоа то тогава ако ще каквото и да кажеш те ще са си такива ... аз лично не виждам нищо лошо в който и да е стил ... познавам почти всякакъв типаж хора с различни интереси, стилове, вкусове и всеки един от тях е интересен и приятен по свой собствен начин ! Това за което съм против е прекаленото в каквото и да било ! Когато всичко е с мярка ми харесва ... в противен случаи става мания